Ajodynamiikka
Moottori
Mokka on rohkea taidonnäyte Opelin uudesta, puhtaasta muotoilukielestä. Mokkassa on kyse toiminnasta - ei pelkistä sanoista. Suorituskykyiset moottorit ja vaihteistot viimeistelevät Mokkan lupauksen ainutlaatuisesta uutuudesta. 
Opelin dynaaminen 1.2-litrainen bensiinimoottori tuottaa jopa 130 hv, kun taas edistyneessä 1,5-dieselmoottorissa on eloisat 110 hv. Molemmissa vakiona erinomainen polttoainetehokkuus ja alhaiset CO2-päästöt.
Vaihteisto ja ajotilat
Tutustu ja valitse tarpeitasi sekä ajotyyliäsi täydentävä vaihteisto. Mokkaan on saatavilla mallista riippuen 6-vaihteinen manuaalivaihteisto tai huippuluokan 8-vaihteinen automaattivaihteisto.  
Tunne yhteys tiehen vaihtamalla itse vaihteita ohjauspyörän valitsimista. 8-vaihteisena automaattina Mokka antaa kuljettajalle valinnanvapauden ajotiloihin. Ajotilan valitsimen painallus muuttaa auton suorituskykyprofiilia: Sport takaa äärimmäisen dynaamisuuden, Eco maksimaalisen polttoainetalouden ja Normal-tila tasapainoisen, jokapäiväisen ajon.
Suorituskykyiset teknologiaa
Mokkan linjakas ulkonäkö lupaa, että myös sisätilat ovat viimeistelty jokaista yksityiskohtaa myöden. Älykkäiden ominaisuuksien ja edistyneen tekniikan avulla kaikki voivat nauttia täysillä Mokkan suorituskyvystä ja helposta hallinnasta.