Previous
 • MITEN SAAN ONSTARIN?

  Eikö tavallinen ole tarpeeksi sinulle? Kokeile

  OnStarin etuja. Riskittä.

   

  • OnStar on saatavilla valinnaisvarusteena lähes kaikkiin uusiin Opel-malleihin ja se on jopa vakiovarusteena joissakin varustetasoissa.
  • Jos haluat käyttää OnStaria autossasi, Opel-jälleenmyyjä tarvitsee vain joitain tietoja, kuten sähköpostiosoitteesi, jotta OnStar-esirekisteröintisi voidaan tehdä.
  • Mikä parasta, OnStar-palvelut ovat maksuttomat ensimmäiset 12 kuukautta!

   

  Huom! Ilman sähköpostitiliä et voi käyttää joitain OnStar-palveluita, kuten älypuhelinsovellusta, etkä saa kuukausittaista sähköpostilla toimitettavaa ajoneuvodiagnostiikkaa.

  LISÄÄ TIETOA
Next

ONSTAR-PALVELUIDEN SAATAVUUS

Opel OnStar - Services Availability in Europe

Opel OnStar -palveluiden saatavuus Euroopassa

 

Kartta tarjoaa yleiskuvan maista, joissa Opel OnStar -palvelut ovat saatavilla sen markkina-alueen lisäksi, jossa ostit oman Opelisi. Tämä on erityisen hyödyllinen, jos suunnittelet Euroopan-matkaa1.

Itävalta

Belgia

Bulgaria

Kypros

Tsekin tasavalta

Tanska

Viro

Suomi

Ranska

Saksa

Gibraltar

Kreikka

Unkari

Islanti

Irlanti

Italia

Latvia

Liettua

Luxemburg

Malta

Alankomaat

Norja

Puola

Portugali

Romania

Slovakia

Slovenia

Espanja2

Ruotsi

Sveitsi

Iso-Britannia

       KIELTEN SAATAVUUS

Kielten saatavuus.

OnStarin kanssa et joudu pulaan käännösvirheiden takia. OnStar-palvelut ovat saatavilla valitsemallasi kielellä.1

 

OnStarin kieli on yhdistetty autosi tietoviihdejärjestelmän kieleen. Voit valita kielen menemällä tietoviihdejärjestelmän aloitussivulle (HOME) ja valitsemalla SETTINGS (Asetukset). Valitse sitten haluamasi

Suomi

Englanti

Ranska

Saksa

Italia

Espanja

Portugali

Puola

 

Hollanti

Bulgaria

Tsekki

Tanska

Eesti

Kreikka

Unkari

Latvia

 

Liettua

Norja

Romania

Slovakia

Slovenia

Ruotsi

   VALITSE OPELIISI ONSTAR

MALLIKOHTAISET ONSTAR-TIEDOT

ADAM

Opel OnStar - Carline specifics for ADAM
Rakenna oma ADAM OnStarilla
Rakenna oma ADAM ROCKS OnStariila

Varustetasot

OnStar vakiona:

Glam, Slam

 

OnStar valinnainen:

Jam, Rocks, Rocks

OnStar rajoitukset

Opel OnStar - Destination Download

Määränpään lataus

- Ei saatavilla, vaatii tehdasnavigoinnin

Opel OnStar - The Smartphone App

Lähetä autoon (Appi)

– Ei saatavilla, vaatii tehdasnavigoinnin

Uusi Astra

Varustetasot

OnStar vakiona:

Innovation

OnStar rajoitukset

Ei rajoituksia

Cascada

Opel OnStar - Carline specifics for Cascada
Rakenna oma Cascada OnStarilla

Varustetasot

OnStar vakiona:

Innovation

OnStar rajoitukset

- Ei rajoituksia

Corsa

Insignia

Opel OnStar - Carline specifics for Insignia
Rakenna oma Insignia 5-ovinen OnStarilla
Rakenna oma Insignia SportsTourer OnStarilla

