Opel-tavara-autot - Umpitavara-autot
Opel-tavara-autot ja enemmänkin -mallit

Tavara-automallit

Oikea työväline kaikkiin tehtäviin. Opelin kevyiden tavara-autojen mallisto tarjoaa laajan valikoiman mahdollisuuksia pienistä toimituksista pakettikuljetuksista jopa 16 matkustajan kuljetuksiin.

Tutustu kevyiden tavara-autojen mallistoon

UMPITAVARA-AUTOT.

Opelin tehokkaiden, nopeiden ja tilavien umpitavara-autojen mallistossa on kaikki, mitä tarvitaan pitämään yritys tien päällä ja viemään sitä eteenpäin.

Enlarge

Combo

Kompakti, mukava ja helposti kuormattava Opel Combo pystyy kuljettamaan jopa tonnin kuormaa 4,6 m3:n tavaratilassaan. Tämä käytännöllisyys nostaa sen korkealle luokan kärkeen.


Enlarge

Vivaro

Kaksi pituutta ja tavaratilan tilavuudet 5 m3–5,9 m3, 1 690 mm leveä kuormausalue sekä kaksi tavaratilan pituutta (2,4 ja 2,8 metriä) ovat ominaisuuksia, joiden ansiosta tyylikäs, vakiomallinen Opel Vivaro tuo eleganssia yritystoiminnan tehokkuuteen.


Enlarge

Movano

Neljä auton pituutta, kolme korkeutta, jopa 17 m3:n tavaratilan tilavuus ja jopa 2,5 tonnin kantavuus ovat ominaisuuksia, joiden ansiosta Opel Movanon umpitavara-automallisto tarjoaa tehoa ja tarkkuutta, joiden ansiosta yritys pääsee johtoasemaan ja myös pysyy johdossa.