Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


NEROKASTA TILAA.

Innovatiivinen 2 hengen FlexCargo®-istuin lisää Vivaron muunneltavuutta. Sen ansiosta tavaratilan enimmäistilavuus 6,6 m3(1) ja enimmäispituus 4 m ovat erittäin kilpailukykyiset.

 

Pitkällä akselivälillä varustetussa Vivarossa tavaratilan enimmäispituus on 2,86 m ja FlexCargo®2-väliseinän luukun ansiosta voidaan kuljettaa jopa 4 m pitkiä tavaroita.

 

1 Valitsemalla Vivaro-pakettiauton pitkän mallin FlexCargo®-järjestelmällä varustettuna tavaratilan suurin tilavuus on 6,6 m3.

2 Valinnainen

 

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

MAKSIMOI TUOTTAVUUS.

Vähennä kuljetuskertoja kuljettamalla enemmän kerralla. Se on mahdollista Vivaron suuren 1 400 kg:n kantavuuden1 ansiosta.

 

1 Valinnainen. Vakiokantavuus on 1 000 kg.

KÄDET VAPAANA.

Kahden sähköliukuoven1 ja anturilla toimivan handsfree-avaamisen1 ansiosta Vivaroon pääsee helposti myös silloin, kun kädet ovat täynnä tavaraa.

 

1 Valinnainen.

KOKO VOI JOHTAA HARHAAN.

Kilpailijoihin verrattuna ainutlaatuista on, että Vivaron lyhyen version pituus on vain 4,6 m, minkä ansiosta se sopii täydellisesti säännöllisesti kaupungissa ajaville.

 

Pienistä mitoistaan huolimatta lyhyin malliversio on kuitenkin saatavissa jopa 9-paikkaisena (Vivaro Combi) ja suurella 1 400 kilon1 enimmäiskantavuudella. Keskipitkän version pituus on 4,95 m ja pitkässä versiossa tilaa on vielä enemmän 5,3 metrin pituuden ansiosta.

 

1 Valinnainen – vakiokantavuus on 1 000 kg. 

 

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN