Ominaisuudet

RAJATTOMAT MUKAUTUSMAHDOLLISUUDET.

MUOTOILU.

ULKOPUOLI
Movano on suunniteltu erottumaan muotoilullaan, jolla yrityksesi esiintyy edukseen. Muhkea keula LED-päiväajovaloineen tarjoaa lisänäkyvyyttä ja näyttävyyttä. 
SISÄPUOLI
Opel Movanon ohjaamo on optimoitu liikkuvaan ammattityöhön. Kuljettajaystävällinen ohjaamo sisältää yllättävän määrän edistyneitä ominaisuuksia ja hyödyllistä säilytystilaa. 
Movano nostaa ohjaamomuotoilun standardeja tarjoten kuljettajalle käytännöllisen, hyvin varustellun ympäristön, jossa on käteviä säilytysratkaisuja kannettavalle, työkaluille ja muille välineille. Helppopääsyiset ja nopeasti säädettävät istuimet sekä ohjauspyörä tuovat henkilöautoista tuttua mukavuutta.

TALOUDELLISUUTTA.

MOOTTORIT JA VAIHTEISTOT
Enemmän tehoa, enemmän vääntöä ja vähemmän polttoaineenkulutusta – valitse edistyneistä BiTurbo-dieselmoottoreista, joissa on jopa 150 hv tehoa ja 380 Nm vääntöä, niukka kulutus ja alhaiset päästöt. 

Movano-moottorit edustavat alansa parhaimmistoa yleisen kuljetustehokkuuden saralla. Niiden BiTurbo-teknologiassa yhdistyvät suuri vääntö jo pienillä kierrosluvuilla ja suuri teho ja vääntö suurilla kierrosluvuilla. Tämä tarjoaa herkkää reagointikykyä, tasaista ja vakaata kiihdytystä sekä parantunutta tehokkuutta.

Käynnistys-/sammutusjärjestelmä leikkaa päästöt ja polttoaineenkulutuksen nollaan pysähtymisen yhteydessä. Saatavilla on myös automaattivaihteisto.

 

KÄYTTÖKUSTANNUKSET
Movano on suunniteltu palvelemaan luotettavasti vuosia ja vaatimaan mahdollisimman vähän huoltoa; sen omistamiskustannukset ovat alhaiset rahaa säästävien ominaisuuksien kautta. 

Alhaiset päästöt pienentävät veroja ja ympäristövaikutusta. Mielenrauhaa tuo lisäksi vakiomuotoinen Opel-takuu:

 

  • 3v. kattavuus ja 90 000 km
  • 6 vuoden koritakuu
  • Opel-tiepalvelu ensimmäiset 12 kuukautta yli 40 maassa
  •  

Sinua ja Movanoasi palvelee myös yli 3 000 asiantuntijapalvelupisteen Euroopan laajuinen verkosto. Movanosi voidaan varustaa tarvittaessa alkuperäisillä Opel-varaosilla optimaalisen suorituskyvyn takaamiseksi.

MONIPUOLISUUTTA.

SÄÄDETTÄVÄ TYÖPÖYTÄ
Muuta Movano liikkuvaksi toimistoksi sen säädettävänä työpöytänä toimivan taitettavan keski-istuimen avulla. Se sisältää myös pyörivän alustan kuljettajan kannettavaa tietokonetta varten. 
YLEMMÄT SÄILYTYSTILAT
Pidä kaikki yhdessä paikassa ajon aikana. Tärkeät tavarat voi sijoittaa helposti ylempiin suljettaviin säilytystiloihin. 
FLEXTRAY-HANSIKASLOKERO
Suurikokoinen liukuva FlexTray-hansikaslokero, jossa on yhteensä 10,5 litraa säilytystilaa ja selkeä, tasainen pinta, helpottaa tavaroiden pitämistä käsiesi ulottuvilla. 
SISÄÄNVEDETTÄVÄ TYÖTASO
Käytä ohjaamoa pienen toimiston tavoin – sisäänvedettävän työtason ja matkustajan istuimen edestä avattavan mukitelineen avulla. 
SIVUOVEN SÄILYTYSLOKERO
Sijoita kaikki tarvittavat tavarat tilaviin ovitaskuihin. Sivuoven säilytyslokerossa on tilaa jopa 1,5 litran vesipulloille. 

YHTEYDET JA LIITÄNNÄT.

NAVI 50 INTELLILINK PRO
Navi 50 IntelliLink Pro: tämä radio-, info-, viihde- ja navigointijärjestelmä sisältää 7 tuuman kosketusnäytön tarjoten erinomaista vastinetta rahoille. 

Tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat:

 

  • 7 tuuman värillinen kosketusnäyttö
  • Android Auto™1 ja Apple Car Play™2 kädet vapaana pitävään viestintään
  • Ohjauspyörän radio-ohjaimet
  • Bluetooth® kädet vapaana pitäviin puheluihin ja äänen suoratoistoon
  • USB- ja aux-in-liitännät
  • Dynaaminen navigointi Länsi- ja Itä-Euroopan kartoilla1Android on Google Inc.:n tavaramerkki
2Apple CarPlay on Apple Inc.:n tavaramerkki

LANGATON LATAUS

Älypuhelimen voi yksinkertaisesti sijoittaa1 puhelinlokeroon, jossa on kiinteä induktiivinen laturi akun langatonta lataamista varten.


