Previous
 • Opel OnStar - Your personal connectivity and service assistant
Next

ASIAKKAAT KERTOVAT KOKEMUKSISTAAN

Previous Next

ONSTAR-PALVELUT

Opel OnStar - Services: Automatic Crash Response

VÄLITÖN APU ONNETTOMUUSTILANTEESSA: ONSTAR VOI PELASTAA HENKESI.

 

Aja hyvillä mielin. OnStar on rinnallasi, jos joudut onnettomuuteen. Myös silloin, jos et pysty soittamaan apua.

Mitä tapahtuu seuraavaksi kolarin jälkeen?

Opel OnStar - Services: Smartphone App

KAIKKI HALLINNASSA – ÄLYPUHELINSOVELLUS.

 

Kuinka pitkälle voin vielä ajaa, ennen kuin täytyy tankata? Ovatko rengaspaineet kunnossa? Ja mihin taas pysäköinkään autoni? Vastauksen saat helposti älypuhelimellasi jo ennen kuin edes astut ulko-ovesta ulos.

Opel OnStar - Services: Roadside Assistance

HÄTÄPUHELUPALVELU VUOROKAUDEN YMPÄRI.

Huimaus, heikotus, sydämentykytyksiä: Jos sinä, joku matkustajistasi tai joku ohikulkija tarvitsee lääkinnällistä apua, olemme apunasi.

Opel OnStar - Services: 24h Emergency Call

ONKO AUTOON TULLUT VIKA? ONSTAR!

 

Hajosiko autosi tienposkeen keskellä yötä – ja puhelimesi akusta loppui virta? Paina OnStarin OnStar -painiketta, niin saat yhteyden Opel-tiepalveluun.

Opel OnStar - Services: Stolen Vehicle Assistance

VARASTETUN AUTON PALVELUT.
AUTAMME SAAMAAN SEN TAKAISIN.

 

Onko autosi varastettu? Me autamme poliisia etsimään autosi. Pysy varkaiden kannoilla OnStarin avulla.

Opel OnStar - Services: Vehicle Diagnostic

EI IKÄVIÄ YLLÄTYKSIÄ – AJONEUVON DIAGNOSTIIKKA.

 

Et ole autosi sisällä, mutta OnStar on!

Jos ohjaamossa syttyy jokin varoitusvalo tai jokin ei vain tunnu oikealta, kysy OnStarilta.

Opel OnStar - Services: Destination Download

SUORINTA TIETÄ PERILLE – MÄÄRÄNPÄÄN LATAUS.

 

Etsitkö tiettyä ravintolaa tai lähintä huoltoasemaa? Se ei ole mikään ongelma: Määränpään lataus -ominaisuuden avulla olet aina yhden askelen edellä.

Opel OnStar - Services: Data Privacy

TIETOSUOJASI ON
SINUN ASIASI.

 

Vain yksi henkilö päättää, mitä OnStar voi tehdä ja mitä se ei voi tehdä: SINÄ.

Opel OnStar - Headline: Configure your Opel with OnStar

RAKENNA OMA OPEL ONSTAR-PALVELULLA

Previous Next
  Opel OnStar - Headline: Your connection to OnStar

              YHTEYTESI ONSTARIIN

  Go to Opel's Vehilce Configurator webpage
  Go to Opel's Dealer Locator webpage
  Close

  Varastetun auton palvelut. Autamme saamaan sen takaisin.

  Jos autosi ei ole enää siellä, mihin jätit sen – se on todennäköisesti varastettu. OnStar1 voi auttaa poliisia etsimään autoasi.

   

  Sinun tarvitsee vain ilmoittaa varkaudesta poliisille. OnStar-palvelu voi sitten auttaa poliisia etsimään autoasi.

