Skip To Content
Yleiskatsaus

Combo Cargo

Uusi Combo on kestävä, erittäin käytännöllinen ja erittäin monipuolinen, ja se kuljettaa sekä ihmisiä että rahtia helposti. Se on täydellinen liikekumppanisi.


3.4 m
Enimmäispituus
4.4 m3
Enimmäistilavuus
1000 kg
Enimmäiskantavuus

Innovatiivisesti monipuolinen

 

Uudessa Combossa on kyse älykkäästä suunnittelusta, joka tarkoittaa, että se on kompakti mutta tilava ja täynnä innovatiivisia ratkaisuja, jotka tekevät työskentelystäsi mukavampaa ja tehokkaampaa. Se on hyväksi työnkulullesi ja tuotollesi.


Tulevaisuus on sähköinen

 

Puhdasta energiaa sisään, loistavia tuloksia ulos! Tutustu uuteen täyssähköiseen Combo Cargoon. Tämä innovatiivinen pakettiauto tarjoaa suorituskykyä ilman kompromisseja. Oletko valmis muutokseen?


Ulko- ja sisätilojen muotoilu
Luonne ja mukavuus

 

Erehtymättömästi Opel. Uuden Combon sisätilat tarjoavat maksimaalisen mukavuuden, ergonomian ja tilan. Tutustu todelliseen monitoimilaitteeseen, jonka korkea modulaarisuus ja älykkäät ominaisuudet tukevat päivittäistä työtäsi.

Monipuolisuus
Monikäyttöinen työkalusi

 

Mukauta uusi Combosi: Combo on täydellinen saksalainen työkalu jokapäiväiseen työhösi, sillä siinä on kaksi eri koripituutta sekä runsaasti älykkäitä ratkaisuja sisätilojen joustavuuden lisäämiseksi. Enemmän joustavuutta tarkoittaa loistavia tuloksia.

Rahti
Soveltuu kaikenlaisille kuormille

 

Luotettava kumppanisi jokaiseen tehtävään: Uusi Combo tarjoaa luokkansa johtavat kuormausmitat, joita on parannettu fiksuilla ominaisuuksilla, kuten Flex Cargo -kuormaläpällä. Jopa 3440 mm  suuruisen maksimikuorman ansiosta tämä pakettiauto on ulkoisesti kompakti, mutta sisältä todella tilava. (i) Mitat voivat vaihdella kokoonpanosta riippuen. Kuorman enimmäispituus on 3 090 mm Combon lyhyemmällä akselivälillä, 3 440 mm Combo XL:n pitkällä akselivälillä, kun pitkän tavaran luukku on auki ja matkustajan istuin taitettu alas. 

Liitettävyys
Tiedä minne olet menossa

 

Uuden Combon avulla maksimoit tehokkuuden jokaisella ajokerralla. Nykyaikaiset taloudelliset moottorit sekä edistykselliset navigointijärjestelmävaihtoehdot ja OpelConnect-palvelut pitävät tiimisi turvallisesti tiellä.

Turvallisuus ja ajoavustimet
Turvallisuus etusijalla

 

Paranna itsesi ja tiimisi turvallisuutta: Uudessa Opel Combossa on luokkansa parhaat IntelliLux® Matrix LED (i) Valinnaisvaruste   -ajovalot, jotka tarjoavat optimaalisen näkyvyyden ja automaattisen mukautuvuuden, jotta vastaantulevia kuljettajia ei häikäistä.

 

14 yksittäisen LED-segmentin ja uuden muotoilun ansiosta IntelliLux® antaa sinulle varmuutta kaikissa olosuhteissa! Pidä kaikki suojassa edistyksellisillä ominaisuuksilla, jotka auttavat ehkäisemään onnettomuuksia ja tekevät ajamisesta helpompaa. Voit keskittyä siihen, mikä on todella tärkeää: liiketoimintaasi!

Taloudellista ajoa
Vie liiketoimintaasi eteenpäin

 

Ota kaikki irti uudesta Combostasi sen erittäin tehokkaiden ja taloudellisten moottoreiden ja vaihteistovalikoiman ansiosta.

 

Ajoitpa sitten kulman takana olevalle asiakkaalle, joudut kulkemaan pitkiä matkoja tai tarvitset maksimaalista suorituskykyä raskaiden kuormien kanssa, Combosi tekee työnsä täydellä tyytyväisyydellä.

Opel lisävarusteet
Optimoi pidemmälle

 

Tarjoamme valtavan valikoiman lisävarusteita - kattotelineistä vetokoukkuihin - jotta voit mukauttaa uuden Combosi henkilökohtaisiin ja ammatillisiin tarpeisiisi.