Skip To Content
Vans

Opelin tavara-autot

Logistiikka, kuljettaminen, jakelu? Opelin tavara-automallisto kattaa kaiken. Nyt myös koko mallisto saatavilla täyssähköisenä.

Luotettavuutta ja ketteryyttä

Uusi Movano
Uusi Movano diesel. Nyt entistä monipuolisempi, uusimmat ajamista helpottavat avustimet ja parantuneilla hyötykuormaominaisuuksilla. Kilpailukykyiset kokonaisomistuskustannukset on parantuneet uudelle tasolle Euro 6d -päästönormin, tehokkailla 2,2 litran turbomoottoreilla, uusi Opel Movano on täydellinen saksalainen työkalu kaikkiin tehtäviin. 
Lue lisää
Vivaro
Opelin suosituin pakettiautomalli on saatavana kahdella eri pituudella ja jopa 1400 kg kantavuudella sekä 2500 kg vetokyvyllä. Vivaro on nyt saatavilla myös 8-nopeuksisella automaatilla. 
Lue lisää
Combo Cargo
Joustavuutta tavaroiden kuljettamiseen, 5.4 m3 tilavuus, kaksi koripituutta ja korkeutta sekä uusi 8-nopeuksinen automaatti tarjoavat luokkansa parhaan vastineen rahalle. 
Lue lisää

Sähköistä voimaa

Uusi Combo-e Cargo

Uudessa Combo-e Cargossa yhdistyvät Opelin kokemus ja tarkka suunnittelu, ja tuloksena on täyssähköinen kaupalliseen käyttöön tarkoitettu auto, joka on optimaalisen tehokas ja jossa e-liikkuvuudesta ei ole tingitty. Kompaktista profiilistaan huolimatta Combo-e Cargossa on suuri 4,4 m3:n tavaratila, jonka käyttöä tukevat ylivertaiset kuormanhallintaominaisuudet kuten Flex Cargo -läpikuormausjärjestelmä.

 

Energiankulutus Combo-e Cargo (yhdistetty) 17,2 – 22,3 kWh/100km; CO2-päästöt 0 g / km; kantama (yhdistetty) 255 - 275 km (varustelusta riippuen)

 
Lue lisää
Uusi Vivaro-e
Uusi Opel Vivaro-e on ensiluokkainen valinta yrityksille, joilla on korkeimmat ammattistandardit ja jotka edellyttävät, että ajoneuvot sopivat saumattomasti päivittäiseen työskentelyyn. Tinkimättömän luonteensa ja päästöttömyytensä ansiosta Vivaro-e on ihanteellinen kaupunkiympäristön lisäksi mihin vain. Sitä on saatavilla kolmella pituudella ja kahdella akkukoolla. Sähköinen kantama on jopa 330 km (WLTP)1.
 
1 Energiankulutus Vivaro-e/Zafira-e Life (yhdistetty) 23,3 - 29,5 kWh / 100 km; CO2-päästöt 0 g / km; kantama (yhdistetty) 230-330 km (varustelusta riippuen). ***
 
Lue lisää 

Huolto ja lisävarusteet

Korinrakennus
Löydä erinomaisia ratkaisuja yrityksesi tarpeisiin laajasta valikoimasta ajoneuvon varusteluja 
Lue lisää
Huollon palvelut
Lue lisää Opel-takuusta, -tiepalvelusta, määräaikaishuolloista ja ohjekirjoista. 
Lue lisää
Lisävarusteet
Lue lisää Opelin lisävarusteista, vanteista, renkaista ja huollon tarjouksista 
Lue lisää