Turvallisuus ja kuljettajan avustimet
Kuljettajan avustinpaketti
Aina ei ole helppo pysyä valppaana. Kuljettajan vireystilahälytys analysoi ajamistasi etukameran ja ohjauspyörän liikkeiden avulla ja ilmoittaa, milloin on aika pitää tauko. 
Kaistavahti havaitsee Vivaron ajautumisen pois kaistaltaan ja varoittaa kuljettajaa äänimerkillä ja merkkivalolla. Edistyksellinen älyvalojärjestelmä vaihtaa ajovalot pitkistä lyhyiksi automaattisesti, etteivät valot häikäise muita kuljettajia. Nopeusrajoituksen seuranta analysoi nopeusrajoitusmerkkien tunnistuksen avulla nopeusrajoituksen muutokset. Yhdellä muistipainikkeen painalluksella voit antaa vakionopeussäätimen sätätää nopeutta.
Kuljettajan turvallisuuspaketti
Napin painalluksella automaattinen vakionopeudensäädin laskee nopeuttasi pitääkseen tietyn matkan edessä olevaan autoon ja palauttaa vauhdin, kun tie on vapaa. 
Vivaron katvealueen varoitin hälyttää sivupeilien merkeillä katveessa olevista ajoneuvoista onnettomuuksien estämiseksi ohitustilanteissa. Eteenpäin kohdistuva törmäysvaroitus skannaa tien eteenpäin varoittaakseen kuljettajaa törmäysvaarasta ajoneuvojen tai jalankulkijoiden kanssa. Tarvittaessa automaattinen hätäjarru pyrkii estämään onnettomuuden ja käyttää jarruja kuljettajasta riippumatta.
Tuulilasinäyttö (HUD)
Luokassaan ainutlaatuinen Vivaron tuulilasinäyttö näyttää tärkeät tiedot, kuten nopeuden ja vakionopeussäätimen tietoja, kuljettajan näkökenttään heijastettuina. 
180° peruutuskamera

Vältä stressiä pysäköidessä ja muissa tilanteissa ahtailla kaupunkialueilla 180° panoraamakameralla1, jonka kuva näkyy 7 tuuman kosketusnäytössä1.

 

1 Valinnainen.