LATAA ILMAN STRESSIÄ KOTONA JA TÖISSÄ.

Ihmiset ajavat keskimäärin vain 60 km päivässä. Näin lyhyttä ajomatkaa varten akun voi ladata yön aikana kotona tavallisesta pistorasiasta (1,8 kW). Haluatko ladata 5 kertaa nopeammin? Silloin täytyy asentaa vaihtoehtoinen vaihtovirtaa käyttävä kotilatausasema, josta käytetään myös nimitystä AC Wall box. Tehokkaammissa AC Wallbox -malleissa on energiamittari, jonka avulla sähkönkulutusta voi seurata kotona ladattaessa.

 

Kotona lataaminen AC Wallbox -latausasemalla.

 

AC Wallbox -latausasema voidaan asentaa kotiin tai työpaikalle ja omakotitaloon tai taloyhtiöön, jos sille on saatu lupa paikalliselta rakennuslautakunnalta. EU-direktiivi takaa oikeuden asentaa yksityinen latausratkaisu, joten rakennusluvan saamisen pitäisi olla suhteellisen helppoa.

 

Paikallinen Opel-jälleenmyyjäsi ehdottaa käyttösi, autosi akkutyypin ja autosi toimintasäteen mukaan sinulle parhaiten sopivaa latauspakettia. Jälleenmyyjä kertoo myös diagnostiikkapalvelusta, jolla voidaan arvioida sähköasennukseen liittyvät vaatimukset.

 

Vinkki: Jos olet epävarma, onko Wallbox sinulle kannattava ratkaisu pitkällä aikavälillä, yleislatausjohto voi olla parempi vaihtoehto. Se mahdollistaa nopeamman virran siirron ja toimii kaikkialla: tavallisissa pistorasioissa kotona tai työpaikalla ja julkisten latausasemien pistorasioissa.