Varustetasot

OnStar vakiona:

Sport, OPC, Country Tourer

 

OnStar valinnainen:

Edition

OnStar rajoitukset

Ei rajoituksia

Insignia Country Tourer

Opel OnStar - Carline specifics for Insignia Country Tourer
Lue lisää
Rakenna oma Insignia Country Tourer OnStarilla

Varustetasot

OnStar vakiona:

Sport, OPC, Country Tourer

 

OnStar valinnainen:

Edition

OnStar rajoitukset

Ei rajoituksia

KARL

Varustetasot

OnStar vakiona:

Innovation

 

OnStar valinnainen:

Enjoy

OnStar rajoitukset

Opel OnStar - Destination Download

Määränpään lataus

- Ei saatavilla, vaatii tehdasnavigoinnin

Opel OnStar - The Smartphone App

Lähetä autoon (Appi)

– Ei saatavilla, vaatii tehdasnavigoinnin

Mokka X

Varustetasot

OnStar vakiona:

Innovation

 

OnStar valinnainen:

Enjoy

OnStar rajoitukset

Ei rajoituksia

Zafira

Varustetasot

OnStar vakiona:

Innovation

 

OnStar valinnainen:

Enjoy

OnStar rajoitukset

Ei rajoituksia

Close

Sivuston Käyttöehdot

Tätä verkkosivustoa ("sivusto") ylläpitää Adam Opel GmbH (“Opel”) General Motors Holdings LLC:n (Michigan, USA[UC1]) palvelimella. Adam Opel GmbH:n kotipaikka on osoitteessa Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Saksa.

 

Lue nämä ehdot huolellisesti, ennen kuin alat käyttää tätä sivustoa. Sivustoa käyttämällä osoitat hyväksyneesi nämä ehdot huolimatta siitä, rekisteröidytkö Opelin tietojärjestelmiin vai et. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä tätä sivustoa.

 

1. Aineeton omaisuus

 

Kaikki tässä sivustossa esitetyt aineistot ovat Opelin aineetonta omaisuutta. Aineistoa ei saa kopioida eikä jäljentää muutoin kuin siinä määrin kuin on tarpeen aineiston verkossa tarkastelemista varten. Kokonaisia sivuston sivuja voi kuitenkin tulostaa paperikopioksi henkilökohtaiseen käyttöön seuraavin perustein:

 

(a) sivustossa olevia asiakirjoja tai niihin liittyvää grafiikkaa ei muuteta millään tavalla;
(b) sivustossa olevaa grafiikkaa ei käytetä erillään grafiikkaan liittyvästä tekstistä; ja
(c) Opelin tekijänoikeus- ja tuotemerkki tai muut ilmoitukset näkyvät kaikissa kopioissa.

 

Edellä mainittua lukuun ottamatta Opel saattaa silloin tällöin tarjota tilaisuuden ladata taustakuvia, näytönsäästäjiä ja muita sovelluksia sivustosta. Nämä lataukset kuuluvat näiden ehtojen piiriin.

 

Kaikki muu kuin näiden ehtojen mukainen Sivustolta kopioidun materiaalin käyttö mihin tahansa tarkoitukseen on kielletty. Tämän sivuston aineistot on tarkistettu ja testattu perusteellisesti tuotannon kaikissa vaiheissa. Tästä huolimatta Opel suosittelee, että suoritat virustarkistuksen ennen käyttöä. Opel suosittelee myös, että käytät päivitettyä virustentorjuntaohjelmistoa.

 

2. Palvelun käytettävyys

 

Vaikka Opel pyrkii varmistamaan, että sivusto on normaalisti käytettävissä ympäri vuorokauden, Opel ei kuitenkaan ole korvausvelvollinen, jos sivusto ei jostain syystä ole käytettävissä tiettynä ajankohtana tai tietyn ajanjakson ajan.