   

  • OnStar paikantaa Opelisi GPS-järjestelmän avulla ja seuraa sen reittiä. Näin poliisi saa tietää, missä autosi on. OnStar-palvelu voi kytkeä autosi virtalukon pysyvästi pois käytöstä – kun moottori sammutetaan, varas ei voi enää ajaa pitemmälle.
  • OnStar-avustaja voi asentaa käynnistykseneston, jolloin varas ei voi jatkaa matkaa.

  1 OnStar-palvelut edellyttävät aktivointia ja niiden toimivuus riippuu verkkoyhteyden ja GPS:n saatavuudesta ja laadusta. Palvelu on maksullinen maksuttoman kokeilujakson päätyttyä. OnStar-tilauspaketit voivat poiketa maksuttomaan kokeilupakettiin sisältyvistä palveluista. Jotkin ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla joihinkin automalleihin tai varustetasoihin. Tutustu ehtoihin.

  Close

  Onko autoon tullut vika? OnStar!

  Tuliko autoosi vika alueella, joka ei ole sinulle tuttu? Ja onko matkapuhelinverkon kenttä heikko? Tai onko puhelimesi akusta loppunut virta? Paina OnStar -painiketta ja ota yhteys OnStar-palveluun.1 Asiakaspalvelija kirjaa ongelmasi ja auttaa avun saamisessa. OnStar ottaa yhteyttä tiepalveluun ja jos autosi Opel-tiepalvelusuoja on voimassa ja suojan ehdot täyttyvät, sijaintipaikkaasi lähetetään ammattitaitoinen tiepalvelutiimi maksutta.2


  1 OnStar-palvelut edellyttävät aktivointia ja niiden toimivuus riippuu verkkoyhteyden ja GPS-järjestelmän saatavuudesta ja laadusta. Palvelu on maksullinen maksuttoman kokeilujakson päätyttyä. OnStar-tilauspaketit voivat poiketa maksuttomaan kokeilupakettiin sisältyvistä palveluista. Jotkin ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla joihinkin automalleihin tai varustetasoihin. Tutustu ehtoihin.

  2 Jos autollasi ei ole voimassa olevaa Opel-tiepalvelua tai sen ehdot eivät täyty, AA voi veloittaa maksun palveluistaan.

  Close

  Välitön apu onnettomuustilanteessa: OnStar voi pelastaa henkesi.

  • Apu onnettomuustilanteessa: Automaattinen hätäpuhelu aktivoituu heti, kun turvatyyny laukeaa. Kaikki tärkeät ajoneuvon tiedot lähetetään välittömästi OnStar-keskukseen: sijainti, ajosuunta, auton väri ja onnettomuuden vakavuusaste1

  • Me puhumme sinulle: Erikoiskoulutuksen saaneet OnStar-asiakaspalvelijat aloittavat kommunikoinnin kanssasi handsfree-kaiuttimen kautta – silloinkin, kun olet ulkomailla, puhelussa käytetään valitsemaasi kieltä.2
  • Jokainen sekunti on kallisarvoinen: Heti, kun olemme saaneet kaikki tiedot ja on selvää, että tarvitset apua, OnStar-asiakaspalvelija ilmoittaa hälytyspalveluun välittömästi. 3

  1 OnStar-palvelut edellyttävät aktivointia ja niiden toimivuus riippuu verkkoyhteyden ja GPS:n saatavuudesta ja laadusta. Palvelu on maksullinen maksuttoman kokeilujakson päätyttyä. OnStar-tilauspaketit voivat poiketa maksuttomaan kokeilupakettiin sisältyvistä palveluista. Tutustu ehtoihin.

  2 Poikkeuksellisissa olosuhteissa sinut saatetaan yhdistää ensin englantia puhuvalle asiakaspalvelijalle, jotta puheluusi voidaan vastata mahdollisimman nopeasti.

  3 OnStar-palvelut perustuvat langattomaan verkkoon ja satelliittipaikannusjärjestelmiin.

  Close

  Opel OnStar ja varastettu auto palautettu omistajalleen! #kiitosOnStar

  Syyskuussa 2016 varkaat murtautuivat rouva Legayn kotiin. Saaliiksi he saivat Opel Mokkan. Onneksi rouva Legay muisti OnStarin varastetun auton palvelut. Haku alkoi.

