KOEAJOPYYNTÖ.

1. Valitse auto

Valitse auto, josta olet kiinnostunut:

2. Valitse jälleenmyyjä

    1. Hakuehto

3. Täytä omat tietosi

Anna seuraavat tiedot, jotta voimme ottaa yhteyttä sinuun:

4. Hyväksy tietosuoja

Painamalla ”Lähetä pyyntö” -painiketta hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn ja käytön Tietosuojayhteenvedossa mainittujen tahojen toimesta. Hyväksyn myös henkilötietojeni käytön Tietosuojayhteenvedossa mainittuihin tarkoituksiin sekä yhteydenoton valitsemani kanavan kautta:

 

Haluan saada lisätietoja Opel-tuotteista ja -palveluista:

ja hyväksyn Yhteydenottoselostuksessa kerrotun tietojen käsittelyprosessin.

Korjaa korostetut kentät ja yritä uudelleen.

Close

Yhteydenottoselostus

 

Henkilökohtaisia tietojasi kerätään, käsitellään, siirretään ja käytetään markkinointitarkoituksiin, markkinatutkimuksiin ja myyntitietojen seurantaan kauppiaasi, Opel Finland Oy:n, Opel Automobile GmbH:n (Rüsselsheim, Saksa), General Motors Holding LLC:n (Michigan USA), OnStar Europe Ltd (Luton, Iso-Britannia) toimesta.

 

Mikäli näiden tarkoitusten kannalta on tarpeellista, tiedot voidaan antaa myös General Motors Holdings LLC:n tytäryhtiöille ja sivuliikkeille sekä sen jälleenmyyjille, asiamiehille, tavarantoimittajille edellä mainittuja käyttötarkoituksia varten.

 

Näitä tarkoituksia varten henkilökohtaiset tietosi siirretään ja käsitellään Euroopan Yhteisön (EEA) ulkopuolella. Kaikki tarvittavat toimenpiteet tehdään tietojesi käsittelemiseksi mahdollisimman turvallisesti ja voimassa olevien lakien mukaisesti.

 

Lue lisätietoja Tietosuoja- ja evästekäytännöstä.

Close

Yksityisyydensuoja

 

Henkilökohtaisia tietojasi kerätään, käsitellään, siirretään ja käytetään pyyntösi tai viestisi käsittelyyn kauppiaasi, Opel Finland Oy:n, Opel Automobile GmbH:n (Rüsselsheim, Saksa), General Motors Holding LLC:n (Michigan USA), OnStar Europe Ltd:n (Luton, Iso-Britannia) sekä valtuutettujen tai valittujen palveluntarjoajien toimesta.

 

Mikäli tarpeellista pyyntösi täyttämisen tai käsittelyn kannalta, tiedot voidaan antaa myös General Motors Holdings LLC:n tytäryhtiöille ja sivuliikkeille sekä sen jälleenmyyjille, asiamiehille, tavarantoimittajille käsiteltäväksi ja käytettäväksi edellä mainittuja käyttötarkoituksia varten.

 

Näitä tarkoituksia varten henkilökohtaiset tietosi voidaan siirtää ja käsitellä edellä mainittujen tahojen toimesta Euroopan Yhteisön (EEA) ulkopuolella. Kaikki tarvittavat toimenpiteet tehdään tietojesi käsittelemiseksi mahdollisimman turvallisesti ja voimassa olevien lakien mukaisesti.

 

Lue lisätietoja Tietosuoja- ja evästekäytännöstä.