Sähko
Sähkövoimaa

Mokka Electric -sähköauton tehokas 50 kWh:n akku edistyksellisellä lämmönhallinnalla tarkoittaa pitkää käyttöikää sekä toimintamatkaa tehostettuna regeneratiivisella jarrutuksella. WLTP-mittaustavan mukainen toimintamatka on jopa 400 km. 

 

Ajon aikana, kun nostat jalkasi kaasupolkimelta, regeneratiivinen jarrujärjestelmä ottaa liike-energiaa talteen lisäten toimintamatkaa. B-ajotilaa käyttäessä suurin osa päivittäisestä työmatkastasi voidaan ajaa ilman perinteisten jarrujen käyttöä, mikä vähentää jarrujen kulumista ja siihen liittyviä ylläpitokustannuksia.

 
Sähköistettyä suorituskykyä
Täysin sähkökäyttöinen voimansiirto sisältää jopa 260 Nm:n väännön. Kevyet, 136 hevosvoiman sähkömoottorit ovat täydellisesti tasapainossa. Ne on suunniteltu toimimaan kaikissa tilanteissa vaivattomasti ja ketterästi.  
Vahva ja hiljainen
Mokka Electric on rakennettu auttamaan sinua ottamaan vastaan ​​moderni ja hektinen maailma. Sen tyylikäs, tilava ja hiljainen matkustamo on paikka, jossa voit ladata omat akkusi jokaisella matkalla. Sähköllä ajaminen on hiljaista ja lisäksi siitä puuttuu perinteisen polttomoottorin tärinä ja pakokaasun haju. 
Ajotyylit
Mokka-e mukautuu ajotyyliisi tarjoamalla sinulle Sport-, Eco- ja Normal-ajotilat, joista jokainen säätää koko ajoneuvon kokoisia järjestelmiä, kuten polkimen kartoitus, ohjaustehostin ja jäähdytys. Urheilu lisää ajodynamiikkaa, Eco lisää tehokkuutta ja Normal tasapainottaa molempia.  
Ajoneuvotietojen seuranta
Mokka Electric -sähköauton  ajoneuvotietojen seurantajärjestelmät antavat helposti yhdellä silmäyksellä katsauksen ajo-olosuhteisiin ja energiankulutukseen, jotta pysyt ajan tasalla ja hallitset tien täydellisesti.  
Helppo ladata
Lataaminen on helppoa, missä ikinä oletkin. Voit ladata auton nopeasti julkisessa pikalatausasemassa pidemmillä matkoilla tai käyttää kotikäyttöön tarkoitettua laturia jokapäiväisessä käytössä. Kaikissa sähkömalleissa on vakiona 11 kW:n sisäinen ajoneuvolaturi, lämpöpumppu ja MyOpel-älypuhelintuki etäpalveluihin. 
Lue lisää latauksesta
MyOpel-sovellus
Ilmaisella MyOpel-sovelluksella voit tarkistaa lataustilanteen tai aktivoida ilmastoinnin tai lämmityksen etänä, jotta matkustamossa on juuri oikea lämpötila, kun nouset autoon. Älykästä, vai mitä?