  Close

  Hätäpuhelupalvelut vuorokauden ympäri.

  Tarvitsetko sinä, matkustajasi tai ohikulkija välitöntä lääkinnällistä apua? Paina hätäpainiketta, niin OnStar-asiakaspalvelija auttaa.

   

  OnStar-asiakaspalvelija välittää GPS:n avulla tarkan sijaintisi ensihoitopalvelulle, joka lähettää yksikön sijaintipaikkaasi mahdollisimman nopeasti.1

  1 OnStar-palvelut edellyttävät aktivointia ja niiden toimivuus riippuu verkkoyhteyden ja GPS:n saatavuudesta ja laadusta. Palvelu on maksullinen maksuttoman kokeilujakson päätyttyä. OnStar-tilauspaketit voivat poiketa maksuttomaan kokeilupakettiin sisältyvistä palveluista. Jotkin ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla joihinkin automalleihin tai varustetasoihin. Tutustu ehtoihin.

  Close

  Kaikki hallinnassa - Älypuhelinsovellus.

  OnStarin huipputason älypuhelinsovelluksella omaOpel-sovelluksella helppokäyttöisyys saavuttaa aivan uuden ulottuvuuden. Se on myös hauska.*1

   

  • Voit saada matkapuhelimeesi tärkeitä auton tietoja, kuten rengaspaineet, öljyn käyttöiän ja polttoaineen määrän – milloin tahansa.
  • Unohditko lukita autosi ovet? Ei ongelmaa! Voit lukita autosi ovet tai avata lukituksen älypuhelimesi kautta2
  • Oletko unohtanut mihin pysäköit? Etsi autosi verkosta.
  • Anna valo- ja äänimerkki: näet ja kuulet, mihin pysäköit autosi.
  • Etsi määränpää kätevästi älypuhelimellasi ja lähetä osoite suoraan auton omaan Opel-navigaattoriin.3    

  Voit saada kaikki OnStar-matkapuhelinpalvelut lataamalla ja asentamalla omaOpel-sovelluksen Google Play Storesta Android-mobiililaitteisiin tai App Storesta Apple iOS -laitteisiin.

   

  Jos älypuhelimesi, jolla sinulla on OnStar-älypuhelinsovellus, ei ole kättesi ulottuvilla, yksi soitto OnStar-palveluun riittää. Tarkistettuaan turvatunnuksesi OnStar-asiakaspalvelija paikantaa autosi ja lukitsee ja avaa lukot etänä. Tämä toimii myös siinä tapauksessa, jos olet lukinnut itsesi vahingossa ulos omasta autostasi.

  1 omaOpel-sovellus vaatii aktivoidun OnStar-tilin ja sen toimivuus riippuu verkkoyhteyden saatavuudesta ja laadusta. Tutustu ehtoihin. Jotkin ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla joihinkin automalleihin tai varustetasoihin joissain OnStar-paketeissa. Lisätietoja saa osoitteesta www.opel.fi/onstar/getonstar. Tutustu ehtoihin.

  2 Kauko-ohjattu lukitus/-avaus ei ole saatavissa Merivaan. Lisätietoja saa osoitteesta www.opel.fi/onstar/getonstar.

  3 Määränpään lataus ei ole saatavilla ADAMiin, Corsaan eikä KARLiin. Palvelu edellyttää valmiiksi asennetun Opel-navigaattorin ja karttatiedot.

  Close

  Ei ikäviä yllätyksiä - ajoneuvon diagnostiikka.

