SKIP TO CONTENT
Yleiskatsaus

Movano

ALKAEN € 42 106

Uusi Movano on täydellinen saksalainen työkalu jokaiseen kuljetustehtävään, joka pitää sisällään Opelin viimeisimmät innovaatiot. Movanossa on luokkansa parhaimmistoon kuuluvat kuormatilat ja uusimmat kuljettajan kehittyneet avustintoiminnot, jotta sinä voit maksimoida tehokkuuden ja samalla minimoida kustannukset. 

Tutustu ominaisuuksiin 
JÄLLEENMYYJÄHAKU
Hinnat ja tiedot 
PYYDÄ TARJOUS
Koe ajo-ominaisuudet 
PYYDÄ KOEAJO

TUTUSTU UUTEEN MOVANOON.

KOHOKOHDAT.

Joustavuus, mukavuus, ominaisuudet ja voimansiirto.

AMMATTILAISILLE MONIPUOLISUUTTA.

Uuden Movano:n kantavuus.
Uusi Movano on suunniteltu työskentelemään yhtä kovasti kuin sinä ja se on suunniteltu täyttämään kaikki kaupalliset tarpeesi. Movano on valmis mukautumaan vaatimuksiisi ja ajoneuvo on saatavilla neljällä eri koripituudella ja kolmella eri korkeudella. Movano mukautuu kaikkiin tarpeisiisi ja se on saatavilla pakettiautona tai alustamallina. Lisäksi Movanolla on valmiudet muuntautua kippiautoksi, lava-autoksi tai retkeilyautoksi. Movano on ihanteellinen kumppani kaikkiin tarvitsemiisi tilanteisiin.

TILAA TYÖSKENNELLÄ.

Uuden Movanon matkustamo.
Älykkäästi uudistetusta Movanon matkustamosta löydät tilan, jossa on todellista käytännöllisyyttä ammattilaisten päivittäiseen työntekoon. Matkustamo on monipuolinen liikkuva toimisto, jossa on runsaasti tilaa kuljettajalle ja kahdelle matkustajalle. Miehistöautomallissa on tilaa jopa neljälle lisämatkustajalle, joten koko tiimisi voi matkustaa mukavasti yhdellä ajoneuvolla. Jokainen matkustaja nauttii varmasti matkanteosta kattavien kuljettajan avustimilla, kuten automaattisella hätäjarrulla, katvehälyttimellä ja kaistallapidolla.

KAIKENKOKOISIIN TÖIHIN.

Uuden Movanon ominaisuuksia.
Uusi Movano tarjoaa käytännöllisiä ratkaisuja modernin liiketoiminnan haasteisiin. Jopa 2.1 tonnin hyötykuormalla,  4.0 tonnin kokonaispainolla ja 17 kuution tilavuudella uusi Movano säilyttää erittäin hyvän suoritustehon ja ajo-ominaisuudet. Varmista liiketoimintasi tulevaisuud ylivoimaisella kuorma-alueen käytettävyydellä ja turvillisella kuorman varastoinnilla.

AMMATTILAISTEN TARVITSEMAA VOIMAA.

Uuden Movanon voimansiirto.
Uuden Movanon kilpailutehokkuus on viety seuraavalla tasolle kestävllä 2.2 litran dieselmoottorilla. Euro 6d päästönormin turbomoottori on suunniteltu vähentämään käyttökustannuksia ja tuottamaan erinomaisen vääntömomentin säilyttäen samalla erinomaisen polttoainetehokkuuden ja alhaiset päästöt.

FLEXCARE.

OPEL FLEXCARE.

Säilytä hyvät tunteet Opel FlexCare:n avulla! Flexcare on kätevä kaiken kattava ohjelma kaikille tarpeillesi. Tarjoamme paketteja, jotka sisältävät tienvarsiavun, laajennetun takuu ja kattavat palvelut. 

 

Tutustu FelxCare paketteihimme ja valitse joustavasti kattavuuden taso!

SEURAAVAT VAIHEET. 

Tutustu ominaisuuksiin.

Tutustu ominaisuuksiin 
JÄLLEENMYYJÄHAKU
Hinnat ja tiedot 
PYYDÄ TARJOUS
Koe ajo-ominaisuudet 
PYYDÄ KOEAJO