Kohokohdat
Asiantuntijan valinta: suuri valikoima, eri koot

Suunniteltu tukemaan sinua liiketoiminnassasi ja työskentelemään yhtä kovaa kuin sinä. Uusi Movano vastaa ammattikäyttöön liittyviin tarpeisiisi, sillä siinä on valmiudet ja monipuolisuus selviytyä kaikista töistä.

 

Movanoa on saatavana kolmena pituutena ja kolmena korkeutena. Mihin tahansa liiketoimintasi viekin, uusi Movano on ihanteellinen kumppani.

 
Tilaa työskentelyyn: monipuolinen ohjaamo

Uuden Movanon uudistettu ohjaamo tarjoaa käytännöllisyyttä, jota tarvitaan menestykseen työelämässä. Mukana on myös monipuolinen liikkuva toimistotila, jossa on edistykselliset yhteydet OpelConnectin kautta.

 

Kaikki voivat nauttia mielenrauhasta Opel Movanon kattavien kuljettajaa avustavien ominaisuuksien ansiosta. Niihin kuuluvat esimerkiksi automaattinen hätäjarrutus, kuolleen kulman varoitus, digitaalinen taustapeili, mukautuva vakionopeudensäädin ja kaistavahti.

 
Hoida työ: ylivoimaiset ominaisuudet
Uusi Opel Movano tarjoaa käytännöllisiä ratkaisuja nykyaikaisen liiketoiminnan haasteisiin. Jopa 1425 kilon hyötykuorma pakettiautossa, 3,5 tonnin kokonaispaino ja jopa 17 m3:n kuormatilavuus takaavat, että Movano säilyttää silti vakauden ja erinomaiset ajo-ominaisuudet. Varmista yrityksesi tulevaisuus erinomaisella käytettävyydellä. 
Voimaa ammattilaisille: taloudellinen voimalinja

Uusi Movano on suunniteltu viemään yritystäsi eteenpäin. Tehokkaiden ja taloudellisten moottoreidensa ansiosta se tarjoaa sujuvan navigoinnin sekä kaupunkimaastossa että avoimilla teillä. Suuresta koostaan huolimatta Movano tarjoaa ketterän käsiteltävyyden ja erinomaisen ajodynamiikan.

 

Lisäksi siinä on valikoima älykkäitä kuljettajan apuominaisuuksia, jotka takaavat miehistön ja kuorman turvallisuuden kaikissa olosuhteissa.