  Järjestelmällisen Ajoneuvon diagnostiikan avulla saat tietää tilanteen milloin tahansa. Jotta voit puuttua asiaan ajoissa, jos olet epävarma. *1

   

  • Voit pysyä aina ajantasalla autosi kunnosta. OnStar lähettää sinulle kuukausittain sähköpostia. Viesti sisältää tärkeitä tietoja autostasi, kuten öljyn käyttöiän ja rengaspaineet. Sen ansiosta käytettävissäsi on aina ajantasaisia tietoja autostasi.
  • Onko ohjaamossa syttynyt varoitusvalo? Paina OnStar -painiketta, jotta pääset puhumaan OnStar-asiakaspalvelijan kanssa. Pyydettäessä saatavan diagnostiikan avulla OnStar-asiakaspalvelija voi arvioida, onko autossa vika, kuinka vakava se on ja pitäisikö sinun viedä auto välittömästi korjaamolle.
  • Täytyykö todella mennä korjaamolle? Ärsyttävää, mutta OnStar tekee sen helpoksi sinulle: OnStar-avustajasi lähettää lähimmän Opel-huoltokumppanin osoitteen suoraan autosi Opel-navigaattoriin* 2

  1 OnStar-palvelut edellyttävät aktivointia ja niiden toimivuus riippuu verkkoyhteyden ja GPS:n saatavuudesta ja laadusta. Palvelu on maksullinen maksuttoman kokeilujakson päätyttyä. OnStar-tilauspaketit voivat poiketa maksuttomaan kokeilupakettiin sisältyvistä palveluista. Jotkin ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla joihinkin automalleihin tai varustetasoihin. Tutustu ehtoihin.

  2 Määränpään lataus ei ole saatavilla ADAMiin, Corsaan eikä KARLiin. Palvelu edellyttää valmiiksi asennetun Opel-navigaattorin ja karttatiedot.

  Close

  Ilman OnStaria en olisi kertomassa tarinaani!

  Elokuussa 2016 normaali kotimatka muuttui tragediaksi. John sai kesken ajon epileptisen sairauskohtauksen ja tarvitsi välitöntä lääkehoitoa. Paulan ainoa toivo oli OnStar-hätäpuhelun soittaminen alueella.

   

  Kolarin sattuessa auton sensorit lähettävät automaattisen hälytyksen OnStar-asiakaspalvelijalle, joka soittaa autoon ja arvioi avun tarpeen.  Tarvittaessa asiakaspalvelija suorittaa auton paikannuksen ja toimittaa tiedon hätäpalveluun.

   

  Automaattinen hätäpuhelu on vain yksi monista Opel OnStar -innovaatioista.

  Close
  Opel OnStar - The OnStar Buttons in your car

  Autossasi olevat OnStar-painikkeet

  Yhdellä painikkeen painalluksella: Autossasi olevat kolme painiketta ovat avain kattaviin OnStar-palveluihin. Niiden kautta olemme aina rinnallasi – paitsi jos painat mustaa painiketta ja katoat.

   

  Nämä kolme ohjaamossa olevaa painiketta ovat suora linkkisi OnStar-palveluun:

   

  • Sinisen Palvelu-painikkeen kautta saat nopeasti yhteyden OnStar-asiakaspalvelijaan – tällä tavalla voit käyttää suurinta osaa OnStar-palveluista.
  • Paina hätätilanteessa punaista Hätäpainiketta. Saat välittömästi yhteyden OnStar-asiakaspalvelijaan, joka toimittaa apua mahdollisimman nopeasti.

   

  Jos painat mustaa Yksityisyys-painiketta noin viiden sekunnin ajan, OnStar ei määrittele enää autosi sijaintia – paitsi hätätilanteissa, kuten onnettomuus- tai varkaustapauksessa.

  Close
  Opel OnStar - Get The Smartphone App

  Älypuhelinsovelluksesi (myOpel)

  Matkasi alkaa matkapuhelimestasi: Avaa auton ovien lukot ja tarkista öljyn käyttöikä – jo ennen kuin edes istut autossa! Älypuhelinsovellus omaOpelin OnStar-sovellus auttaa myös silloin, jos olet unohtanut mihin pysäköit Opelisi – voit antaa ääni- ja valomerkin etänä ja antaa autosi muistuttaa sinua.

