SKIP TO CONTENT
Yleiskatsaus

Vivaro-e

ALKAEN € 52 290 verot mukaan lukien ilman veroja

Uusi Opel Vivaro-e on nyt saatavilla 4000€ valtion hankintatuella ja ilman autoveroa vuoden 2022 kauppoihin. Tinkimättömän luonteensa ja päästöttömyytensä ansiosta Vivaro-e on ihanteellinen kaupunkiympäristön lisäksi mihin vain. Sitä on saatavilla kahdella koripituudella ja 75 kWh ajoakulla. Sähköinen kantama on jopa 330 km (WLTP).

KOHOKOHDAT.

NOLLAPÄÄSTÖINEN KULJETUS.

Tehokkuus.
Uuden Vivaro-e: n tinkimätön luonne tarjoaa moottoritieltä kaupungin viimeiselle kilometrille saakka täysin sähköisen toimintakyvyn rajoittamatta käytännöllisyyttä tai kestävyyttä. Opel ymmärtää ammattiasiakkaiden kaupalliset tarpeet keskittyen luotettavuuteen ja alhaisiin käyttökustannuksiin.

KANTAVUUDEN AMMATTILAINEN.

Lastauksen tinkimätöntä toiminnallisuutta.
Aivan kuten polttomoottorilla varustettu Vivaro, myös uusi Vivaro-e vakuuttaa kuljetuskapasiteetilla. Sen 1200 kg1 kantavuus on luokkansa kärkeä, puhumattakaan erittäin kilpailukykyisestä, jopa 6,6 m3 (2) kuormaustilavuudesta ja jopa 4 m (2) lastauspituudesta.
1 Riippuu mallista.
2 L2-malleissa, joissa on FlexCargo®.
 
Vaikka sinulla on vapaata tilaa autossa, sinulla ei ehkä ole aina tarpeeksi vapaita käsiä. Uusi Vivaro-e tarjoaakin valinnaisena varusteena sähköiset liukuovet3, jotka avautuvat jalan heilautuksella.
1 L2-malleissa, joissa on FlexCargo®.
2, 3 Riippuu mallista.

ÄLYKÄSTÄ LIIKETOIMINTAA.

e-INFO.
Uusi Vivaro-e mahdollistaa sinulle kaiken tarvitsemasi tiedon hallinnan tarjoamalla täydellisen digitaalisen yleiskatsauksen matkastasi aivan käden ulottuvilla.


Erityinen e-INFO-mittaristo tarjoaa selkeän, graafisen visualisoinnin reaaliajassa, jotta voit suunnitella työsi luottavaisin mielin.

TEHTY LIIKKUMAAN.

Valmis kaikille teille.
Uuden Vivaro-e:n täysin sähköisen voimansiirron ja parannetun matkustamon arkkitehtuurin avulla yrityksesi voi mennä pidemmälle, turvallisemmin ja tehokkaammin kaikkialla. Pysy vauhdissa kaikissa ympäristöissä samalla kun suojelet arvokkainta omaisuuttasi.

Uusi Vivaro-e on yhtä kyvykäs niin maanteillä, kaupunkikaduilla kuin työmaillakin. Sen laajat turvajärjestelmät suojaavat kuljettajaa ja matkustajia sekä lastia kaikissa ympäristöissä. Turvavastusteista esimerkkeinä automaattinen hätäjarru, kaistallapitoavustin, katvealuevaroitin sekä valinnaiset peruutuskamera ja IntelliGrip luistonesto.

ERITYISESTI SINUN YRITYKSELLESI.

Monipuolisuus.
Uusi Opel Vivaro-e sopii aina täydellisesti yrityksesi tarpeisiin. Yhdistä sinulle sopiva ajoneuvon pituus akkuihin, jotka soveltuvat parhaiten sinun päivittäiseen käyttöösi. Sähköversiota on saatavana 50 kWh:n akulla jopa 230 km:n toimintamatkalle ja 75 kW:n akulla aina 330 km:n toimintamatkalla (WLTP) 1.

1 Energiankulutus Vivaro-e/Zafira-e Life (yhdistetty) 23,3 - 29,5 kWh / 100 km; CO2-päästöt 0 g / km; kantama (yhdistetty) 230-330 km (varustelusta riippuen). ***

LUOKKANSA JOHTAVIA OMINAISUUKSIA.

