Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


LÖYDÄ TÄYDELLINEN PARI.

Jokaisessa Vivaro-versiossa ovat, saatavilla 3 eri kokoa, kompaktit ulkomitat ja tilavat, erittäin muunneltavat sisätilat täydellisessä tasapainossa.

 

Etenkin lyhyt versio1, joka on vain 4,60 m pitkä, on ketterä ahtailla kaupungin kaduilla ja kaupunkialueilla, joissa tilaa on rajallisesti. Tähän malliversioon mahtuu 2 euro-lavaa, kun taas M-versioon mahtuu 3 euro-lavaa.

 

1 Vivaron lyhyt versio on saatavissa vain Vivaro-pakettiautona ja Combi-versiona

 

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

VAIKUTTAVAA TOIMIVUUTTA.

Vivaro on saatavissa neljällä korityypillä, joiden ansiosta se palvelee lukuisia eri käyttötarkoituksia yrityksesi tarpeiden mukaan. 

 

Umpipakettiauto1 enintään kolmella etuistuimella sopii yrityksiin, joissa tavaraa kuljetetaan säännöllisesti, kun taas Crew Cab2 -mallissa, jossa on matkustajan penkki takana, on istuimet jopa 6 hengelle. Platform Cab3 -malli on suunniteltu täydelliseksi perustaksi monenlaisille erikoismalleille ja Vivaro Combi1 on 9-paikkainen malli esimerkiksi urheiluseuran, työporukoiden tai pienen joukkueen kuljetuksiin.

 

1 Saatavilla 3 kokona: pieni, keskisuuri tai suuri.

2 Saatavilla 2 kokona: keskisuuri tai suuri.

3 Saatavilla vain keskikokoisena

 

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN

JUURI OIKEA KOKO.

Sähköliukuovet avaavat leveän ja mukavan käynnin taakse matkustajille tai tavaroille, ja Vivaron alle 1,9 metrin korkeus takaa turvallisen pääsyn mataliin pysäköintihalleihin.

 

1 Alle 1,9 m kokonaiskorkeus ei koske Vivaroa, jossa on pitkä akseliväli, eikä malliversioita, joiden enimmäiskantavuus on 1 400 kg.

 

LUE LISÄÄ NÄYTÄ VÄHEMMÄN