Turvallisuus ja avustavat järjestelmät
180° Peruutuskamera
Poista pysäköinnistä ja muista tiukoista kaupunkiliikkeistä aiheutuva stressi 180°:n panoraamataustakameralla (i) Valinnaisvaruste  , joka heijastetaan 10 tuuman kosketusnäytölle (i) Valinnaisvaruste  . Vähemmän kolhuja ja parannetun turvallisuuden ansiosta työpäiväsi sujuvat paljon sujuvammin. 
Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä

Kiireisinä työpäivinä apu on välttämätöntä: törmäysvalvontajärjestelmä tarkkailee jatkuvasti edessä olevaa tietä ja varoittaa kuljettajaa mahdollisista törmäyksistä ajoneuvojen tai jalankulkijoiden kanssa.

 

Tarvittaessa automaattinen hätäjarrutus toimii välttääkseen onnettomuuden ja käyttää jarruja kuljettajasta riippumatta. Tämä takaa turvallisemman ja hallitumman ajokokemuksen.

 
Dynamic Surround Rear Vision -järjestelmä
Ajoitpa sitten ahtaissa pysäköintipaikoissa tai kiireisinä ruuhka-aikoina: Dynamic Surround Rear Vision (i) Valinnaisvaruste   parantaa merkittävästi turvallisuutta ja mukavuutta. Älykäs järjestelmä näyttää ympäristön kahden kameran avulla digitaaliselle näytölle, mikä tarjoaa kuljettajalle kattavan näkyvyyden ja paremman turvallisuuden.