Kohokohdat

Koe uusi Vivaro-e
Saksalainen työkalu, joka liikuttaa yritystäsi 
Erityisesti sinun yrityksellesi

Monipuolisuus.

Uusi Opel Vivaro-e sopii aina täydellisesti yrityksesi tarpeisiin. Yhdistä sinulle sopiva ajoneuvon pituus akkuihin, jotka soveltuvat parhaiten sinun päivittäiseen käyttöösi. Sähköversiota on saatavana 50 kWh:n akulla jopa 230 km:n toimintamatkalle ja 75 kW:n akulla aina 330 km:n toimintamatkalla (WLTP)1.

1 Energiankulutus Vivaro-e/Zafira-e Life (yhdistetty) 23,3 - 29,5 kWh / 100 km; CO2-päästöt 0 g / km; kantama (yhdistetty) 230-330 km (varustelusta riippuen). ***

 
Nollapäästöinen kuljetus

Tehokkuus.

Uuden Vivaro-e: n tinkimätön luonne tarjoaa moottoritieltä kaupungin viimeiselle kilometrille saakka täysin sähköisen toimintakyvyn rajoittamatta käytännöllisyyttä tai kestävyyttä. Opel ymmärtää ammattiasiakkaiden kaupalliset tarpeet keskittyen luotettavuuteen ja alhaisiin käyttökustannuksiin.

 
Kantavuuden ammattilainen

Lastauksen tinkimätöntä toiminnallisuutta.

Aivan kuten polttomoottorilla varustettu Vivaro, myös uusi Vivaro-e vakuuttaa kuljetuskapasiteetilla. Sen 1200 kg1 kantavuus on luokkansa kärkeä, puhumattakaan erittäin kilpailukykyisestä, jopa 6,6 m3 (2) kuormaustilavuudesta ja jopa 4 m (2) lastauspituudesta.
1 Riippuu mallista.
2 L2-malleissa, joissa on FlexCargo®.
 
Vaikka sinulla on vapaata tilaa autossa, sinulla ei ehkä ole aina tarpeeksi vapaita käsiä. Uusi Vivaro-e tarjoaakin valinnaisena varusteena sähköiset liukuovet3, jotka avautuvat jalan heilautuksella.
1 L2-malleissa, joissa on FlexCargo®.
2, 3 Riippuu mallista.

 
Älykästä liiketoimintaa

e-INFO.

Uusi Vivaro-e mahdollistaa sinulle kaiken tarvitsemasi tiedon hallinnan tarjoamalla täydellisen digitaalisen yleiskatsauksen matkastasi aivan käden ulottuvilla.

Erityinen e-INFO-mittaristo tarjoaa selkeän, graafisen visualisoinnin reaaliajassa, jotta voit suunnitella työsi luottavaisin mielin.

 
Tehty liikkumaan

Valmis kaikille teille.

Uuden Vivaro-e:n täysin sähköisen voimansiirron ja parannetun matkustamon arkkitehtuurin avulla yrityksesi voi mennä pidemmälle, turvallisemmin ja tehokkaammin kaikkialla. Pysy vauhdissa kaikissa ympäristöissä samalla kun suojelet arvokkainta omaisuuttasi.

Uusi Vivaro-e on yhtä kyvykäs niin maanteillä, kaupunkikaduilla kuin työmaillakin. Sen laajat turvajärjestelmät suojaavat kuljettajaa ja matkustajia sekä lastia kaikissa ympäristöissä. Turvavastusteista esimerkkeinä automaattinen hätäjarru, kaistallapitoavustin, katvealuevaroitin sekä valinnaiset peruutuskamera ja IntelliGrip luistonesto.