1Toimii vain Qi-yhteensopivien laitteiden kanssa.

 
RADIO, BLUETOOTH & USB
Radiovastaanotin ja kiinteä näyttö, joka esittää myös ajan ja tarjoaa yleisen liitettävyyden USB:n ja Bluetooth®-yhteyden kautta. Lähtö: 2 x 15 W. Digitaalinen radio DAB+ on saatavilla valinnaisena. 

TURVALLISUUTTA.

TAKANÄKYMÄ
Eteenpäin ajettaessa takanäkymäominaisuus tarjoaa jatkuvasti erinomaisen näkymän ajoneuvon takana vallitsevaan liikenteeseen – vaikka ajo tapahtuisi pakettiautolla, jossa ei ole takaikkunoita. 
KATVEALUEEN VAROITUS
Katveen varoitusominaisuus tunnistaa ajoneuvon rinnalle tulevat ajoneuvot ja varoittaa. 
SIVUTUULIAVUSTIN
Sivutuuliavustin tunnistaa automaattisesti sivutuulihäiriöt ja vastavaikuttaa lisäten vakautta. 
AJOKAISTATURVALLISUUTTA

Kaistalta poistumisen varoitusjärjestelmä1 tunnistaa kaistamuutokset ja varoittaa tahattoman kaistamuutoksen yhteydessä visuaalisesti ja äänimerkein.


1Saatavilla ainoastaan Lisäturvallisuuspaketin mukana.

 
PYSÄKÖINTIAVUSTIN
Pysäköintiavustin tarjoaa ääni- ja visuaalista apua vahinkojen välttämiseksi pysäköitäessä suoraan ajaen, peruuttaen tai taskuun. 
VARKAUDENESTO
Ajoneuvon varkaudenestojärjestelmä varashälyttimineen käyttää volumetrisiä liikeantureita suojatakseen koko ajoneuvoa murtautumiselta. 
PERUUTUSKAMERA
Pysäköinnin peruutuskamera tarjoaa selkeän näkymän ajoneuvon takana olevasta alueesta 7 tuuman navigointinäytöllä tai taustapeilissä ja mahdollistaa tarkan pysäköinnin.
 

KUORMATURVALLISUUTTA.

TAVARATILA
Kiinnitä kuorma nopeasti ja turvallisesti kuormaturvallisuusratkaisuilla, jotka voi tilata suoraan tehtaalta. 
Kolmiulotteinen, joustava ja säädettävä kuormaverkko on ihanteellinen eri kokoisille ja laatuisille kuormille. Raskaat kuormat voi lisäksi vakauttaa turvallisesti teleskooppisilla lukitustangoilla, jotka asennetaan kiinnityskiskoihin vaaka- tai pystysuuntaisesti.
KUORMASUOJAUS
Kuljeta kuorma suojaten sisäpinnat puisilla suojapaneeleilla ja tavaratilasuojauksella. 
Pinnoitettu puulattia suojaa kuorma-alueen lattiaa ja täysi- tai puolikorkeat puupaneelit suojaavat seiniä. Rakennettu erityisesti jättämään tärkeät kiinnityssilmukat vapaiksi.
IKKUNASUOJAUS
Kiinteä teräsverkko auttaa suojaamaan ikkunan pitäen näkymän vapaana ja noudattaen ISO-standardeja. 
LED-KUORMAVALO
Kirkkaiden LED-valojen ansiosta kuorma-alueelle siirryttäessä yleisnäkymä pysyy aina selkeänä. 

MUKAVUUTTA.

MUKAVA KULJETTAJAN ISTUIN
Vakiona oleva muotoiltu kuljettajan istuin tarjoaa säädettävän ristiseläntuen ja korkeussäätöisen käsinoja. Saatavilla myös matkustajan istuimena. 
ILMAJOUSITETTU KULJETTAJAN ISTUIN
Valinnaisesti saatavilla oleva ilmajousitettu kuljettajan istuin säädettävine joustoherkkyyksineen on ihanteellinen ajettaessa epätasaisessa maastossa tai pitkiä matkoja. 
AUTOMAATTINEN ILMASTOINNIN SÄÄTÖ
Elektroninen ilmastoinnin säätöjärjestelmä säätää lämpötilan automaattisesti oikeaksi ylläpitäen valittua sisälämpötilaa. 
AJOTIETOKONE
3,5 tuuman TFT-ajotietokone esittää helposti luettavaa informaatiota, kuten matkan ja ajoajan, ja näyttää edistyneitä kuljettajaa avustavia järjestelmävaroituksia. 
POLTTOAINEKÄYTTÖINEN LISÄLÄMMITIN
Nauti mukavasta sisälämpötilasta ja kirkkaista ikkunoista heti ajoon lähdettäessä. Saatavilla myös ohjelmoitavan ajastimen sekä kaukosäädön kanssa. 

OPEL+ -LISÄVARUSTEET.

Yksilöllisiin tarpeisiisi.

Ilmaise itseäsi alkuperäisillä Opel+ -lisävarusteilla ja ota Movanostasi kaikki irti. Suunniteltu ja testattu Opeliasi varten.


Kuva voi poiketa myynnissä olevasta tuotteesta.

SEURAAVAT VAIHEET.