 

Pääsy sivustoon voidaan estää tilapäisesti ja ilman ennakkoilmoitusta järjestelmävian, huollon tai korjaustöiden vuoksi tai Opelin hallitsemattomissa olevista syistä.

 

3. Kävijöiden aineisto ja käyttäytyminen

 

Lukuun ottamatta tietoja, joiden perusteella henkilö voidaan tunnistaa, jotka on eritelty Opelin Tietosuoja- ja Evästekäytännössä, kaikki tähän sivustoon lähettämäsi tai tallentamasi tiedot tulkitaan ei-luottamuksellisiksi ja ei-tekijänoikeussuojatuiksi. Opelilla ei ole mitään velvollisuuksia tällaisen aineiston suhteen. Opel ja sen nimeämät edustajat voivat vapaasti kopioida, esittää, jakaa, sisällyttää ja muulla tavoin käyttää sellaista materiaalia ja tietoja, kuvia, ääniä, tekstiä ja muita sisältyviä elementtejä mihin tahansa tarkoituksiin.

 

Sivustoon tai sivustosta on kiellettyä liittää tai välittää aineistoa:

 

(a) joka sisältää uhkaavaa, halventavaa, rivoa, säädytöntä, kapinahenkistä, loukkaavaa, pornografista, herjaavaa, rasistista vihaa kiihottavaa, syrjivää, pahennusta herättävää, kiihottavaa, pilkkaavaa, luottamuksellisuuden rikkovaa tai tietosuojaehtojen vastaista sisältöä tai sisältöä, joka voi aiheuttaa ärtymystä tai harmia; tai
(b) johon sinulla ei ole tarvittavia käyttöoikeuksia ja/tai hyväksyntää; tai
(c) joka on sellaista käytöstä tai kannustaa sellaiseen käytökseen, jonka voidaan tulkita olevan rikollista, antaa syyn siviilikanteen nostamiseen tai muutoin lain vastaista tai kolmannen osapuolen oikeuksia rikkovaa missä tahansa maailman maassa; tai
(d) joka on teknisesti vahingollista (mukaan lukien muun muassa tietokonevirukset, loogiset pommit, troijalaiset, madot, haitalliset komponentit, virheelliset tiedot tai muut haittaohjelmat tai haitalliset tiedot).

 

Sivustoa ei saa väärinkäyttää millään tavalla esimerkiksi hakkeroimalla.

 

Opel tekee yhteistyötä kaikkien lainvalvontaviranomaisten ja tuomioistuinten kanssa, jotka pyytävät tai määräävät Opelin antamaan sellaisen henkilön tiedot, joka julkaisee tämän 4 kohdan vastaista aineistoa.

 

4. Tietojen oikeellisuus

 

Tämän sivuston tiedot on tarkoitettu Opelin asiakkaille Euroopassa. Käytettävyys, tarjoukset, teknologia ja varusteet voivat vaihdella maakohtaisesti. Vuotuisten päivitysten jne. yhteydessä tehtyjen muutoksien vuoksi tällä sivustolla kuvatut tuotteet ja palvelut voivat poiketa uusimmista tiedoista.

 

Opel pyrkii kaikin kohtuullisin keinoin varmistamaan, että tämän Sivuston tiedot ovat oikeita ja ajan tasalla. Pidätämme kuitenkin oikeuden muutosten tekemiseen milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta hinnoissa, materiaaleissa, varusteissa, erittelyissä, malleissa ja saatavuudessa.

 

Jotkin kuvatuista tuotteista eivät välttämättä ole saatavissa kaikissa maissa, tai ne voivat olla saatavissa lisämaksua vastaan. Opel pidättää oikeuden muuttaa tuotteiden ominaisuuksia milloin tahansa, ja Opel ei vastaa menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat tässä sivustossa esitettävien tietojen käytöstä.

