Skip To Content
Yleiskatsaus
Movano

 
Uudessa Movanossa näkyy Opelin kuuluisa rakentamisen laatu ja käytännöllisyys, mutta sitä on nyt parannettu entisestään uudistetulla muotoilulla ja päivitetyillä kuljettajan apuominaisuuksilla. Se on täydellinen saksalainen työkalu kaikkiin kuljetustehtäviin, ja se on rakennettu maksimoimaan tehokkuus ja vähentämään käyttökustannuksia.  


Jopa  2000 kg

 

Maksimi kantavuus ja vetomassa jopa 3000 kg

17 m3

 

Suurin kuormatilavuus: (tilaa 5 eurolavalle)

4 pituutta  /  3 korkeutta

 

Pakettiauto


Mikään työ ei ole liian suuri

 

Olipa ammatillinen haasteesi mikä tahansa, Opelin suurin hyötyajoneuvo on valmis siihen. Tutustu uuteen Movanoon ja sen monipuoliseen mallivalikoimaan, älykkäisiin sisätilaratkaisuihin, tehokkaisiin voimansiirtojärjestelmiin ynnä muihin ominaisuuksiin.


Tulevaisuus on sähköinen

 

Tutustu uuteen Movanoon ja sen laajaan valikoimaan. Monipuolisilla sisätiloilla, suurella hyötykuormalla ja akulla varustettu pakettiauto on valmis tukemaan sinua lähes kaikissa töissä. Oletko valmis muutokseen?


Muunneltavuus
Movano selviytyy kaikista tehtävistä
 
Räätälöi uusi Movano vastaamaan ammatillisia tarpeitasi. Saatavana on useita korivaihtoehtoja (3 pituutta / 3 korkeutta), ja sen räätälöitävissä olevat ominaisuudet antavat sinulle mahdollisuuden tarjota asiakkaillesi erinomaista palvelua.
 
Saavuta parhaat tulokset sinulle suunnitellun, suorituskykyisen pakettiauton avulla.
Rahti
Kaikki kyytiin

 

Hyötykuorma, mitat sekä monipuoliset käytännön ratkaisut tekevät uudesta Movanosta todellisen monitaiturin - ja siten ihanteellisen ratkaisun monenlaisiin tehtäviin.

Liitettävyys
Tiedä minne olet menossa

 

Uudella Movanolla maksimoit tehokkuuden jokaisella ajokerralla. Tämä ei johdu pelkästään taloudellisista dieselmoottoreista vaan myös edistyksellisistä liitettävyys- ja navigointimahdollisuuksista. Paranna työpäivääsi huippuluokan infotainmentin ja optimaalisen reittisuunnittelun avulla.

Monipuolinen matkustamo
Työskentele mistä tahansa käsin

 

Kannettavaa tietokonetta ei tarvitse enää tasapainotella polvillasi. Tee uudesta Movanostasi kunnon pyörillä liikkuva toimisto ja vie yrityksesi tuottavuus uudelle tasolle.

Taloudellista ajoa
Voimaa työntekoon

 

Maksimoi liiketoimintamahdollisuutesi: Uusi Movano vie kilpailukykyisen tehokkuuden uudelle tasolle vankalla 2,2 litran dieselmoottorilla. Lisäksi hyödyt ketterästä ajodynamiikasta ja alhaisista käyttökustannuksista.

Turvallisuus ja ajoavustimet
Turvallisuus etusijalla

 

Paranna itsesi ja tiimisi turvallisuutta edistyksellisillä ominaisuuksilla, jotka on suunniteltu estämään onnettomuuksia ja helpottamaan ajamista: Erilaisten kuljettajaa avustavien järjestelmien lisäksi uuteen Opel Movanoon on lisävarusteena saatavana LED-ajovalot.

 

Ne antavat pakettiautollesi terävämmän ulkonäön, mutta mikä tärkeintä, ne parantavat valaistustehoa 30 prosenttia verrattuna tavallisiin halogeeniajovaloihin.

Opel lisävarusteet ynnä muuta
Optimoi pidemmälle

 

Tarjoamme kattavan valikoiman lisävarusteita - kattotelineistä vetokoukkuihin - jotta voit mukauttaa uuden Movanosi entistä paremmin ammatillisiin tarpeisiisi. Selvitä, mitkä varusteet sopivat parhaiten työhösi.