OPEL VAN MALLISTO.

Ylellinen toimisto pyörien päällä: Opelin tavara-autot tarjoavat erinomaista toimivuutta tien päällä, alhaiset käyttökulut ja erinomaisen tavaratilan muunneltavuuden.

Opel, Corsavan

CORSAVAN.

Lähes 1m³:n tavaratilan ansiosta Corsavan on kompaktin muotoilun ihme. Olivatpa kuljetustarpeesi millaiset tahansa, Corsavan on oiva kumppani.

 

  • Lisätietoa
  • Rakenna minut
Opel, Combo Van

COMBO VAN.

Käytännöllinen ja monikäyttöinen: Opel Combo Vanissa yhdistyvät ensiluokkainen tavaratila ja hyötykuorma sekä verraton tehokkuus ja turvallisuus.

 

  • Lisätietoa
  • Rakenna minut
Opel, Vivaro Van

VIVARO VAN.

Vivaro-umpipakettiauto asettaa uudet tilavuuden, toimivuuden ja innovaation standardit. Tämä käytännöllinen ja tehokas tavara-auto näyttää yrityksesi parhaassa valossa.

Opel, Vivaro CrewVan

VIVARO CREWVAN.

Vivaro CrewVan. Täydellinen kumppani, kuljetitpa ihmisiä, tavaroita tai molempia. Täydellisesti varusteltu Vivaro CrewVan hoitaa homman turvallisesti, mukavasti ja tyylikkäästi.

 

Opel, Movano Van

MOVANO VAN.

Mitä tulee tavaratilan kokoon tajoaa Movano Van runsaasti vaihtoehtoja. Movanon suuri kantavuus varmistaa huippuluokan ajo-ominaisuudet riippumatta kuorman painosta.

 

 

Opel, Movano CrewVan

MOVANO CREWVAN.

Movano CrewVan kuljettaa sekä työporukan että tavarat helposti perille. Kookkaan liukuoven ansiosta kyytiin on helppo nousta ja täyskorkea väliseinä pitää tavarat turvallisesti tavaratilassa.