Opel vans and more - Purpose built Vehicles

Opelin hyväksymät erikoismallit – Ohjelma

Lisätietoja Opelin hyväksymistä erikoismalleista saat lähimmältä Opel-jälleenmyyjältä.

ERIKOISMALLIT.

Opel tarjoaa vakiotavara-autojensa ja henkilökuljetusautojensa lisäksi laajan valikoiman tehdasvalmisteisia erikoismalleja, jotka kaikki on saatavana useana eri malliversiona. Nämä räätälöidyt Opel-erikoismallit täyttävät suurimman osan tavara-autoasiakkaitemme tarpeista. Erikoisvalmisteiset tavara-autot, joita ei voida toimittaa Opelin tehdasmallistosta, Opel toimittaa yhteistyössä luotettujen valmistajien kanssa, joiden ratkaisut ovat Opelin hyväksymiä.

Opel-erikoismallit

Opel tarjoaa valikoiman suosittuja jälkiasennettuja erikoismalleja laajemman asiakaskunnan saataville. Opelin tehdasvalmisteiset erikoismallit perustuvat Movano Chassis Cabiin ja saatavana on muunnelmia avolava- ja kippilavamallista umpikoriversioon.

 

Opelilta suoraan tilattujen erikoismallien edut ovat selvät:

  • Yksinkertainen tilausprosessi
  • Kaikki tarvitsemasi yhdestä pisteestä
  • Lyhyemmät toimitusajat
  • Suora toimitus, ei ylimääräisiä logistiikkakuluja
  • Kaikki yhdellä laskulla
  • Selkeät leasing- ja rahoitusratkaisut
  • Täysi valmistajan takuu
  • Täydet jälkimyyntipalvelut jälleenmyyjältä


Enlarge

Lava-auto

Opel Movanosta on saatavilla useita eri pituisia vaihtoehtoja, etu- tai takavetoisena ja erilaisilla ohjaamovaihtoehdoilla. Etu- tai takavetoisena ja vakio- tai jatko-ohjaamoisena sekä integroitujen työkalutelineiden, tikaskiinnikkeiden ja poikkeuksellisen matkustajien mukavuuden ansiosta ne tarjoavat perustan pitkälle, jatkuvalle ja kannattavalle toiminnalle.


Enlarge

Kippiauto

Tehokas 3-suuntainen kauko-ohjattava kippi? Se ei ole mikään ongelma Opel Movano -kippiautoilla. Huipputason hydrauliikka ja lujatekoinen, kestävä laatu pitävät yrityksen pyörät pyörimässä kaikissa olosuhteissa.


Enlarge

Umpikori

Toisinaan tavaratilan tilavuus on aivan yhtä tärkeä kuin hyötykuorma. Tällaisissa tapauksissa mikään ei voita Opelin tehdasvalmisteisten Movano umpikoriautojen valikoimaa. Malleja on saatavilla etu- tai takavetoisena ja jopa 22 m3:n tavaratilalla, ja niissä on aina taattuna kaikki ne ominaisuudet ja laatu, joita Opelin tavara-autoilta voi odottaa.