   

  omaOpelin OnStar1-sovelluksella voit:

   

  • ottaa yhteyttä OnStariin missä tahansa
  • pyytää tärkeitä auton tietoja, kuten rengaspaineet
  • lukita tai avata autosi ovet2
  • paikantaa autosi verkossa
  • antaa valo- tai äänimerkin, jotta löydät autosi
  • lähettää määränpäiden osoitteita auton Opel-navigaattoriin23 helposti
  • Rekisteröityessäsi sinulle määritetään omaOpel-tili, jotta saat käytettäviisi kaikki omaOpel-sovelluksen OnStar4-palvelut

  1 omaOpel-sovellus vaatii aktivoidun OnStar-tilin ja sen toimivuus riippuu verkkoyhteyden ja GPS:n saatavuudesta ja laadusta. Tutustu ehtoihin. OnStar-palvelut edellyttävät aktivointia ja niiden toimivuus riippuu verkkoyhteyden saatavuudesta ja laadusta. Palvelu on maksullinen maksuttoman kokeilujakson päätyttyä. OnStar-tilauspaketit voivat poiketa maksuttomaan kokeilupakettiin sisältyvistä palveluista. Jotkin ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla joihinkin automalleihin tai varustetasoihin joissain OnStar-paketeissa. Tutustu ehtoihin.

  2 Kauko-ohjattu lukitus/-avaus ei ole saatavissa Merivaan. Lisätietoja saa osoitteesta www.opel.fi/onstar.

  3 Määränpään lataus ei ole saatavilla ADAMiin, Corsaan eikä KARLiin. Palvelu edellyttää valmiiksi asennetun Opel-navigaattorin ja karttatiedot.

  4 Ilman voimassa olevaa OnStar-tilausta et voi käyttää omaOpel-sovelluksen OnStar-palveluita.

  Close

  Kolari! Mitä tapahtuu seuraavaksi? #kiitosOnStar

  Lokakuussa 2015 Charlotte Tyson oli osallisena kolarissa. Ensireaktio oli paniikkikohtaus, mutta henkilökohtainen avustaja tuli auttamaan. Katso oheisesta videosta hänen tarinansa.

   

  Kolarin sattuessa turvatyynyt laukeavat ja sensorit hälyttävät OnStar-avustajan, joka on tarvittaessa yhteydessä pelastusviranomaisiin.

  Close

  Tämä asiakas on liikuttunut kyyneleisiin #kiitosOnStar

  Maaliskuussa 2016 Eulalia Serrano ajaa Opel Zafirallaan Madridissa. Kaikki vaikuttaa olevan hyvin kunnes risteyksessä tapahtuu kolari. Rauhoittava ääni kuuluu autosta.

   

  Törmäyksen sattuessa sensorit reagoivat ja OnStar-asiakaspalvelu saa hälytyksen. Asiakaspalvelija soittaa autoon sisälle ja tiedustelee tapahtunutta. Jos tarvetta asiakaspalvelija ottaa yhteyttä pelastusviranomaisiin. Hätäpalvelu ja automaattinen hätäpuhelu on vain yksi monista Opel OnStarin palveluista.

  Close

  Suorinta tietä perille – määränpään lataus.

  • Minne haluat mennä? Paina OnStar -painiketta ja puhu kanssamme. OnStar-avustajasi etsii haluamasi kohteen osoitteen puolestasi ja lähettää sen autosi Opel-navigaattoriin. Sinä voit rentoutua ja lähteä ajamaan.
  • Säästä aikaa ja hermojasi: OnStarin Määränpään latauksen avulla sinun on helppo vaihtaa määränpäätä ajon aikana.