TÄYDELLISESTI INTEGROITU AKKU
Uusi Opel Vivaro-e on saatavana 50 kWh:n akulla jopa 230 km:n toimintamatkalle tai 75 kW:n akulla jopa 330 km:n kantamalle. Opelin uraa uurtava voimansiirtotekniikka ja arkkitehtuuri mahdollistavat akun sijoittamisen lattian alapuolelle, jolloin Vivaro-e:ssä on vakaa painopiste ja maksimaalinen matkustamotila.

1 Energiankulutus Vivaro-e / Zafira-e Life (yhdistetty) 23,3 - 29,5 kWh / 100 km; CO2-päästöt 0 g / km; kantama (yhdistettynä) 230-330 km (riippuen varustelluista vaihtoehdoista). Mainitut kantama- ja sähkökulutusluvut ovat alustavia ja noudattavat WLTP-testimenettelyä, jonka perusteella uudet ajoneuvot tyyppihyväksytään 1. syyskuuta 2018 alkaen. EG-tyyppihyväksyntää ja vaatimustenmukaisuustodistusta ei ole vielä saatavilla. Alustavat arvot voivat poiketa virallisista lopullisista tyyppihyväksyntätiedoista. Ne voivat vaihdella todellisten käyttöolosuhteiden ja eri tekijöiden mukaan, kuten: nopeus, lämpömukavuus ajoneuvossa, ajotapa ja ulkolämpötila. Latausaika riippuu erityisesti ajoneuvossa olevan laturin tehosta, latauskaapelista ja käytetyn latausaseman tyypistä ja tehosta. Ota yhteyttä jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja. Lisätietoja [katso verkkosivusto, joka on perustettu WLTP: n selittämiseksi.] 
ÄÄNETTÖMYYS
Houkuttele yrityksellesi huomiota vain oikeista syistä. Uuden Vivaro-e:n luonnostaan ​​hiljainen, akkua käyttävä voimansiirto on ihanteellinen tiheässä kaupunki- ja asuinympäristössä. Nollapäästöisyys koskee siis sekä melupäästöjä että pakokaasuja. Vivaro-e:n äänettömyys sekä sisällä että ulkona vähentää kuljettajan stressiä pitkien työpäivien aikana. 
YHDEN POLKIMEN TAKTIIKKA
Työpäivästä ei hukata hetkeäkään uudella Vivaro-e:llä. Nostamalla jalkasi kaasupolkimelta, regeneratiivinen jarrujärjestelmä ottaa liike-energiaa talteen ja kasvattaa toimintamatkaa entisestään. Korkeimmalla asetuksella (B-tila) useimmat lyhyet matkat voidaan ajaa ilman perinteisten jarrujen käyttöä, mikä vähentää kulumista ja niihin liittyviä ylläpitokustannuksia. 
NOPEA JA HELPPO LATAUS
Suuritehoiset 50kWh / 18-moduulin ja 75kWh / 27-moduulin akut voit ladata tyhjästä 80%:iin varaustasoon vain 30 ja 45 minuutissa 100 kW:n julkisella laturilla. Sisäänrakennettu 7,4 kW:n tai suurempi 11 kW:n laturi sopivat täydellisesti uuden Vivaro-e:n lataamiseen yön yli tulevaa työpäivää varten. 
AJONEUVOTIETOJEN SEURANTA
Uuden Vivaro-e: n edistykselliset anturit ja ajoneuvotietojen seurantajärjestelmät tarjoavat yksityiskohtaisen yleiskuvan ja ennusteen ajo-olosuhteista, kantama-alueesta ja energiasta. 
ALHAISET KÄYTTÖKUSTANNUKSET
Kun huoli kaupunkien ilmanlaadusta kasvaa ja kaupunkialueiden päästöttömät alueet yleistyvät, muodostuu sähköisistä hyötyajoneuvoista yhä tärkeämpi osa kustannustehokasta liiketoimintaa. Vivaro-e vapauttaa omistajansa vaihtelevista polttoainehinnoista, keventää hankintakustannuksia ja tarjoaa erittäin kilpailukykyiset käyttökustannukset sekä mahdolliset valtion ostokannustimet. 

OPEL-PALVELUT SÄHKÖAUTOILLE.

Latausmahdollisuuksista liikkumispalveluihin - sähköajoneuvojen Opel-palvelut tarjoavat sujuvan ja huolettoman aloituksen sähköiseen liikkuvuuteen.

TUTUSTU VIVARO-e MALLEIHIN.

MITÄ SEURAAVAKSI?