SKIP TO CONTENT
Ominaisuudet

UUSI MOKKA.

Puhdasta ajonautintoa.

MUOTOILU.

KÄÄNTÄÄ PÄÄT
Uuden Mokkan urheilullisen dynaaminen ulkonäkö on muutakin kuin rohkean edistyksellistä muotoilua. Se on osoitus täysin uudesta saksalaisesta suunnittelufilosofiasta ja vahva visio Opelin päitä kääntävästä tulevaisuudesta. 
Valitse GS Line Plus -malli lisätäksesi urheilullista näyttävyyttä laadukkailla yksityiskohdilla.
AINUTLAATUISTA TYYLIÄ
Mokkan ulkopuolen muotoilu on vasta alkua matkallasi uuteen saksalaisen muotoilun maailmaan. Sisällä huomaat, kuinka mittasuhteiden, valon, tilan ja tekniikan harmonia luo todella ainutlaatuisen ajokokemuksen. 
NEROKKAAT YKSITYISKOHDAT
Katsoitpa mistä kulmasta tahansa, Mokka hurmaa näyttävyydellään. Jokainen linja ja ominaisuus, aina ohuisiin LED®-takavaloihin asti, on suunniteltu yhdistämään dynaaminen muotoilu ja kehittynein toiminnallisuus. 
NÄYTTÄVÄ ULKONÄKÖ
Mokka tarjoaa rohkeaa tyyliä, joka erottaa sen muista tiellä liikkujista. Ole rohkea ja vie urheilullisuutesi seuraavalle tasolle näyttävien kevytmetallivanteiden avulla. 
VÄRIEN KONTRASTI
Tee vaikutus tyylillä. Tutustu erottuviin muotoilun yksityiskohtiin, jotka viimeistelevät Mokkan ulkonäon. 
KAUNIISTI KEHYSTETTY
Mokkan moderni ja erottuva identiteetti kulkee läpi auton integroimalla puhtaan muotoilun rohkeaan toiminnallisuuteen. Suunnittelu on käytännöllistä ja täydellisessä sopusuhdassa aina etuosan Opel Vizorista "kelluvan katon" arkkitehtuuriin, joka sulautuu yhteen kokonaisuuteen sivuikkunat kehystettynä. 
Tee Mokkastasi niin erottuva ulkopuolelta kuin uskallat.

TURVALLISUUS JA INNOVAATIOT.

LED® MATRIX-AJOVALOT
Mukautuvat Matrix Intelli-Lux LED® -ajovalot tarjoavat erinomaisen näkyvyyden kaikissa tilanteissa.Voit ajaa mukavasti ja huoletta tehokkailla kaukovaloilla häikäisemättä muita kuljettajia. Saatavilla valinnaisena varusteena 
MUKAUTUVA VAKIONOPEUDENSÄÄDIN
Valinnaisvarusteena saatavilla oleva mukautuva vakionopeudensäädin tekee ajamisesta turvallisempaa ja mukavampaa. Se pitää etäisyyden edellä olevan autoon jarruttamalla tai kiihdyttämällä vauhtia tarpeen mukaan. 

Mukautuvan vakionopeudensäätimen aktivointi on mahdollista välillä 30 km/h - 180 km/h. 

Opelin avustinjärjestelmät on tarkoitettu tukemaan kuljettajaa järjestelmän luontaisissa rajoissa. Kuljettaja on edelleen vastuussa ajotehtävistä.

AUTOMAATTINEN HÄTÄJARRUTUSJÄRJESTELMÄ
Osana kuljettajanavustinjärjestelmiä, mukaan lukien kaista-avustin ja kaistaltapoistumisvaroitin, Mokkan automaattinen hätäjarrujärjestelmä valvoo edessä olevaa tietä ajoneuvoilta ja jalankulkijoilta. Järjestelmä auttaa välttämään tai vähentämään merkittävästi törmäysvaurioita. 
Alle 30 km/h nopeudella, jolla suurin osa törmäyksistä tapahtuu, Mokkan automaattinen hätäjarrutus voi jopa täysin pysäyttää ajoneuvon. Suuremmilla nopeuksilla järjestelmä hidastaa ajoneuvoa jopa 50 km/h, mikä vähentää merkittävästi törmäyksen vaikutusta.
DIGITAALINEN MITTARISTO
Mokkan hienostuneisuus ja yksinkertaisuus näyttäytyy myös uudessa Opel Pure -paneelissa. Jopa kahdentoista tuuman kuljettajan näyttö antaa sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot ilman häiriöitä. Visuaalisesti häiritsevät elementit ovat poissa, jolloin jäljelle jää saumattomasti toimiva digitaalinen kokonaisuus. 
180° PERUUTUSKAMERA
Panoraamakamera antaa sinulle 180 asteen suurennetun takanäkymän, joka tunnistaa ja korostaa lähellä olevat esineet ja antaa sinun nähdä ajoneuvon sivuilta tulevan liikenteen - erityisen hyödyllinen peruuttaessa takaisin liikenteeseen. Saatavilla valinnaisena varusteena. 
PYSÄKÖINTIAVUSTIN
Tee täydellisestä pysäköinnistä helppoa. Mokkaan valinnaisena saatavilla oleva pysäköintiavustin kääntää ohjauspyörää automaattisesti samalla, kun kuljettajana hallitset jarru- ja kaasupoljinta. Järjestelmä auttaa löytämään paikan kertomalla, onko tila riittävän suuri, ja jopa ohjaa ajoneuvon takaisin kadulle sen jälkeen. 

