Turvallisuus ja kuljettajan avustimet
Kuljettajan avustinpaketti
Valppaana pysyminen ei ole aina helppoa. Kuljettajan uneliaisuusvaroitus analysoi ajomallisi etukameran ja ohjauspyörän kautta ilmoittamaan sinulle, milloin on aika tehdä nopea tauko.  
Kaistavahti tunnistaa, kun Vivaro-e ajaa kaistoja, ja hälyttää kuljettajaa ääni- ja visuaalisen vihjeen avulla. Edistyksellinen Smart Beam -järjestelmä vaihtaa ajovalot kaukovalojen ja lähivalojen välillä automaattisesti, jotta vältetään muiden kuljettajien sokeuttaminen. Nopeusrajoituksen mukauttaminen käyttää nopeusmerkkien tunnistusta nopeusrajoituksen muutosten analysointiin. Yhdellä muistipainikkeen painalluksella anna vakionopeussäätimen säätää nopeutta vastaavasti.
Kuljettajan turvallisuuspaketti
Napin painalluksella automaattinen vakionopeudensäädin laskee nopeuttasi pitääkseen tietyn matkan edessä olevaan autoon ja palauttaa vauhdin, kun tie on vapaa.  
Vivaro-e:n katvealueen varoitin hälyttää sivupeilien merkeillä katveessa olevista ajoneuvoista onnettomuuksien estämiseksi ohitustilanteissa. Eteenpäin kohdistuva törmäysvaroitus skannaa tien eteenpäin varoittaakseen kuljettajaa törmäysvaarasta ajoneuvojen tai jalankulkijoiden kanssa. Tarvittaessa automaattinen hätäjarru pyrkii estämään onnettomuuden ja käyttää jarruja kuljettajasta riippumatta.
Tuulilasinäyttö (HUD)
Segmentissään ainutlaatuinen tuulilasinäyttö näyttää tärkeät tietoa, kuten nopeuden ja vakionopeudensäätimen tiedot, kuljettajan näkökentässä.  
180° peruutuskamera
Peruuttaminen on mukavampaa ja helpompaa valinnaisen 180° peruutuskameran avulla. Laadukas kuva näytetään kätevästi 7" kosketusvärinäytön kautta.