Kohokohdat
Kuormattavuus
Yhtä iso kuin yrityksesi. Uusi Vivaro tarjoaa erinomaisen maksimihyötykuorman 1 400 kg (i) Riippuen malliversiosta ja varustelusta  , erittäin kilpailukykyisen kuormatilavuuden jopa 6,6 m3 (i) Riippuen malliversiosta    ja enimmäiskuorman pituuden jopa 4 m2. Sen monipuolinen ohjaamo käytännöllisillä liukuovilla ja kaksi suurta takaovea tekevät siitä vahvan liittolaisen kuljetuksessa.  
 
Älykäs
Sujuvat toiminnot: Uusi Vivaro antaa sinulle täydellisen hallinnan kaikilla tarvitsemillasi tiedoilla ja tarjoaa täydellisen digitaalisen yleiskatsauksen matkastasi aivan sormiesi ulottuvilla. 10 tuuman digitaalinen kojetaulu (i) Valinnaisvaruste.   tarjoaa selkeän, graafisen visualisoinnin reaaliajassa, joten voit suunnitella työsi luottavaisin mielin, sillä enemmän tehokkuutta tarkoittaa enemmän menestystä. 
Edessä olevalle matkalle

Uusi Vivaro on suunniteltu viemään liiketoimintaasi eteenpäin. Tehokkaiden, polttoainetaloudellisten moottoreiden yhdistelmän ansiosta se tarjoaa sujuvan navigoinnin sekä kaupunkimaastossa että avoimilla teillä. Suuresta koostaan huolimatta Vivaro tarjoaa ketterän ajettavuuden ja erinomaisen ajodynamiikan.

 

Se on täynnä valikoima älykkäitä kuljettajaa avustavia ominaisuuksia, jotka turvaavat matkustajat sekä rahdin kaikissa olosuhteissa. Näihin kuuluvat automaattinen hätäjarrutus, kaistavahti, kuolleen kulman valvonta, 180 asteen peruutuskamera ja valinnainen IntelliGrip-luistonesto.lliGrip traction control.