Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


SUUNNITELTU AVUKSESI.

Aina ei ole helppo pysyä valppaana. Kuljettajan vireystilahälytys analysoi ajamistasi etukameran ja ohjauspyörän liikkeiden avulla ja ilmoittaa, milloin on aika pitää tauko.

 

Kaistavahti havaitsee Vivaron ajautumisen pois kaistaltaan ja varoittaa kuljettajaa äänimerkillä ja merkkivalolla. Edistyksellinen älyvalojärjestelmä vaihtaa ajovalot pitkistä lyhyiksi automaattisesti, etteivät valot häikäise muita kuljettajia. Nopeusrajoituksen seuranta analysoi nopeusrajoitusmerkkien tunnistuksen avulla nopeusrajoituksen muutokset. Yhdellä muistipainikkeen painalluksella voit antaa vakionopeussäätimen säätää nopeutta. 

 

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

OLET HYVISSÄ KÄSISSÄ.

Muistipainiketta painamalla automaattinen vakionopeussäädin hidastaa, jotta asetettu turvaväli edellä ajavaan autoon säilyy, ja kiihdyttää aiempaan nopeuteen, kun tie on vapaa.

 

Sivun katvealueen hälytin varoittaa kuljettajaa anturien ja sivupeilissä näytettävien merkkien avulla Vivaron katvealueella olevista ajoneuvoista, jotta onnettomuuksilta vältytään ohitustilanteissa. Törmäyshälytys valvoo edellä olevaa tietä ja varoittaa kuljettaa törmäysvaarasta muihin ajoneuvoihin tai jalankulkijoihin. Automaattinen hätäjarrutus estää onnettomuuden jarruttamalla törmäyksen uhatessa kuljettajasta riippumatta.

 

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

KAIKKI YHDESSÄ PAIKASSA.

Luokassaan ainutlaatuinen Vivaron tuulilasinäyttö näyttää tärkeät tiedot, kuten nopeuden ja vakionopeussäätimen tietoja, kuljettajan näkökenttään heijastettuina. 

HYVÄ NÄKYVYYS.

Vältä stressiä pysäköidessä ja muissa tilanteissa ahtailla kaupunkialueilla 180° panoraamakameralla1, jonka kuva näkyy 7 tuuman kosketusnäytössä1.

 

1 Valinnainen.