Vans

OPELIN TAVARA-AUTOT

Logistiikka, kuljettaminen, jakelu? Opelin tavara-automallisto kattaa kaiken. Nyt myös koko mallisto saatavilla automaattivaihteisina. 

LUOTETTAVUUTTA JA KETTERYYTTÄ.

MOVANO.
Opelin suurin pakettiauto Movano on vaikuttava ominaisuuksiltaan. Löydät usean eri vaihtoehdon niin kantavuudeltaan, vetokyvyltään ja korkeudeltaan kaikkiin tarpeisiin. 
LUE LISÄÄ
VIVARO.
Opelin suosituin pakettiautomalli on saatavana kolmella eri pituudella ja jopa 1400 kg kantavuudella sekä 2500 kg vetokyvyllä. Vivaro on nyt saatavilla myös 8-nopeuksisella automaatilla. 
LUE LISÄÄ
COMBO CARGO.
Joustavuutta tavaroiden kuljettamiseen, 5.4 m3 kantavuus, kaksi koripituutta ja korkeutta sekä uusi 8-nopeuksinen automaatti tarjoavat luokkansa parhaan vastineen rahalle. 
LUE LISÄÄ

SÄHKÖISTÄ VOIMAA.

UUSI VIVARO-e.
Uusi Opel Vivaro-e on ensiluokkainen valinta yrityksille, joilla on korkeimmat ammattistandardit ja jotka edellyttävät, että ajoneuvot sopivat saumattomasti päivittäiseen työskentelyyn. Tinkimättömän luonteensa ja päästöttömyytensä ansiosta Vivaro-e on ihanteellinen kaupunkiympäristön lisäksi mihin vain. Sitä on saatavilla kolmella pituudella ja kahdella akkukoolla. Sähköinen kantama on jopa 330 km (WLTP) 1.
 
1 Energiankulutus Vivaro-e/Zafira-e Life (yhdistetty) 23,3 - 29,5 kWh / 100 km; CO2-päästöt 0 g / km; kantama (yhdistetty) 230-330 km (varustelusta riippuen). ***
 
LUE LISÄÄ 

HUOLTO JA LISÄVARUSTEET.