Teknologia
Toimintamatka
Uusi Zafira Electric on tarjolla kahdella eri akkupaketilla (50 ja 75 kWh), joiden sähköinen toimintamatka on 230 tai 350 km (WLTP). Suuritiheyksiset akunkennot, edistyksellinen lämmönhallinta ja akkujen integrointi alustaan mahdollistavat paitsi pitkän käyttöiän ja luotettavan kantaman, myös matalan painopisteen vakaan ja tasaisen ajo-ominaisuuden saavuttamiseksi.   
Regeneratiivinen jarrutus
Uusi Zafira Electric kulkee sujuvasti - ei vain matkustajien iloksi, vaan myös maksimaalisen energian ja kustannustehokkuuden saavuttamiseksi. Ajon aikana, kun nostat jalkasi kaasupolkimelta, regeneratiivinen jarrujärjestelmä ottaa liike-energian talteen jarrutuksen aikana ja muuntaa sen takaisin akulle. B-tilaa käyttämällä voit ajaa jopa yhdellä polkimella, mikä vähentää jarrujen kulumista ja niihin liittyviä ylläpitokustannuksia.  
Kulutuksen seuranta
Zafira Electric -sähköauton ajoneuvotietojen seurantajärjestelmä käyttää kehittyneitä antureita, joiden avulla saat yksityiskohtaisen yleiskuvan ja ennusteen ajoneuvon tilasta, akun käytöstä ja jäljellä olevasta toimintamatkasta. 
Nopea ja helppo lataus
Uuden Zafira Electricin nopea lataus tarkoittaa, että et koskaan pidä matkustajiasi odottamassa. Sen 75 kWh: n akku tarvitsee vain 45 minuuttia (50 kWh:n akku 38 minuuttia), jotta saavutetaan 80% akunvarausta 100 kW: n julkisella pikalaturilla. Kotilatausasemassa Zafira Electric latautuu kätevästi yön yli, mikä tekee siitä helppokäyttöisen ja kustannustehokkaan pikkubussin.   
Lue lisää sähköauton lataamisesta