Yhteydet
Infotainment

Löydä nopein reitti määränpäähän Vivaro-e:n valinnaisena saatavalla 7" kosketusnäytöllisellä Infotainment Navi -järjestelmällä ja Live-navigointipalvelulla1. Käytä kaikkea älypuhelimesi musiikkia ja sisältöä helposti valinnaisena saatavalla Android Auto™2 tai Apple CarPlay™2 yhteensopivuudella.

 

Live-navigointipalvelut sisältävät verkkoliikenteen, polttoainehinnat, pysäköintitiedot, online-POI-haun, sää- ja liikenneturvallisuushälytykset (eivät saatavilla Saksassa tai Sveitsissä).

2 Yhteensopivuus ja tietyt toiminnot voivat vaihdella laitteen tyypin ja käyttöjärjestelmän version mukaan. Apple CarPlay™ on Apple Inc: n tavaramerkki, joka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Android Auto on Google Inc: n tavaramerkki.

 
OpelConnect palvelut
Palveluvalikoima, joka tarjoaa uudenlaista turvallisuutta ja tukea, auttaa sinua pysymään yhteydessä tiellä, myös sähköllä ajaessasi. 
  • Mielenrauhaa: Hätäpuhelu, vikapuhelu sekä ajoneuvon tila
  • Mukavuus: Käytä älypuhelintasi etähallintaan (ovien lukitus ja avaus yms.) ja ota hyöty irti pysäköintiavustimesta ja automaattisesta maksusta
  • Älykäs ajo: Nauti ajamisesta Live -navigoinnin ja reitin suunnittelun avulla.