Movano -ohjaamo
Etuistuimet
Yksittäisissä etuistuimissa on säädettävät pääntuet, jotka on mahdollista myös irroittaa. Lisäksi etuistuimissa on säädettävät selkänojat, sekä pitkittäissäätö mukavuuden takaamiseksi. 
Alas taittuva keski-istuin
Luo hyödyllisen työtason, jolle voi esimerkiksi asettaa kannettavan tietokoneen työpisteen tavoin. Myös ruokailu on mahdollista kahden mukinpidikkeen ansiosta. 
Webasto lisälämmitin
Ohjelmoitava Webasto esilämmittää moottorin ja matkustamon ennen käynnistystä. Järjestelmässä on integroitu ajastin, jonka avulla voit ohjelmoida lämmitysajat jopa 24 tuntia ennen ajon aloittamista. Webasto lämmittää tehokkaasti ja nopeasti matkustamon, ikkunat ja moottorin. 
Ilmajousitettu kuljettajan istuin
Ihanteellinen niin pitkään ajoon, kuin myös epätasaiseen maastoon. Nelisuuntainen säädettävä istuin tarjoaa mukavan käsituen lisäksi säädettävän jousituksen 130 kiloon asti. 
Runsaasti säilytystilaa
Runsaasti säilytystilaa Movanon matkustamossa, jotta kaikki tarvittavat dokumentit ja työkalut kulkevat mukana. Hytissä on mm. hansikaslokero, säilytyslokerot hytin alaosissa, matkustamossa erilliset lokerot katonrajassa, mukinpidikkeet ja kätevät lokerot ovissa. 
Liikkuva toimisto
Hyödyllinen kirjoituslevy, joka voidaan piilottaa kojelautaan käytön jälkeen. Tätä voidaan käyttää myös puhelimen tai muun älylaitteen pidikkeenä, mikäli tarvittavat kaapelit löytyvät.