Palvelut sähköautoille

YKSINKERTAISESTI SÄHKÖISTÄ.

Sähköautoilua helposti: teimme sähköauton käyttökokemuksesta yhtä helpon tuntuisen kuin älypuhelimen käyttäminen. Opelin palvelut sähköautoille* ovat täydellinen täydennys autolle. Palveluiden avulla pääset helposti alkuun ja ne pitävät sinut liikkeellä. Kaikkien palveluiden odotetaan olevan saatavilla viimeistään keväällä 2020.

OPEL-PALVELUT SÄHKÖAUTOILLE.

LATAUS.

Opelin monipuolisen latausstrategian ansiosta voit ladata joustavasti niin kotona kuin matkan varrellakin sekä päivittäisiä ajoja että pitempiä matkoja varten.
YKSITYINEN LATAAMINEN
Meiltä on saatavilla laaja valikoima latausratkaisuja kotiin ja toimistolle. 
TUTUSTU TARKEMMIN
JULKINEN LATAAMINEN
Lataa joustavasti matkan varrella: Opelin julkisen lataamisen ratkaisu Free2Move-palveluiden kautta mahdollistaa laajan latauspisteiden verkoston käytön ympäri Euroopan. 
TUTUSTU TARKEMMIN

AUTOILUN PALVELUT.

Opelin autoilun palvelut takaavat, että voit pysyä liikkeellä. Palveluiden avulla voit suunnitella reitin etukäteen ja ne auttavat matkan varrella.
MATKANSUUNNITTELUPALVELU*
Hyvästi huoli toimintasäteestä. Tervetuloa matkansuunnittelupalvelu, jonka avulla sähköllä ajettavien matkojen suunnitteleminen on helppoa. 
TUTUSTU TARKEMMIN

AUTON HALLINTA.

Hyödynnä sähköautosi parhaalla mahdollisella tavalla sekä ajaessasi sillä että silloin, kun et aja sillä. Sähköautoiluvalmennuspalvelu antaa vinkkejä, joiden avulla voit pidentää auton toimintasädettä ajaessasi. Etätoimintojen avulla voit hallita kaikkea akun latauksesta sisälämpötilaan. Ja voit hallita kaikkea älypuhelimellasi.
SÄHKÖAUTOILUVALMENNUS
Sähköautoiluvalmennuspalvelu näyttää, miten voit maksimoida auton toimintasäteen ja säästää rahaa. Se näyttää myös, miten hyvin pärjäät muihin käyttäjiin verrattuna. 
TUTUSTU TARKEMMIN
ETÄTOIMINNOT
Haluatko muuttaa akkusi latausaikataulua tai lämmittää tai jäähdyttää autosi? Käytä älypuhelintasi! 
TUTUSTU TARKEMMIN

HUOLTO JA TAKUU.

Opel FlexCare on kätevä kaikki yhdessä -ohjelma, joka tuo mielenrauhaa. Saatavilla on paketteja, joihin sisältyvät tiepalvelu, laajennettu takuu ja auton huolto omien tarpeittesi ja sähköautosi ominaisuuksien mukaan räätälöityinä.
SÄHKÖAUTON HUOLTOSOPIMUKSET
Hyviä uutisia: sähköautoissa on vähemmän liikkuvia osia kuin polttomoottoriautoissa. Tämä tarkoittaa alhaisempia huoltokustannuksia. Opel FlexCare -huoltosopimukset tarjoavat asiantuntevaa, sähköautolle räätälöityä huoltoa poikkeuksellisen edulliseen hintaan.
 
AKKUTAKUU
Kaikilla Opelin sähköautoilla on kahdeksan vuoden tai 160 000 km:n akkutakuu, joka takaa vähintään 70 prosentin varauskyvyn alkuperäisestä varauskyvystä tämän ajan tai ajomatkan jälkeen. Annamme myös todistuksen akun varauskyvystä, joka vahvistaa autosi akun varauskyvyn. Siitä on hyötyä, jos myyt autosi. 

ASIAKASPALVELU.

Opelin asiakaspalvelukeskus ja tiepalvelu tarjoavat sähköauton omistajille samaa mielenrauhaa, josta Opelin omistajat ovat aina saaneet nauttia. Missä ikinä ajatkin sähköautollasi Euroopassa, voit olla varma, että olemme apunasi kaikkialla.
SÄHKÖAUTON ASIAKASPALVELUKESKUS
Asiakaspalvelukeskuksemme palvelevat erityisesti täyssähköautojen (BEV) ja ladattavien hybridisähköautojen (PHEV) omistajia. Erikoiskoulutuksen saanut henkilökunta antaa teknistä tukea ja neuvoja auton huoltoon sekä kunnossapitoon liittyen.
 
24/7 TIEPALVELU
Tiepalvelu on saatavilla 24/7 kaikissa yhteistyöverkostoon kuuluvissa Euroopan maissa (luettelo verkostoon kuuluvista maista on nähtävissä täällä). Palveluun sisältyvät latauspisteen tarjoavien Groupe PSA -konsernin jälleenmyyjien tunnistus ja hinaus vain valtuutettuun liikkeeseen, jos autoon tulee vika.