KATUMAASTURIELÄMÄNTAPA: UUSI SEIKKAILUNHALU.

Crossland X

Jossain syvällä meissä kaikissa on seikkailunhalua, mutta ennakoitavuus ja järkevyys vievät usein voiton hauskuuden ja jännityksen etsimisestä.  Syy katumaastureiden valtavaan suosioon voi olla se, miten hyvin ne yhdistävät elämäntavan ja mukavuuden. Lue lisää siitä, miten katumaasturi voi sopia omaan elämäntapaasi.

Musiikin ja seikkailun pohjalta.

Mistä katumaasturien suosio oikeastaan on peräisin? Trendikkään maastoauton ostamiselle on tietenkin olemassa useita järkisyitä. Ne tarjoavat korkean turvallisuuden ja muunneltavuuden tason sekä paljon edistyksellistä tekniikkaa. Ihmiset tekevät kuitenkin autoa koskevan ostopäätöksen usein enemmän sydämellään kuin päällään, ja katumaastureiden suosio voi johtua siitä, että monet liittävät niiden korimallin toivottavaan elämäntapaan.

 

Muistatko legendaariset kappaleet, kuten Kraftwerkin "Autobahn", Metallican "Fuel" tai Queenin "I'm In Love With My Car"? Ajamisella oli jo valmiiksi erityisasema populaarimusiikissa – ja juuri tuo vapauden tunne valtaa mielen, kun istahtaa katumaasturiin. Uudella Grandland X:llä Opel vastaa seikkailunhaluun. Nauti vapaudesta ja valloita tiet. Lue lisää Grandland X:stä.

Katumaasturit sopivat elämäntapaasi täydellisesti.

Mikä on määränpää? Haluatko poiketa tieltä ja ajaa luonnon helmaan? Ehkä sinulla on seikkailuhenkeä vaativa harrastus, jota varten sinun täytyy kuljettaa suuria varusteita. Katumaasturissa olet aina hyvissä käsissä. Esimerkiksi kattotelineiden, polkupyörätelineiden ja iPad-telineiden kaltaisten lisävarusteiden avulla voit räätälöidä oman autosi täydellisesti tarpeisiisi sopivaksi. Ajoitpa kaupungissa tai maastossa, jokaisella seikkailulla on oma ääniraitansa – ja se soi entistä tehokkaammassa, modernissa äänentoistojärjestelmässä.

Opel Crossland X, sisätilat, sivunäkymä

Mukavuutta ja monikäyttöisyyttä kaiken ikäisille.

Katumaasturit sopivat muuhunkin kuin vain seikkailuihin, vapaa-aikaan ja urheiluun. Monikäyttöisyytensä ansiosta ne valloittavat segmentin toisensa jälkeen ja vetoavat perheiden lisäksi kaikkiin muihinkin ikäryhmiin. Iäkkäämmät ihmiset hyötyvät korkeammasta istuma-asennosta ja ergonomisesta mukavuudesta – ja niin sanotut "hopeasurffaajat" ovat uusia seikkailijoita, jotka arvostavat moderneja autoja. Perheet hyötyvät katumaasturin niin aikuisten kuin lastenkin lähtökohdista suunnitelluista reiluista sisätiloista ja tavaratilasta sekä niiden ainutlaatuisesta muunneltavuudesta.

How SUVs reinvented their image.

Katumaastureilla (ja sillä, mitä ne edustavat) on toki ollut myös äänekkäitä vastustajia. Katumaastureiden imago paljon kuluttavina ympäristöhirviöinä karkotti pitkään joitain ostajia, mutta teknologia on kehittynyt niin pitkälle, että monet katumaasturit vetoavat nyt jopa ympäristötietoisiin kuljettajiin. Esimerkiksi Opel Mokka X:ään on saatavissa dieselmoottori, jonka keskimääräinen kulutus on vain 4,1 l/100 km1 yhdistetyssä ajosyklissä. Lue lisää Mokka X:stä.

Uuden elämäntavan symboli.

Katumaasturisegmentin suosion kasvaessa monet sen tarjoamaan elämäntapaan vaihtaneet voivat tuskin enää kuvitellakaan ajavansa millään muulla autotyypillä. Tehokkaat moottorit, neliveto ja jännittävä ulkomuoto ovat osoittautuneet menestysreseptiksi.

 

Lyhyesti sanottuna katumaasturilla ajaminen voi tarkoittaa täysin uutta elämäntapaa – auto on myös kumppani kaikissa seikkailuissa ja aktiviteeteissa perheen automatkoista muuttamiseen. Lue lisää Opelin katumaasturimallistosta.

1Lähde: Mokka X, moottorit ja vaihteistot
<http://www.opel.ie/cars/mokka-x/models-specs/engines-transmissions.html>

Previous
 • Opel, Grandland X, ulkopuoli, etunäkymä

  GRANDLAND X

  Tervetuloa takaisin, seikkailu! Grandland X:ssä on urheilullinen muotoilu, huipputeknologiaa ja IntelliGrip-luistonestojärjestelmä, joka tuottaa maksimaalisen pidon kaikissa olosuhteissa ja kaikilla alustoilla.

 • Opel Mokka X, ulkopuoli, etunäkymä

  MOKKA X

  Täydellinen katumaasturi kaupunkiin ja maanteille – dynaamisessa Mokka X:ssä on kompakti muotoilu ja neliveto, jotka tekevät siitä äärimmäisen monikäyttöisen.

 • Opel, Crossland X, ulkopuoli, etunäkymä

  CROSSLAND X

  Juuri oikea crossover sinulle: Modernin katumaasturimuotoilunsa, taloudellisten moottoreidensa ja luokkansa suurimman tavaratilansa ansiosta Crossland X sopii täydellisesti elämäntyyliisi.

 • Opel, Adam Rocks, ulkopuoli, etunäkymä

  ADAM ROCKS

  Minimaalinen crossover, maksamaalisesti ajamisen hauskuutta: ADAM Rocks on kaupunkiseikkailujen mestari vankan crossover-muotoilunsa ja vähemmän tasaisia teitä varten korotetun alustansa ansiosta.

 • Opel, Karl Rocks, ulkopuoli, etunäkymä

  KARL ROCKS

  Upea ulkonäkö, rohkea luonne: Muotoilun maastoelementtien, suuren tavaratilan ja runsaan turvatekniikan puolesta KARL ROCKS on erinomainen kaupunki-crossover.

Next