Previous
Next
Previous
Next

Bluetooth® yhteensopivuus

Haluatko käyttää puhelintasi turvallisesti ajaessasi autoa? Täältä löydät lisätietoa Handsfree –soittamisesta, musiikin suoratoistosta ja paljon muusta.

Yhteensopivat laitteet

Menestystarina jatkuu – Opel Mokkalle “Allradauto des Jahres” –titteli jo toisena vuotena peräkkäin.

Heti esittelyvuonnaan Opel Mokka sai suuren määrän palkintoja ja se valittiin monissa äänestyksissä parhaaksi vaihtoehdoksi. Yksi tärkeimmistä oli Saksan Auto Bildin lukijaäänestyksestä tullut ”Allradauto des Jahres 2013” valinta ja vuonna 2014 lukijat päätyivät samaan tulokseen. Tuomareina olivat ne kaikkein tärkeimmät eli tavalliset autoilijat.

Lue artikkeli

MOKKA.

Kompakti katumaasturi.

Sulavat kaaret ja rosoinen olemus määrittelevät uudenlaisen autoilun tyylin. Opel Mokka on hiottu, edistyksellinen ja kuin kotonaan missä tahansa.

 

Haluatko astua ulos tavanomaisesta? Mokka on valmiina odottamassa sinua.

 

• Dynaaminen muotoilu sisällä ja ulkona

• Monikäyttöiset tilat, joissa on tilaa oikoa jäseniään

• Mukava ja hyvät yhteydet

• Turvallinen, varma ja hyvin apujärjestelmin varustettu

• Vakuuttava alusta, taloudelliset moottorit


Enlarge

Aidon maasturin luonne

Kiilamaisen muotoilunsa, tyylikkään olemuksensa ja sulavan pyöristettyjen linjojensa ansiosta Opel Mokka antaa lupauksen virkistävästä vaihtelusta. Se on välittömästi tunnistettava ja hyvännäköinen, eikä siksi tarvitse kikkailua erottuakseen joukosta.


Enlarge

Valmiina miellyttämään

Reilusti tilaa pakattuna kompaktiin kokoon ja sisäänrakennettu monikäyttöisyys takaavat, että Opel Mokka sopii lähes mihin tahansa elämäntyyliin. Tarvitsetko lisää tilaa? Silloin voit yksinkertaisesti taittaa istuimia alas. Tarvitsetko lisää säilytyslokeroita? Niitä on sisäänrakennettuina ja ne ovat harkiten sijoiteltuja.


Enlarge

Laatua sisäänrakennettuna

Aito tyytyväisyys ei ole aina itsestäänselvyys – Opel Mokkan uuden sukupolven tietoviihde- ja navigointijärjestelmät tarjoavat juuri sellaista täydellisyyttä kuin haluat. Nautit huippuäänentoistosta, toimivista liitäntäratkaisuista ja korkeasta laadusta yhdistettynä intuitiiviseen käytettävyyteen. Ja niille, jotka haluavat kaikkein parasta, valittavana on Mokkan oma Bose®-äänentoistojärjestelmä.


Enlarge

Turvallisuuden ympäröimänä

Täydellisesti yhteen toimivien edistyksellisten kuljettajan apujärjestelmien, toimiviksi osoitettujen passiivisten turvallisuusominaisuuksien ja älykkään teknologian ansiosta Opel Mokka kulkee kaukana kärjessä ja pysyy varmasti kartalla, mihin ikinä sillä ajatkin. Tämän ansiosta Mokka on saanut kuljettajan apujärjestelmilleen NCAP-standardin mukaisen viiden tähden luokituksen vakuuttavalla 100 %:n tuloksella.Enlarge

Varmuus ja hallinta

Tarkka, varma käsiteltävyys, esimerkillinen pito sekä herkästi reagoiva ja taloudellinen teho ovat Opel Mokkan tunnusmerkkejä. Teknologiset innovaatiot ja toimivaksi osoitettu asiantuntemus yhdistyvät täydellisesti mukavuudeksi, kestävyydeksi ja yhtenäisyydeksi.