Skip To Content
Opelin alkuperäisosat

Täydellinen asennus ja erinomainen saatavuus

Opelin Mopar-alkuperäisosat

Luota ajoneuvosi kanssa ainoastaan Opel-laatuun
Nämä osat takaavat, että ajoneuvosi on jatkossakin turvallinen, suorituskykyinen ja miellyttävä ajaa. Ne auttavat autoa säilyttämään arvonsa ja antavat sinulle mielenrauhaa.

Huolto-osat

Akut

Opelin alkuperäisakut ovat huoltovapaita, eikä niihin tarvitse lisätä vettä. Niiden kylmäkäynnistyskyky on erinomainen ja ne toimivat luotettavasti myös silloin, kun autolla ajetaan lähinnä vain lyhyitä matkoja. Akussa on älykkäitä toimintoja, kuten “taikasilmäksi” nimetty integroitu lataustilan ilmaisin, sekä kannessa erikoisrakenne, joka estää akkuhappoa roiskumasta. Akun ca/ca-hilat on valmistettu jalometalleista, mikä parantaa akun latautumiskykyä ja korroosionkestävyyttä. Optimoitu hilageometria mahdollistaa paremman sähkön virtauksen. Opelin alkuperäisakuille myönnetään 2 vuoden tehdastakuu. 

Pyyhkijänsulat (flatblades)

Opelin alkuperäiset Flatblades-pyyhkijänsulat ovat uusinta uutta tuulilasinpyyhkijätekniikassa. Kannakkeeton “litteä” rakenne, integroidut spoilerit, tasainen kosketuspaine ja täydellinen koko takaavat optimaalisen suorituskyvyn. Rakenne vähentää ilmavirran aiheuttamaa melua ja parantaa ajomukavuutta suurilla nopeuksilla. Ilman keskiosaa tai liitoksia, jotka voisivat jäätyä, pyyhkimet toimivat erinomaisesti myös talvella. Pyyhkijänsulat on valmistettu täyssynteettisestä kumista ja niissä on liukumista helpottava pinnoite. Niiden toimivuus on varmistettu jokaisessa automallissa erikseen. Integroidut spoilerit ja esiasennetut sovittimet helpottavat asentamista. Turvallisuuden varmistamiseksi Opel suosittelee pyyhkijänsulkien vaihtamista ainakin kerran vuodessa. 

Sisäilmansuodattimet

Opelin alkuperäiset hiiliyhdistelmäsuodattimet suodattavat haitallisia kaasuja, pienhiukkasia ja epämiellyttäviä hajuja ja estävät niiden pääsyn auton sisätiloihin. Allergikoille ja astmaatikoille Opelin hiiliyhdistelmäsuodattimet ovat erityisen hyödyllisiä. Koska raikasta ilmaa tulee jatkuvasti, ajomatka on mukavampi sekä kuljettajalle että matkustajille. Opelin alkuperäiset hiiliyhdistelmäsuodattimet parantavat ajoturvallisuutta, sillä ne ehkäisevät ikkunoiden huurtumista. Lisäksi ne suojaavat ilmastointi- ja lämmitysjärjestelmiä likaantumiselta ja siitä johtuvalta kulumiselta. Opel suosittelee sisäilmansuodattimen vaihtamista vähintään kerran vuodessa. 

Jarrupalat

Opelin jarrupalat suunnitellaan jokaiseen yksittäiseen autoon alkuperäisvarusteena. Ne täyttävät tiukimmat suorituskykyvaatimukset laadusta ja turvallisuudesta tinkimättä. Opelin omien jarrulevyjen kanssa käytettyinä ne takaavat parhaan mahdollisen kestävyyden. Kaikki komponentit ovat Opelin suunnitteluosaston hyväksymiä, ja täyttävät siten GM:n uusimmat tekniset ja laadulliset vaatimukset. Jarrupalat tulee aina vaihtaa pareittain (akselisarjoina). 

