OPELIN KATUMAASTURIT JA CROSSOVERIT.

Katumaasturi on elämäntyyli. Se tuo elämään vapautta. Opelin katumaasturimallisto tarjoaa paljon enemmän kuin vain vapautta – upeaa muotoilua, innovatiivista teknologiaa ja erinomaista vastinetta rahalle. Tutustu mallistoon.

Opel, Grandland X, ulkopuoli, etunäkymä

GRANDLAND X.

Tervetuloa takaisin, seikkailu! Grandland X:ssä on urheilullinen muotoilu, huipputeknologiaa ja IntelliGrip-pidonhallintajärjestelmä, joka tuottaa maksimaalisen pidon kaikissa olosuhteissa ja kaikilla alustoilla.

Opel Mokka X, ulkopuoli, sivunäkymä

MOKKA X.

Täydellinen katumaasturi kaupunkiin ja maantielle – dynaamisessa Mokka X:ssä on kompakti muotoilu ja neliveto, jotka tekevät siitä äärimmäisen monikäyttöisen.

 

 

Opel Crossland X, ulkopuoli, etunäkymä

CROSSLAND X.

Juuri oikea crossover sinulle: modernin katumaasturimuotoilunsa, taloudellisten moottoreidensa ja luokkansa suurimman tavaratilansa ansiosta Crossland X sopii täydellisesti elämäntyyliisi.

 

Opel Karl Rocks, ulkopuoli, etunäkymä

KARL ROCKS.

Upea ulkonäkö, rohkea luonne: muotoilun maastoelementtien, suuren tavaratilan ja runsaan turvatekniikan puolesta KARL ROCKS on erinomainen kaupunki-crossover.

 

MALLIT.

KATUMAASTURI: MITÄ EDUT OVAT?

Katumaasturibuumi on ilmiömäinen: Maastoautot ovat vallanneet markkinat maailmanlaajuisesti Yhdysvalloista Aasiaan ja viimeksi Euroopassa. Lue lisää tästä ainutlaatuisesta menestystarinasta.

KAIKKI KATUMAASTURITYYPIT

Onko autosi CUV, SUV vai neliveto? Jos et ole varma, se ei ole mikään ongelma! Kerromme sinulla erilaisista markkinoilla olevista maasturityypeistä.

 

ELÄMÄNTAPA.

MITEN KATUMAASTURIT MUUTTUIVAT STATUSSYMBOLISTA PERHEAUTOKSI.

Iso ego, iso auto – tai niin ainakin oli ennen. Katsotaanpa, miten katumaasturista, joka oli tavanomaisesti keski-iän kriisiin liittyvä ostos, tuli huomattavasti suositumpi.

KATUMAASTURIELÄMÄNTYYLI: UUSI SEIKKAILUNHALU.

 

Katumaasturi ei ole pelkkä auto – se on kokemus. Lue lisää katumaasturin eduista.

 

AJONAUTINTO.

  • Opel Mokka X, sivunäkymä

    MIKSI KATUMAASTURIT TARJOAVAT ÄÄRIMMÄISEN AJOKOKEMUKSEN.

    Tehokas ajodynamiikka ja korkea maavara tekevät katumaasturilla ajamisesta ainutlaatuisen kokemuksen.