Turvallisuus ja ajoavustimet
ESP -ajonvakautusjärjestelmä

Tämä ominaisuus pitää sinut ja yrityksesi oikeilla jäljillä myös haastavissa tieolosuhteissa: ESP-järjestelmä käyttää jarruja ja moottorijarrutusta rajoittaakseen pyörien pyörimisliikkeitä, jos pito heikkenee.

 

Integroitu kuorman tunnistava Load Adaptive Control -järjestelmä auttaa säilyttämään uuden Movanon alkuperäisen kurssin vaikeissa olosuhteissa mukauttamalla ajoneuvon ESP-järjestelmää hyötykuorman painon ja jakautumisen mukaan. ESP-järjestelmään kuuluvat myös sivutuuliavustin ja mäkilähtöavustin.

 
Adaptiivinen vakionopeudensäädin

Uuden Movanon adaptiivinen vakionopeudensäädin (i) Valinnaisvaruste   keventää kuljettajan taakkaa stressaavissa ja yksitoikkoisissa liikennetilanteissa.

 

Järjestelmä asettaa ja säätää nopeuden automaattisesti niin, että se säilyttää turvallisen etäisyyden edellä ajaviin ajoneuvoihin. Järjestelmä toimii tuulilasissa olevan kameran ja etupuskurissa sijaitsevan tutkan avulla.

 
Ruuhka-ajo avustin
Koe rennompi ajo päivittäisen ruuhka-ajan aikana: Ruuhka-avustin (i) Valinnaisvaruste   voi automaattisesti pysäyttää ajoneuvon kokonaan ja palata asetettuun nopeuteen, kun liikenne alkaa jälleen liikkua. 
Perävaunun turvallisuusavustin

Käyttääkö yrityksenne perävaunuja? Silloin tämä ominaisuus on varmasti hyödyllinen. Uusi Opel Movano tarjoaa kolme erityistä perävaunujen turvatoimintoa (i) Valinnaisvaruste   :

 

  • Automaattinen perävaunun tunnistus, joka määrittää vedettävän perävaunun läsnäolon tai puuttumisen.
  • Perävaunun pituuden tunnistus perävaunun pituuden arvioimiseksi.
  • Laajennettu kuolleen kulman hälytys, joka havaitsee perävaunun tiellä olevat vieressä olevat ajoneuvot kaistaa vaihtaessa.
 
Perävaunun vakaudenhallinta
Perävaunujen heilumisen esto (i) Valinnaisvaruste  : Tämä älykäs järjestelmä valvoo vedettävän perävaunun vakautta ja säätää ajoneuvon nopeutta automaattisesti. 
Digitaalinen taustapeili

Tämä turvaominaisuus (i) Valinnaisvaruste   pitää pakettiautosi takaosan näkyvissä: Uudessa Movanossa taustapeilistä tulee digitaalinen 8,9 tuuman LCD-näyttö, jonka tarkkuus on suuri.

 

Ajon aikana se tarjoaa esteettömän ja selkeän näkymän takana olevaan tiehen lisäjarruvaloon sijoitetun laajakulmaisen, teräväpiirtokameran ansiosta. Automaattinen himmennys, aktivointi ja kirkkauden säätö peilissä sijaitsevilla painikkeilla.

 
Kehittynyt hätäjarruavustin
Järjestelmä varoittaa kuljettajaa akustisesti edessä olevista vaaratilanteista. Jos toinen ajoneuvo tulee liian lähelle, järjestelmä käynnistää automaattisesti jarrutuksen, jos kuljettaja ei reagoi. 
Risteävän liikenteen tunnistus
Vältä tarpeettomat törmäykset ja ärsyttävät seisonta-ajat uuden Movanon risteävän liikenteen tunnistuksen (i) Valinnaisvaruste   avulla. Aktiivinen turvajärjestelmä käyttää antureita havaitakseen sivusta tulevat ajoneuvot peruutettaessa. Se auttaa estämään onnettomuuksia erityisesti ajoneuvoissa joissa on rajoitettu näkökenttä. 
360° pysäköintiavustin
Pysäköinti on tehty helpoksi. Uuden Movanon 360° pysäköintijärjestelmän (i) Valinnaisvaruste   avulla kuljettaja saa antureiden käynnistämän akustisen ja visuaalisen varoituksen mittaristossa.