Contents inside this Tab Collection are only authorable inside of this page.

The 'Tab' component contains necessary configuration for each tab on this page, you must add this component first for a tab that you want available to a Tabbed Navigation component.

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID charging
Title LATAUS
Pretext
Icon to Display

LATAUS.

Opelin monipuolisen latausstrategian ansiosta voit ladata joustavasti niin kotona kuin matkan varrellakin sekä päivittäisiä ajoja että pitempiä matkoja varten.
YKSITYINEN LATAAMINEN
Meiltä on saatavilla laaja valikoima latausratkaisuja kotiin ja toimistolle. 
TUTUSTU TARKEMMIN
JULKINEN LATAAMINEN
Lataa joustavasti matkan varrella: Opelin julkisen lataamisen ratkaisu Free2Move-palveluiden kautta mahdollistaa laajan latauspisteiden verkoston käytön ympäri Euroopan. 
TUTUSTU TARKEMMIN

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab False
Anchor ID mobility-services
Title AUTOILUN PALVELUT
Pretext
Icon to Display

AUTOILUN PALVELUT.

Opelin autoilun palvelut takaavat, että voit pysyä liikkeellä. Palveluiden avulla voit suunnitella reitin etukäteen ja ne auttavat matkan varrella.
MATKANSUUNNITTELUPALVELU*
Hyvästi huoli toimintasäteestä. Tervetuloa matkansuunnittelupalvelu, jonka avulla sähköllä ajettavien matkojen suunnitteleminen on helppoa. 
TUTUSTU TARKEMMIN

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID car-management
Title AUTON HALLINTA
Pretext
Icon to Display

AUTON HALLINTA.

Hyödynnä sähköautosi parhaalla mahdollisella tavalla sekä ajaessasi sillä että silloin, kun et aja sillä. Sähköautoiluvalmennuspalvelu antaa vinkkejä, joiden avulla voit pidentää auton toimintasädettä ajaessasi. Etätoimintojen avulla voit hallita kaikkea akun latauksesta sisälämpötilaan. Ja voit hallita kaikkea älypuhelimellasi.
SÄHKÖAUTOILUVALMENNUS
Sähköautoiluvalmennuspalvelu näyttää, miten voit maksimoida auton toimintasäteen ja säästää rahaa. Se näyttää myös, miten hyvin pärjäät muihin käyttäjiin verrattuna. 
TUTUSTU TARKEMMIN
ETÄTOIMINNOT
Haluatko muuttaa akkusi latausaikataulua tai lämmittää tai jäähdyttää autosi? Käytä älypuhelintasi! 
TUTUSTU TARKEMMIN

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID inspections-guarantee
Title HUOLTO JA TAKUU
Pretext
Icon to Display

HUOLTO JA TAKUU.

Opel FlexCare on kätevä kaikki yhdessä -ohjelma, joka tuo mielenrauhaa. Saatavilla on paketteja, joihin sisältyvät tiepalvelu, laajennettu takuu ja auton huolto omien tarpeittesi ja sähköautosi ominaisuuksien mukaan räätälöityinä.
SÄHKÖAUTON HUOLTOSOPIMUKSET
Hyviä uutisia: sähköautoissa on vähemmän liikkuvia osia kuin polttomoottoriautoissa. Tämä tarkoittaa alhaisempia huoltokustannuksia. Opel FlexCare -huoltosopimukset tarjoavat asiantuntevaa, sähköautolle räätälöityä huoltoa poikkeuksellisen edulliseen hintaan.
 
AKKUTAKUU
Kaikilla Opelin sähköautoilla on kahdeksan vuoden tai 160 000 km:n akkutakuu, joka takaa vähintään 70 prosentin varauskyvyn alkuperäisestä varauskyvystä tämän ajan tai ajomatkan jälkeen. Annamme myös todistuksen akun varauskyvystä, joka vahvistaa autosi akun varauskyvyn. Siitä on hyötyä, jos myyt autosi. 

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID customer-support
Title ASIAKASPALVELU
Pretext
Icon to Display

ASIAKASPALVELU.

Opelin asiakaspalvelukeskus ja tiepalvelu tarjoavat sähköauton omistajille samaa mielenrauhaa, josta Opelin omistajat ovat aina saaneet nauttia. Missä ikinä ajatkin sähköautollasi Euroopassa, voit olla varma, että olemme apunasi kaikkialla.
SÄHKÖAUTON ASIAKASPALVELUKESKUS
Asiakaspalvelukeskuksemme palvelevat erityisesti täyssähköautojen (BEV) ja ladattavien hybridisähköautojen (PHEV) omistajia. Erikoiskoulutuksen saanut henkilökunta antaa teknistä tukea ja neuvoja auton huoltoon sekä kunnossapitoon liittyen.
 
24/7 TIEPALVELU
Tiepalvelu on saatavilla 24/7 kaikissa yhteistyöverkostoon kuuluvissa Euroopan maissa (luettelo verkostoon kuuluvista maista on nähtävissä täällä). Palveluun sisältyvät latauspisteen tarjoavien Groupe PSA -konsernin jälleenmyyjien tunnistus ja hinaus vain valtuutettuun liikkeeseen, jos autoon tulee vika.