Previous
Next

SAKSALAISET KATUMAASTURIT.

OPELIN KATUMAASTURIT JA CROSSOVERIT.

Katumaasturi on elämäntyyli. Se tuo elämään vapautta. Opelin katumaasturimallisto tarjoaa paljon enemmän kuin vain vapautta – upeaa muotoilua, innovatiivista teknologiaa ja erinomaista vastinetta rahalle. Tutustu mallistoon.

Opel Crossland X, Exterior, Front View

CROSSLAND X.

Juuri oikea crossover sinulle: modernin katumaasturimuotoilunsa, taloudellisten moottoreidensa ja luokkansa suurimman tavaratilansa ansiosta Crossland X sopii täydellisesti elämäntyyliisi.

Opel, Grandland X, Exterior, Front View

GRANDLAND X.

Tervetuloa takaisin, seikkailu! Grandland X:ssä on urheilullinen muotoilu, huipputeknologiaa ja IntelliGrip-pidonhallintajärjestelmä, joka tuottaa maksimaalisen pidon kaikissa olosuhteissa ja kaikilla alustoilla.

Opel Mokka X, Exterior, Side View

MOKKA X.

Täydellinen katumaasturi kaupunkiin ja maantielle – dynaamisessa Mokka X:ssä on kompakti muotoilu ja neliveto, jotka tekevät siitä äärimmäisen monikäyttöisen.

Opel Karl Rocks, Exterior, Front View

KARL ROCKS.

Upea ulkonäkö, rohkea luonne: muotoilun maastoelementtien, suuren tavaratilan ja runsaan turvatekniikan puolesta KARL ROCKS on erinomainen kaupunki-crossover.

TIETOJA KATUMAASTUREISTA

KATUMAASTURI: MITÄ EDUT OVAT?

Katumaasturibuumi on ilmiömäinen: Maastoautot ovat vallanneet markkinat maailmanlaajuisesti Yhdysvalloista Aasiaan ja viimeksi Euroopassa. Lue lisää tästä ainutlaatuisesta menestystarinasta.

KAIKKI KATUMAASTURITYYPIT

Onko autosi CUV, SUV vai neliveto? Jos et ole varma, se ei ole mikään ongelma! Kerromme sinulla erilaisista markkinoilla olevista maasturityypeistä.

VIDEO: THE SUV EXPERIENCE.

Grandland X, Video

AJAMISEN ILOA TEILLÄ JA MAASTOSSA.

KATUMAASTURIELÄMÄNTYYLI: UUSI SEIKKAILUNHALU.

Katumaasturi ei ole pelkkä auto – se on kokemus. Lue lisää katumaasturin eduista.

MIKSI KATUMAASTURIT TARJOAVAT ÄÄRIMMÄISEN AJOKOKEMUKSEN.

Tehokas ajodynamiikka ja korkea maavara tekevät katumaasturilla ajamisesta ainutlaatuisen kokemuksen.

VINKKEJÄ JA NIKSEJÄ

Opel Insignia Country Tourer, Head-Up Display

KATUMAASTURIT: TALOUDELLISEN AJON KÄSIKIRJA.

Haluaisitko säästää rahaa ajaessasi katumaasturillasi? Selvitä, miten voit saavuttaa taloudellisen kulutustason oikeilla renkailla, ajotavoilla ja säännöllisillä huolloilla.

TILAVAT KATUMAASTURIT TUOVAT LISÄÄ JOUSTAVUUTTA ARKEESI.

Kaikki rakastavat katumaastureita. Mutta miksi? Yksi merkittävä syy voi olla niiden monikäyttöisyys. Katumaasturit sopivat perheen automatkoille, muuttoihin, viikonlopun ostoksille – ja koiratkin rakastavat niitä.