 

Mitään sivustossa esitettyjä tietoja ei pidä käyttää ainoana tietolähteenä ja Sivuston aineisto julkaistaan "sellaisena kuin se on" ilman mitään ehtoja, takuita tai muita vakuuksia. Opel ei anna Sivustosta lain sallimissa rajoissa mitään takuita, vakuuksia tai muita vakuutuksia (mukaan lukien kaikki lain sallimat ehdot), jotka voivat näihin ehtoihin katsomatta päteä tähän sivustoon.

 

5. Vastuu

 

Opel ja sen toimihenkilöt, johtajat, työntekijät ja edustajat eivät vastaa mistään menetyksistä tai vahingoista, joita voi aiheutua sivuston käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle (mukaan lukien kaikki suorat, epäsuorat, rangaistukseen liittyvät tai seuraamukselliset menetykset tai vahingot tai tulon, voiton, liikearvon, tietojen, sopimusten, rahan käytön menetykset sekä menetykset tai vahingot, jotka johtuvat tai liittyvät jollakin tavalla liiketoiminnan keskeytymiseen tai oikeudelliseen laiminlyöntiin, sopimukseen tai muuhun rikkomukseen) liittyen sivustoon, sen käyttöön, kyvyttömyyteen käyttää sivustoa tai sivuston käytön seurauksiin, tähän sivustoon liitettyihin muihin verkkosivustoihin tai sellaisten sivustojen aineistoon, mukaan lukien muun muassa sellaiset menetykset tai vahingot, jotka johtuvat viruksista, jotka voivat vahingoittaa tietokonelaitteistoa, ohjelmistoja, tietoja tai muuta omaisuutta, tai tämän sivuston avaamiseen, käyttöön tai selaamiseen tai tämän sivuston tai sivustoon linkitettyjen muiden verkkosivustojen sisältämän aineiston lataamiseen. Nämä ehdot eivät mitätöi tai rajoita Opelin vastuuta:

 

(a) kuolemantapauksesta tai henkilövahingosta, joka johtuu Opelin laiminlyönnistä;

(b) petoksesta tai harhaanjohtamisesta;

(c) mistään vastuusta, jota ei voida sulkea pois tai rajoittaa lain perusteella.

 

6. Sovellettava laki ja tuomioistuin

 

Tähän sivustoon liittyvät riita-asiat käsitellään Suomen lainsäädännön mukaan toimivaltaisessa suomalaisessa tuomioistuimessa.

Close

Palveluiden saatavuus riippuu mobiiliverkon kattavuudesta ja saatavuudesta, joka voi vaihdella sijainnin, ajan ja sääolojen mukaan.

2 Poislukien Andorra

Close

Miten saan OnStarin?

OnStar lähettää sinulle kutsun sähköpostilla. Napsauta sähköpostiviestissä olevaa linkkiä ja jatka seuraavasti:

 

 • Valitse salasana ja turvakysymykset.
 • Tarkista henkilötietosi ja autosi tiedot ja täydennä niitä tarvittaessa.
 • Hyväksy OnStar- ja Wi-Fi-ehdot.
 • Määritä OnStar-asetukset haluamallasi tavalla.

 

Näiden neljän helpon vaiheen jälkeen OnStar aktivoituu ja on valmiina odottamassa sinua, kun noudat uuden Opelisi!

 

12 kuukauden maksuttoman kokeilun jälkeen1 voit halutessasi tilata jatkoa OnStar-palveluille. Silloin palvelut ovat maksullisia.

 

Eikö sinulla ole sähköpostiosoitetta?

 

Se ei ole mikään ongelma: Opel-palvelukumppanisi auttaa sinua rekisteröinnin kanssa paikan päällä. OnStar aktivoituu ja on valmiina odottamassa sinua, kun noudat uuden Opelisi!

 

PS: Ilman sähköpostitiliä et voi nauttia joistain hienoista OnStar-palveluistamme, kuten joistain älypuhelinsovelluksen toiminnoista, etkä saa kuukausittaista sähköpostilla toimitettavaa ajoneuvodiagnostiikkaa.