  1 Määränpään lataus ei ole saatavilla ADAMiin, Corsaan eikä KARLiin. Palvelu edellyttää valmiiksi asennetun Opel-navigaattorin ja karttatiedot. OnStar-palvelut edellyttävät aktivointia ja niiden toimivuus riippuu verkkoyhteyden ja GPS:n saatavuudesta ja laadusta. Palvelu on maksullinen maksuttoman kokeilujakson päätyttyä. OnStar-tilauspaketit voivat poiketa maksuttomaan kokeilupakettiin sisältyvistä palveluista. Jotkin ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla joihinkin automalleihin tai varustetasoihin. Tutustu ehtoihin.

  Close

  Tietosuojasi on sinun asiasi.

  Suojele yksityisyyttäsi – yhdellä painikkeen painalluksella. Mikään ei ole mahdollista OnStarissa ilman lupaasi.

   

  • Turvallisuutesi takaamiseksi päätät itse oman PIN-tunnuksesi, kun perustat OnStar-tilisi. OnStar-asiakaspalvelija pyytää tunnustasi, kun haluat käyttää kauko-ohjattua ovien avausta tai1 varastetun auton palveluita. Se varmistaa, että vain sinä pääset autoosi – ei varas.
  • Voit milloin tahansa salata autosi sijainnin painamalla Yksityisyys-painiketta noin viiden sekunnin ajan. Jos muutat mieltäsi, voit paljastaa sijaintisi painamalla Yksityisyys-painiketta uudelleen noin viiden sekunnin ajan. Ainoa poikkeus on todellinen hätätilanne. 2
  • Yksityisyytesi on meille tärkeä: emme koskaan luovuta henkilötietojasi eteenpäin ilman lupaasi. Tietosi tulevat ainoastaan OnStarin ja GM Holdings LLC (USA):n, sen tytäryhtiöiden (mm. Adam Opel GmbH), valitsemiesi/suosimiesi jälleenmyyjien, OnStar-palvelun tarjoamiseen tai tuottamiseen osallistuvien yritysten ja valitsemiesi muiden palveluntarjoajien käyttöön.

  1 Kauko-ohjattu lukitus/-avaus ei ole saatavissa Merivaan. Lisätietoja saa osoitteesta www.opel.fi/onstar/getonstar.

  2 Kolari-, varkaus- tai muussa hätätilanteessa.

  Close
  Opel OnStar - A direct call

  Yksi soitto riittää

   

  Hajosiko autosi yöllä ulkomailla? Ei tarvitse vajota epätoivoon: Yksi soitto OnStarille riittää, niin autamme sinua nopeasti ja ammattitaitoisesti. Ilman kielimuureja.

   

  • Tarvitsetko apua tai osoitteen? Soita meille! Pätevät asiakaspalvelijat ovat käytettävissäsi vuorokauden ja vuoden ympäri.
  • Oletko hukannut autosi avaimet? Unohditko lukita autosi ovet? Ei ongelmaa! Soita palvelukeskukseen, niin autamme sinua mielellämme välittömästi.

  OnStar on saatavilla vuorokauden ympäri monissa Euroopan maissa – ja tietenkin valitsemallasi kielellä.

  Close

  Sivuston Käyttöehdot

  Tätä verkkosivustoa ("sivusto") ylläpitää Adam Opel GmbH (“Opel”) General Motors Holdings LLC:n (Michigan, USA[UC1]) palvelimella. Adam Opel GmbH:n kotipaikka on osoitteessa Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Saksa.

   

  Lue nämä ehdot huolellisesti, ennen kuin alat käyttää tätä sivustoa. Sivustoa käyttämällä osoitat hyväksyneesi nämä ehdot huolimatta siitä, rekisteröidytkö Opelin tietojärjestelmiin vai et. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä tätä sivustoa.

