SKIP TO CONTENT
Ominaisuudet

TUTUSTU VIVARO-e:n TOIMINNALLISIIN JA MUUNNELTAVIIN OMINAISUUKSIIN.

MONIPUOLISUUS.

KOLME ERI KOKOA

Vivaro-e on saatavana kolmessa eri koossa. Jokainen malli tarjoaa täydellisen tasapainon suhteellisen kompaktien ulkomittojen ja tilavien sekä erittäin muunneltavien sisätilojen välillä.

Varsinkin lyhyt versio, jonka pituus on vain 4,60 m, on täydellisen ketterä ahtailla kaduilla ja kaupunkialueilla, joissa tilaa on rajoitetusti. Tähän lyhimpään malliin mahtuu kaksi eurolavaa, kun taas keskikokoiseen ja pitkään malliin mahtuu kumpaankin kolme.

 
YSTÄVÄLLISTÄ PYSÄKÖINTIÄ
Sähköiset liukuovet tarjoavat laajan ja mukavan lastausaukon taakse. Vivaro-e:n kompakti korkeus takaa turvallisen pääsyn mataliin parkkihalleihin. 

LASTAUS.

FLEX CARGO
Innovatiivinen FlexCargo® kaksipaikkainen matkustajan istuin laajentaa Vivaro-e:n muunneltavuutta. Sen myötä kuormatilavuus on jopa 6,6 m3 ja lastauspituus lähes neljä metriä. 
HYÖTYKUORMA
Vähennä matkoja kuljettamalla enemmän. Vivaro-e:n kantavuus on jopa 1250kg. 
LIUKUOVET
Valinnaisena saatavilla olevien hands-free-käyttöisten sähköisten liukuovien avulla Vivaro-e:n tavaratilan ovien avaaminen ei ole koskaan ollut vaivattomampaa. 
MITAT

Vivaro-e:n lyhimmän mallin pituus on vain 4,6 metriä - täydellinen kuljettajille, jotka liikkuvat ahtailla kaduilla ja kaupunkialueilla säännöllisesti.

Keskikokoinen (M) Vivaro-e on pituudeltaan 4,95 metriä ja pisin versio (L) 5,30 metriä.

 

YHDISTETTÄVYYS & LIIKKUVA TOIMISTO.

INFOTAINMENT

Löydä nopein reitti määränpäähän Vivaro-e:n valinnaisena saatavalla 7" kosketusnäytöllisellä Infotainment Navi -järjestelmällä ja Live-navigointipalvelulla1. Käytä kaikkea älypuhelimesi musiikkia ja sisältöä helposti valinnaisena saatavalla Android Auto™ 2 tai Apple CarPlay™ 2 yhteensopivuudella.

 

1 Live-navigointipalvelut sisältävät verkkoliikenteen, polttoainehinnat, pysäköintitiedot, online-POI-haun, sää- ja liikenneturvallisuushälytykset (eivät saatavilla Saksassa tai Sveitsissä).

2 Yhteensopivuus ja tietyt toiminnot voivat vaihdella laitteen tyypin ja käyttöjärjestelmän version mukaan. Apple CarPlay™ on Apple Inc: n tavaramerkki, joka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Android Auto on Google Inc: n tavaramerkki.

 
SÄÄDETTÄVÄ TOIMISTOPÖYTÄ

Vivaro-e:n FlexCargo® -penkin avulla auto muuntuu pyörillä varustetuksi toimistoksi, jossa on säädettävä toimistopöytä kuljettajalle tai matkustajalle.

Autoon on saatavilla kätevät älypuhelinten ja tablettien pidikkeet, joiden avulla laitteesi pysyvät turvallisesti suojattuina. Hyödyllistä lisätilaa löytyy matkustajien penkin alta, jonne voit sijoittaa esimerkiksi työvälineitä ja muita arvokkaita esineitä.

 
PENKINLÄMMITTIMET
Nauti korkeatasoisesta mukavuudesta Vivaro-e: n tilavassa matkustamossa, jossa lämmitettävät istuimet eturivissä pitävät sinut lämpimänä sään kylmetessä. 
SÄILYTYSRATKAISUT
Vivaro-e:stä löytyy monipuolisia säilytysratkaisuja. Kojelaudasta löytyy esimerkiksi avoimia säilytyslaatikoita ja ovista paikat jopa 1,5 litran pullojen säilytykseen. Viilennystoiminnolla varustettu hansikaslokero kruunaa säilytysratkaisut. 
ÄÄNIERISTYS
Matkustamon materiaalit tarjoavat ylimääräistä äänieristystä, minkä avulla ulkopuolinen melu vähenee ja ajokokemuksesta muodostuu mukavampi. 

TURVALLISUUS JA AJOAVUSTIMET.

KULJETTAJAN AVUSTINPAKETTI
Valppaana pysyminen ei ole aina helppoa. Kuljettajan uneliaisuusvaroitus analysoi ajomallisi etukameran ja ohjauspyörän kautta ilmoittamaan sinulle, milloin on aika tehdä nopea tauko. 
Kaistavahti tunnistaa, kun Vivaro-e ajaa kaistoja, ja hälyttää kuljettajaa ääni- ja visuaalisen vihjeen avulla. Edistyksellinen Smart Beam -järjestelmä vaihtaa ajovalot kaukovalojen ja lähivalojen välillä automaattisesti, jotta vältetään muiden kuljettajien sokeuttaminen. Nopeusrajoituksen mukauttaminen käyttää nopeusmerkkien tunnistusta nopeusrajoituksen muutosten analysointiin. Yhdellä muistipainikkeen painalluksella anna vakionopeussäätimen säätää nopeutta vastaavasti.
KULJETTAJAN TURVALLISUUSPAKETTI
Napin painalluksella automaattinen vakionopeudensäädin laskee nopeuttasi pitääkseen tietyn matkan edessä olevaan autoon ja palauttaa vauhdin, kun tie on vapaa. 
Vivaro-e:n katvealueen varoitin hälyttää sivupeilien merkeillä katveessa olevista ajoneuvoista onnettomuuksien estämiseksi ohitustilanteissa. Eteenpäin kohdistuva törmäysvaroitus skannaa tien eteenpäin varoittaakseen kuljettajaa törmäysvaarasta ajoneuvojen tai jalankulkijoiden kanssa. Tarvittaessa automaattinen hätäjarru pyrkii estämään onnettomuuden ja käyttää jarruja kuljettajasta riippumatta.
TUULILASINÄYTTÖ (HUD)
Segmentissään ainutlaatuinen tuulilasinäyttö näyttää tärkeät tietoa, kuten nopeuden ja vakionopeudensäätimen tiedot, kuljettajan näkökentässä. 
180° PERUUTUSKAMERA
Peruuttaminen on mukavampaa ja helpompaa valinnaisen 180° peruutuskameran avulla. Laadukas kuva näytetään kätevästi 7" kosketusvärinäytön kautta. 
INTELLIGRIP
Vivaro-e:n valinnaisena tilattava IntelliGrip-järjestelmä tarjoaa ylimääräisen pidon vaikeilla pinnoilla, kuten mudalla, hiekalla tai lumella. 

OPEL+ LISÄVARUSTEET.

Lisävarusteita kaikkiin tarpeisiin.

Ilmaise itseäsi alkuperäisillä Opel+ -lisävarusteilla ja ota kaikki irti Vivaro-e:stä. Suunniteltu ja testattu Opelille.

Kuva voi poiketa myynnissä olevasta tuotteesta.

MITÄ SEURAAVAKSI?