Skip To Content
Yleiskatsaus
Movano

 
Uudessa Movanossa näkyy Opelin kuuluisa rakentamisen laatu ja käytännöllisyys, mutta sitä on nyt parannettu entisestään uudistetulla muotoilulla ja päivitetyillä kuljettajan apuominaisuuksilla. Se on täydellinen saksalainen työkalu kaikkiin kuljetustehtäviin, ja se on rakennettu maksimoimaan tehokkuus ja vähentämään käyttökustannuksia.  


Movano Diesel

 

- Teho: 88kW / 120 hv tai 132kW / 180 hv

- CO2-päästöt: 196-247g

- Yhdistetty kulutus: 7.2-7.8 l/100 km

Movano Electric

 

- Teho: 200 kWh / 272 hv

- Kulutus: 27.8 Wh/km

- CO2-päästöt: 0g

- Toimintamatka sähköllä: jopa 370 km (WLTP)

- Pikalataus 150 kW, latausaika 0-80 %: 55 min


Mikään työ ei ole liian suuri

 

Olipa ammatillinen haasteesi mikä tahansa, Opelin suurin hyötyajoneuvo on valmis siihen. Tutustu uuteen Movanoon ja sen monipuoliseen mallivalikoimaan, älykkäisiin sisätilaratkaisuihin, tehokkaisiin voimansiirtojärjestelmiin ynnä muihin ominaisuuksiin.


Muunneltavuus
Movano selviytyy kaikista tehtävistä
 
Räätälöi uusi Movano vastaamaan ammatillisia tarpeitasi. Saatavana on useita korivaihtoehtoja (3 pituutta / 3 korkeutta), ja sen räätälöitävissä olevat ominaisuudet antavat sinulle mahdollisuuden tarjota asiakkaillesi erinomaista palvelua.
 
Saavuta parhaat tulokset sinulle suunnitellun, suorituskykyisen pakettiauton avulla.
Rahti
Kaikki kyytiin

 

Hyötykuorma, mitat sekä monipuoliset käytännön ratkaisut tekevät uudesta Movanosta todellisen monitaiturin - ja siten ihanteellisen ratkaisun monenlaisiin tehtäviin.

Liitettävyys
Tiedä minne olet menossa

 

Uudella Movanolla maksimoit tehokkuuden jokaisella ajokerralla. Tämä ei johdu pelkästään taloudellisista dieselmoottoreista vaan myös edistyksellisistä liitettävyys- ja navigointimahdollisuuksista. Paranna työpäivääsi huippuluokan infotainmentin ja optimaalisen reittisuunnittelun avulla.

Monipuolinen matkustamo
Työskentele mistä tahansa käsin

 

Kannettavaa tietokonetta ei tarvitse enää tasapainotella polvillasi. Tee uudesta Movanostasi kunnon pyörillä liikkuva toimisto ja vie yrityksesi tuottavuus uudelle tasolle.

Taloudellista ajoa
Voimaa työntekoon

 

Maksimoi liiketoimintamahdollisuutesi: Uusi Movano vie kilpailukykyisen tehokkuuden uudelle tasolle vankalla 2,2 litran dieselmoottorilla. Lisäksi hyödyt ketterästä ajodynamiikasta ja alhaisista käyttökustannuksista.

Turvallisuus ja ajoavustimet
Turvallisuus etusijalla

 

Paranna itsesi ja tiimisi turvallisuutta edistyksellisillä ominaisuuksilla, jotka on suunniteltu estämään onnettomuuksia ja helpottamaan ajamista: Erilaisten kuljettajaa avustavien järjestelmien lisäksi uuteen Opel Movanoon on lisävarusteena saatavana LED-ajovalot.

 

Ne antavat pakettiautollesi terävämmän ulkonäön, mutta mikä tärkeintä, ne parantavat valaistustehoa 30 prosenttia verrattuna tavallisiin halogeeniajovaloihin.


Tilaa oma Opel Movano
Helposti verkkokaupasta

 

Tilaa uusi Opel-autosi helposti suoraan kotisohvaltasi. Opel Store -verkkokaupassa voit selata nopean toimituksen autoja, tutustua niiden ominaisuuksiin, sekä laskea osamaksulaskurilla sinulle sopivan kuukaurierän.

Opel-jälleenmyyjältäsi

 

Asiantuntevat Opel-jälleenmyyjämme palvelevat sinua kaikissa Opel-asioissa. Varaa koeajo jo tänään!

Koeajo

Pyydä tarjous

Rakenna autosi