Opel Vivaro - Mukavuus ja toiminnallisuus
Uusi Opel Vivaro - Suosittelemme

Koeajo

Koeajo kertoo enemmän kuin tuhat kuvaa. Koe todellisuus napsauttamalla tätä.

Varaa koeajo
Uusi Opel Vivaro - Hyödyllisiä tietoja

Käytännöllisiä linkkejä

Tilava, mukava ja ja käytännöllinen.

Epäkäytännöllisyys maksaa paljon kallista aikaa. Opel Vivarossa käytännöllisyys, mukavuus ja säilytystilat on tuotu aivan uudelle tasolle.

Enlarge

Kuljettajan tilat

Vaihteenvalitsin on sijoitettu korkealle kojelautaan, säädettävä ohjauspylväs, jossa on tietoviihdejärjestelmän säätimet, kuudessa suunnassa säädettävä istuin käsinojineen yhdessä selkeän mittariston kanssa huolehtivat kuljettajan mukavuudesta ja auton hallittavuudesta.


Enlarge

Tilavat ohjaamon säilytystilat

9 avointa ja suljettua kojelaudan säilytystilaa, optimaalisesti sijoitetut mukitelineet ja yli 24 litran säilytystilat kojelaudassa sekä 54 litran lisäsäilytystila toimistoistuimen alla takaavat sen, että kaikille työssä tarvittaville tavaroille on oma paikkansa.


Enlarge

Varustettu yritystäsi ajatellen

Kätevä kirjoitusalusta, jonka voi asentaa tukevasti pystyasentoon, pitää tärkeät paperit kuljettajan käden ulottuvilla, jolloin papereiden haeskeluun ei tuhlaannu aikaa. Mobiilitoimisto-ominaisuuksiin kuuluu:

 

  • Toimistoistuin jonka alas kääntyvän keskiosan takaa paljastuu irrotettava kirjoitusalusta ja tietokoneelle tai tabletille sopiva säilytystila.
  • Puhelinteline mahdollistaa jopa 4,7” näytöllä varustetun älypuhelimen turvallisen kiinnityksen kojelaudan yläosaan hyvin näkyville.

 

Lisätehokkuutta tuo avaimeton käynnistys ja lukitus toiminto.


Enlarge

Ensiluokkainen tietoviihdejärjestelmä

Vivarossa on edistyksellinen tietoviihdejärjestelmä. Järjestelmässä on Bluetooth® handsfree-toiminto ja etulevyn USB-pistoke sekä ulkoisen median toistomahdollisuus.

 

Navi50 IntelliLink sisältää 7” värillisen kosketusnäytön. Ilmainen AHA applicaatio mahdollistaa sosiaalisen median käytön ja radion kuuntelun älypuhelimen kautta.


Enlarge

Enemmän mukavuutta. Vähemmän stressiä.

Opel Vivaron tavara-autojen sisätilan ilmastointivaihtoehtoja ovat käsivalintainen tai saatavana oleva elektroninen ilmastointi (ECC).

 

Peruutuskameran avulla näet minne olet menossa ja vältyt hankalilta kiertoasennoilta peruuttaessasi. Peruutuskameran kuva opastuksineen näkyy peruutuspeilissä.