HUOLTOPYYNTÖ.

Omat tietosi

*Pakollinen kenttä

 1. Toivottu yhteydenottomuoto

Ajoneuvo- ja huoltotiedot

 1. Valmistenumero löytyy ajoneuvon asiakirjoista esim. WLO962759562.

Ensirekisteröinti

Toivottu tuontipäivä

Toivottu noutopäivä

 1. Huoltopalvelut
 2. Sijaisauto1

1 maksullinen lisäpalvelu

 

Valitse Opel-kauppias


  • Hakuehto

  • 0 jälleenmyyjää löytyi

   • i Dealer name (0 unit)
    Dealer address

   Hyväksy tietosuoja

   ja hyväksyn Yhteydenottoselostuksessa kerrotun tietojen käsittelyprosessin.

   Korjaa korostetut kentät ja yritä uudelleenn.

   Close

   Yhteydenottoselostus

    

   Henkilökohtaisia tietojasi kerätään, käsitellään, siirretään ja käytetään markkinointitarkoituksiin, markkinatutkimuksiin ja myyntitietojen seurantaan kauppiaasi, Opel Finland Oy:n, Opel Automobile GmbH:n (Rüsselsheim, Saksa), General Motors Holding LLC:n (Michigan USA), OnStar Europe Ltd (Luton, Iso-Britannia) toimesta.

    

   Mikäli näiden tarkoitusten kannalta on tarpeellista, tiedot voidaan antaa myös General Motors Holdings LLC:n tytäryhtiöille ja sivuliikkeille sekä sen jälleenmyyjille, asiamiehille, tavarantoimittajille edellä mainittuja käyttötarkoituksia varten.

    

   Näitä tarkoituksia varten henkilökohtaiset tietosi siirretään ja käsitellään Euroopan Yhteisön (EEA) ulkopuolella. Kaikki tarvittavat toimenpiteet tehdään tietojesi käsittelemiseksi mahdollisimman turvallisesti ja voimassa olevien lakien mukaisesti.

    

   Lue lisätietoja Tietosuoja- ja evästekäytännöstä.

   Close

   Yksityisyydensuoja

    

   Henkilökohtaisia tietojasi kerätään, käsitellään, siirretään ja käytetään pyyntösi tai viestisi käsittelyyn kauppiaasi, Opel Finland Oy:n, Opel Automobile GmbH:n (Rüsselsheim, Saksa), General Motors Holding LLC:n (Michigan USA), OnStar Europe Ltd:n (Luton, Iso-Britannia) sekä valtuutettujen tai valittujen palveluntarjoajien toimesta.

    

   Mikäli tarpeellista pyyntösi täyttämisen tai käsittelyn kannalta, tiedot voidaan antaa myös General Motors Holdings LLC:n tytäryhtiöille ja sivuliikkeille sekä sen jälleenmyyjille, asiamiehille, tavarantoimittajille käsiteltäväksi ja käytettäväksi edellä mainittuja käyttötarkoituksia varten.

    

   Näitä tarkoituksia varten henkilökohtaiset tietosi voidaan siirtää ja käsitellä edellä mainittujen tahojen toimesta Euroopan Yhteisön (EEA) ulkopuolella. Kaikki tarvittavat toimenpiteet tehdään tietojesi käsittelemiseksi mahdollisimman turvallisesti ja voimassa olevien lakien mukaisesti.

    

   Lue lisätietoja Tietosuoja- ja evästekäytännöstä.