ENSILUOKKAISTA MUKAVUUTTA.

MIELLYTTÄVÄÄ MATKUSTAMISTA
Mokka tekee jokaisesta matkasta mielenkiintoisemman - ja tukevasti muotoilluilla istuimilla matkustaminen on rentouttavaa. Matkusta mukavasti, saavu tyylikkäästi. 
LÄMPÖÄ VIILEYTEEN
Kylmänä päivänä harvat asiat ovat mukavampia kuin lämmin istuin. Mokkan etuistuimet lämpeävät mukavasti ja mallista riippuen saatavilla oleva lämmitettävä ohjauspyörä pitää sormet lämpiminä. 
MUUNNELTAVUUS
Mokkan tilava matkustamo ja nerokkaat ominaisuudet varmistavat, että olet valmis mihin tahansa tie vie. Mukaan mahtuu koko perhe matkatavaroineen. 
Takaistuimet voidaan taittaa alas 40/60 suhteessa, mikä lisää merkittävästi tavaratilaa ja antaa joustavuutta kuljetustarpeisiin.

YHDISTETTÄVYYS.

NAVIGOINTI
Opelin uusimmat ja kehittyneimmät kosketusnäyttöiset navigointijärjestelmät opastavat sinut perille parhaalla mahdollisella reitillä. Valinnaisvarusteena on saatavilla navigointijärjestelmä jopa kymmenen tuuman kosketusnäytöllä. 
INFOTAINMENT
Mokkan viihdejärjestelmä on erittäin kattava. Autosta löytyy mallista riippuen jopa vakiona valmius Apple CarPlayTM1- ja Android AutoTM2 -yhteensopivuuteen, Bluetooth®-suoratoisto4, USB-liitäntä ja laadukkaiden kaiuttimien äänijärjestelmä miellyttävään viihtymiseen tien päällä. 

 

1 Apple CarPlay™ ja Siri™ ovat Apple Inc: n rekisteröityjä tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa. 
2 Android Auto™ on Google Inc: n rekisteröity tavaramerkki. 
3 Yhteensopivuus ja tietyt toiminnot voivat vaihdella laitteen tyypistä ja käyttöjärjestelmän versiosta riippuen. Tarkista laitteesi yhteensopivuus osoitteesta www.apple.com tai www.android.com tai ota yhteys Opel-jälleenmyyjään. 
4 Bluetooth® on Bluetooth SIG Inc: n rekisteröity tavaramerkki.
LANGATON LATAUS

Mokkaan on saatavilla kätevä ja innovatiivinen älypuhelimen langaton lataus lisävarusteena. 

 

Induktiivinen lataus vain PMA- tai Qi-yhteensopivilla älypuhelimilla. Saattaa tarvita lisävarustetta älypuhelimelle. Tarkista yhteensopivuus ottamalla yhteyttä Opelin jälleenmyyjään.

 

AJODYNAMIIKKA.

MOOTTORI.
Mokka on rohkea taidonnäyte Opelin uudesta, puhtaasta muotoilukielestä. Mokkassa on kyse toiminnasta - ei pelkistä sanoista. Suorituskykyiset moottorit ja vaihteistot viimeistelevät Mokkan lupauksen ainutlaatuisesta uutuudesta. 
Opelin dynaaminen 1.2-litrainen bensiinimoottori tuottaa jopa 130 hv, kun taas edistyneessä 1,5-dieselmoottorissa on eloisat 110 hv. Molemmissa vakiona erinomainen polttoainetehokkuus ja alhaiset CO2-päästöt.
VAIHTEISTO JA AJOTILAT
Tutustu ja valitse tarpeitasi sekä ajotyyliäsi täydentävä vaihteisto. Mokkaan on saatavilla mallista riippuen 6-vaihteinen manuaalivaihteisto tai huippuluokan 8-vaihteinen automaattivaihteisto. 
Tunne yhteys tiehen vaihtamalla itse vaihteita ohjauspyörän valitsimista. 8-vaihteisena automaattina Mokka antaa kuljettajalle valinnanvapauden ajotiloihin. Ajotilan valitsimen painallus muuttaa auton suorituskykyprofiilia: Sport takaa äärimmäisen dynaamisuuden, Eco maksimaalisen polttoainetalouden ja Normal-tila tasapainoisen, jokapäiväisen ajon.
SUORITUSKYKYISTÄ TEKNOLOGIAA
Mokkan linjakas ulkonäkö lupaa, että myös sisätilat ovat viimeistelty jokaista yksityiskohtaa myöden. Älykkäiden ominaisuuksien ja edistyneen tekniikan avulla kaikki voivat nauttia täysillä Mokkan suorituskyvystä ja helposta hallinnasta.