Skip To Content
Yleiskatsaus
Vivaro

 

Suorita työsi tehokkaasti.

Joustavat istuimet ja liitettävyys lisäävät mukavuutta, kun taas tilava tavaratila ja iso hyötykuorma lisäävät tuottavuutta.

Uusi Vivaro on erittäin suorituskykyinen ja monipuolinen työväline – joten se on ihanteellinen valinta lähes kaikenlaiseen yritystoimintaan.


m3
6.6 m3
1,400 kg


Paras työvälineesi on pakettiautosi

 

Uusi Vivaro sopii kaikkiin haasteisiin! Se on saatavana kahdessa koossa ja kolmella istuinvaihtoehdolla, mukaan lukien FlexCargo®, yrityksesi tarpeiden mukaan


Tulevaisuus on sähköinen

 

Tutustu uuteen Vivaro Electriciin. Suorituskykyä ilman kompromisseja. Oletko valmis muutokseen?


Monipuolisuus
Löydä täydellinen sopivuus

 

Räätälöi pakettiautosi: Uusi Vivaro on saatavilla kahdessa koripituudessa, ja siinä on ominaisuuksia, joiden avulla voit todella toimittaa tuotteitasi asiakkaillesi. Sano kyllä joustavuudelle ja saa parempia tuloksia!

Rahti
Älykäs pakkaus

 

Uusi Vivaro tarjoaa ainutlaatuista joustavuutta kompaktissa paketissa älykkäiden ominaisuuksien, kuten FlexCargo®, kaksoisliukuovien ja handsfree-käyttöjärjestelmän ansiosta. Tämä tekee työstäsi entistä tehokkaampaa ja helpompaa.

Liitettävyys
Tiedä mihin olet menossa

 

Uudella Vivarolla maksimoit tehokkuuden jokaisella ajokerralla. Sen tehokkaat mutta taloudelliset moottorit sekä navigointijärjestelmä ja OpelConnect-palvelut pitävät sinut ja tiimisi turvallisesti raiteilla.

Liikkuva toimisto
Työskentele mistä tahansa käsin

 

Ei enää kannettavan tietokoneen tasapainottamista polvillasi ohjauspyörän edessä. Tee uudesta Vivarosta oikea toimisto pyörillä ja siirrä yrityksesi kohti tulevaisuutta.

Turvallisuus ja avustavat järjestelmät
Turvallisuus ensin

 

Matkustajat, pakettiautosi ja kuormasi ansaitsevat kaikki suojan. Uuden Vivaron edistyneet ominaisuudet auttavat ehkäisemään onnettomuuksia ja helpottavat ajamista – varmistaen, että ajat paremmin, mutta myös turvallisemmin.

Taloudellista ajamista
Vie liiketoimintaasi eteenpäin

 

Ota kaikki irti uudesta Vivarosta sen erittäin tehokkaiden mutta taloudellisten moottoreiden ja  vaihteistojen ansiosta. Ajatpa sitten kulman takana olevan asiakkaan luo, joudut ajamaan pitkiä matkoja tai tarvitset maksimaalista suorituskykyä raskaiden kuormien kanssa, Vivarosi tekee työnsä täysin tyytyväisenä.

Opel lisävarusteet
Optimoi tarkemmin

 

Tarjoamme laajan valikoiman lisävarusteita – kattotelineistä vetokoukkuihin – jotta voit mukauttaa uutta Vivaroasi ammattimaisten tarpeidesi mukaan. Selvitä, mitkä laitteet sopivat parhaiten työhösi.