   

  1. Aineeton omaisuus

   

  Kaikki tässä sivustossa esitetyt aineistot ovat Opelin aineetonta omaisuutta. Aineistoa ei saa kopioida eikä jäljentää muutoin kuin siinä määrin kuin on tarpeen aineiston verkossa tarkastelemista varten. Kokonaisia sivuston sivuja voi kuitenkin tulostaa paperikopioksi henkilökohtaiseen käyttöön seuraavin perustein:

   

  (a) sivustossa olevia asiakirjoja tai niihin liittyvää grafiikkaa ei muuteta millään tavalla;
  (b) sivustossa olevaa grafiikkaa ei käytetä erillään grafiikkaan liittyvästä tekstistä; ja
  (c) Opelin tekijänoikeus- ja tuotemerkki tai muut ilmoitukset näkyvät kaikissa kopioissa.

   

  Edellä mainittua lukuun ottamatta Opel saattaa silloin tällöin tarjota tilaisuuden ladata taustakuvia, näytönsäästäjiä ja muita sovelluksia sivustosta. Nämä lataukset kuuluvat näiden ehtojen piiriin.

   

  Kaikki muu kuin näiden ehtojen mukainen Sivustolta kopioidun materiaalin käyttö mihin tahansa tarkoitukseen on kielletty. Tämän sivuston aineistot on tarkistettu ja testattu perusteellisesti tuotannon kaikissa vaiheissa. Tästä huolimatta Opel suosittelee, että suoritat virustarkistuksen ennen käyttöä. Opel suosittelee myös, että käytät päivitettyä virustentorjuntaohjelmistoa.

   

  2. Palvelun käytettävyys

   

  Vaikka Opel pyrkii varmistamaan, että sivusto on normaalisti käytettävissä ympäri vuorokauden, Opel ei kuitenkaan ole korvausvelvollinen, jos sivusto ei jostain syystä ole käytettävissä tiettynä ajankohtana tai tietyn ajanjakson ajan.

   

  Pääsy sivustoon voidaan estää tilapäisesti ja ilman ennakkoilmoitusta järjestelmävian, huollon tai korjaustöiden vuoksi tai Opelin hallitsemattomissa olevista syistä.

   

  3. Kävijöiden aineisto ja käyttäytyminen

   

  Lukuun ottamatta tietoja, joiden perusteella henkilö voidaan tunnistaa, jotka on eritelty Opelin Tietosuoja- ja Evästekäytännössä, kaikki tähän sivustoon lähettämäsi tai tallentamasi tiedot tulkitaan ei-luottamuksellisiksi ja ei-tekijänoikeussuojatuiksi. Opelilla ei ole mitään velvollisuuksia tällaisen aineiston suhteen. Opel ja sen nimeämät edustajat voivat vapaasti kopioida, esittää, jakaa, sisällyttää ja muulla tavoin käyttää sellaista materiaalia ja tietoja, kuvia, ääniä, tekstiä ja muita sisältyviä elementtejä mihin tahansa tarkoituksiin.

   

  Sivustoon tai sivustosta on kiellettyä liittää tai välittää aineistoa:

   

  (a) joka sisältää uhkaavaa, halventavaa, rivoa, säädytöntä, kapinahenkistä, loukkaavaa, pornografista, herjaavaa, rasistista vihaa kiihottavaa, syrjivää, pahennusta herättävää, kiihottavaa, pilkkaavaa, luottamuksellisuuden rikkovaa tai tietosuojaehtojen vastaista sisältöä tai sisältöä, joka voi aiheuttaa ärtymystä tai harmia; tai
  (b) johon sinulla ei ole tarvittavia käyttöoikeuksia ja/tai hyväksyntää; tai
  (c) joka on sellaista käytöstä tai kannustaa sellaiseen käytökseen, jonka voidaan tulkita olevan rikollista, antaa syyn siviilikanteen nostamiseen tai muutoin lain vastaista tai kolmannen osapuolen oikeuksia rikkovaa missä tahansa maailman maassa; tai
  (d) joka on teknisesti vahingollista (mukaan lukien muun muassa tietokonevirukset, loogiset pommit, troijalaiset, madot, haitalliset komponentit, virheelliset tiedot tai muut haittaohjelmat tai haitalliset tiedot).

   

  Sivustoa ei saa väärinkäyttää millään tavalla esimerkiksi hakkeroimalla.

