Liitettävyys
Navigaattori

Anna valinnaisvarusteena olevan navigointijärjestelmän opastaa sinut helposti ja ajoissa määränpäähäsi. Järjestelmä tarjoaa TomTomin online-liikenne-, pysäköinti- ja säätiedot. Over-the-air-karttapäivitysten avulla ajat aina älykkäästi, ja häiriötekijöiden minimoimiseksi sano "Hei Opel" aktivoidaksesi äänentunnistuksen. Navigointijärjestelmä on täysin yhteensopiva (i) Yhteensopivuus ja tietyt toiminnot voivat vaihdella laitetyypin ja käyttöjärjestelmän version mukaan.   langattoman Apple CarPlay™:n (i) Apple CarPlay™ on Apple Inc:n tavaramerkki, joka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Android Auto™ on Google Inc:n tavaramerkki.   ja Android Auto™:n (i) Apple CarPlay™ on Apple Inc:n tavaramerkki, joka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Android Auto™ on Google Inc:n tavaramerkki.   kanssa.

 

Langattoman Apple CarPlay™ ja Android Auto™ ansiosta käyttäjät voivat kätevästi käyttää hyödyllisiä sovelluksia ja älypuhelimen toimintoja ajon aikana:

 

  • Käytä puhelinta navigaattorina Mapsin kautta
  • Suoratoista suosikkisoittolistojasi Spotifyn avulla
  • Lähetä ja vastaanota viestejä WhatsAppin ja Skypen kautta
  • Näihin ominaisuuksiin pääsee helposti puheohjauksella, jotta kädet pysyvät ratissa ja katseet tiessä.

 

 
OpelConnect palvelut

Älykkäät teknologiajärjestelmät ja niihin liittyvät palvelut (i) OpelConnect-palvelujen saatavuus vaihtelee maittain ja ajoneuvoittain. Palvelut saattavat vaatia tilauksen/maksun, ja ne riippuvat matkapuhelinverkon kattavuudesta ja saatavuudesta.  , jotka tarjoavat liitettävyyden ja nykyaikaisia innovaatioita, jotka pitävät sinut turvassa ja takaavat jännittävän ja tehokkaan matkan.

 

Connect ONE paketti:

Hätäpuhelu, Tiepalvelu, Ajoneuvon tila ja tiedot, Pelit

 

Connect PLUS-paketti:

e-Remote Control, eSolution, Kaukosäädin, Live Navigation/Connected Navigation Pack Plus sis. Matkan suunnittelija.

 

Liitetyt lisäpalvelut:

Apple CarPlay, Android Auto