   

  Opel tekee yhteistyötä kaikkien lainvalvontaviranomaisten ja tuomioistuinten kanssa, jotka pyytävät tai määräävät Opelin antamaan sellaisen henkilön tiedot, joka julkaisee tämän 4 kohdan vastaista aineistoa.

   

  4. Tietojen oikeellisuus

   

  Tämän sivuston tiedot on tarkoitettu Opelin asiakkaille Euroopassa. Käytettävyys, tarjoukset, teknologia ja varusteet voivat vaihdella maakohtaisesti. Vuotuisten päivitysten jne. yhteydessä tehtyjen muutoksien vuoksi tällä sivustolla kuvatut tuotteet ja palvelut voivat poiketa uusimmista tiedoista.

   

  Opel pyrkii kaikin kohtuullisin keinoin varmistamaan, että tämän Sivuston tiedot ovat oikeita ja ajan tasalla. Pidätämme kuitenkin oikeuden muutosten tekemiseen milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta hinnoissa, materiaaleissa, varusteissa, erittelyissä, malleissa ja saatavuudessa.

   

  Jotkin kuvatuista tuotteista eivät välttämättä ole saatavissa kaikissa maissa, tai ne voivat olla saatavissa lisämaksua vastaan. Opel pidättää oikeuden muuttaa tuotteiden ominaisuuksia milloin tahansa, ja Opel ei vastaa menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat tässä sivustossa esitettävien tietojen käytöstä.

   

  Mitään sivustossa esitettyjä tietoja ei pidä käyttää ainoana tietolähteenä ja Sivuston aineisto julkaistaan "sellaisena kuin se on" ilman mitään ehtoja, takuita tai muita vakuuksia. Opel ei anna Sivustosta lain sallimissa rajoissa mitään takuita, vakuuksia tai muita vakuutuksia (mukaan lukien kaikki lain sallimat ehdot), jotka voivat näihin ehtoihin katsomatta päteä tähän sivustoon.

   

  5. Vastuu

   

  Opel ja sen toimihenkilöt, johtajat, työntekijät ja edustajat eivät vastaa mistään menetyksistä tai vahingoista, joita voi aiheutua sivuston käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle (mukaan lukien kaikki suorat, epäsuorat, rangaistukseen liittyvät tai seuraamukselliset menetykset tai vahingot tai tulon, voiton, liikearvon, tietojen, sopimusten, rahan käytön menetykset sekä menetykset tai vahingot, jotka johtuvat tai liittyvät jollakin tavalla liiketoiminnan keskeytymiseen tai oikeudelliseen laiminlyöntiin, sopimukseen tai muuhun rikkomukseen) liittyen sivustoon, sen käyttöön, kyvyttömyyteen käyttää sivustoa tai sivuston käytön seurauksiin, tähän sivustoon liitettyihin muihin verkkosivustoihin tai sellaisten sivustojen aineistoon, mukaan lukien muun muassa sellaiset menetykset tai vahingot, jotka johtuvat viruksista, jotka voivat vahingoittaa tietokonelaitteistoa, ohjelmistoja, tietoja tai muuta omaisuutta, tai tämän sivuston avaamiseen, käyttöön tai selaamiseen tai tämän sivuston tai sivustoon linkitettyjen muiden verkkosivustojen sisältämän aineiston lataamiseen. Nämä ehdot eivät mitätöi tai rajoita Opelin vastuuta:

   

  (a) kuolemantapauksesta tai henkilövahingosta, joka johtuu Opelin laiminlyönnistä;

  (b) petoksesta tai harhaanjohtamisesta;

  (c) mistään vastuusta, jota ei voida sulkea pois tai rajoittaa lain perusteella.

   

  6. Sovellettava laki ja tuomioistuin

   

  Tähän sivustoon liittyvät riita-asiat käsitellään Suomen lainsäädännön mukaan toimivaltaisessa suomalaisessa tuomioistuimessa.