Jarrulevyt

Opelin alkuperäisten jarrulevyjen jarrutuskyky on huippuluokkaa ja jarrutusmatka siten lyhin mahdollinen. Ne suunnitellaan jokaiseen yksittäiseen malliin alkuperäisvarusteena, ja testataan huolellisesti täydellisen sopivuuden ja kestävyyden varmistamiseksi. Opel-jarrulevyjen viimeistely vastaa aina alkuperäisvarusteen laatua – pinta on sileä ja kirkas, mikä vähentää melua ja ehkäisee jarrupalojen kulumista. Levyissä on 100 prosenttinen korroosiosuojaus. Jarrulevyt tulee aina vaihtaa pareittain (akselisarjoina). 

Lisätietoa huolto-osista saat Opel-huollosta

Korjausosat

Tuulilasi

Esikäsitellyt Opelin alkuperäiset tuulilasit istuvat paikoilleen täydellisesti. Tuulilasi on tärkeä osa auton turvallisuutta. Opelin alkuperäisosina myytävien tuulilasien turvallisuus on varmistettu törmäystestein. 

Puskurit

Laadukkaat Opelin alkuperäispuskurit istuvat paikoilleen täydellisesti ja auttavat säilyttämään auton alkuperäisen ulkoasun. Jäljitelmäosat valmistetaan käänteistekniikalla, minkä vuoksi niissä saattaa olla ylimääräisiä reikiä, tai osia voidaan joutua vääntämään, jotta ne sopivat kunnolla. Tämä vääristää auton linjoja ja alentaa sen jälleenmyyntiarvoa. Opelin alkuperäispuskurien turvallisuus on varmistettu törmäystestein. 

Ajovalot

Vaurioituneet tai toimimattomat valot ovat riski tieliikenteessä. Opelin alkuperäiset ajovalot ja polttimot varmistavat näkyvyytesi ja näkyväisyytesi. Moitteettomasti toimivat ajovalot tekevät Opelisi ajamisesta mukavampaa ja ennen muuta turvallisempaa. Opelin alkuperäisosina niiden toimivuus ja sopivuus on taattu. 

Pyörännavat ja laakerit

Tilanteissa, joissa ajettavuus ja suorituskyky ovat tavallistakin tärkeämpiä, Opelin alkuperäiset pyörännavat ja laakerit tarjoavat laatua, luotettavuutta ja suorituskykyä olosuhteista riippumatta. Opel korjaa autosi kustannustehokkaasti ja takuuvarmasti, ja pitää huolen, että kaikki osat sopivat täydellisesti yhteen. Opelin alkuperäisiä korjaussarjoja on saatavilla useimpiin malleihin. 

Jäähdyttimet

Opelin alkuperäiset jäähdyttimet ovat luotettavia, kevyitä ja korroosionkestäviä, ja niiden lämmönsiirto-ominaisuudet ovat optimaaliset. Opelin valikoimasta löytyy sopiva jäähdytin kaikkiin malleihin. Jäähdytin on auton jäähdytysjärjestelmän sydän. Ja siirtää lämpöä moottorin jäähdytysnesteestä ulkoilmaan samalla, kun sen korkki sulkee ja paineistaa järjestelmän. Opelin alkuperäisjäähdyttimet istuvat täydellisesti paikoilleen ja takaavat, että järjestelmä toimii moitteettomasti. Opelin alkuperäisosien turvallisuus on varmistettu törmäystestein.
 

Iskunvaimentimet

Laadukas iskunvaimennin toimii luotettavasti ja kestää pitkään. Jousitus- ja ripustusjärjestelmä kannattelee auton painoa, pitää renkaat tiessä ja takaa, että ajokokemus on kaikille autossa olijoille mahdollisimman miellyttävä. Järjestelmän säännöllisellä huoltamisella varmistetaan, että ajotuntuma pysyy hyvänä, ja että auto käyttäytyy halutulla tavalla myös äkkinäisissä tilanteissa. Järjestelmä on hyvä tarkastaa silmämääräisesti ja alusta voidella aina öljynvaihdon yhteydessä. Kerran vuodessa tehtävä perusteellinen tarkastus ja huolto vähentää myös renkaiden kulumista. Opelin alkuperäisillä iskunvaimentimilla on 2 vuoden tehdastakuu. 

Lisätietoa huolto-osista saat Opel-huollosta

Käyttönesteet

Opel-moottoriöljy

5w-30 Dexos2 on uusi vihreä ja suorituskykyinen öljy, joka tarjoaa poikkeuksellista puhdistustehoa ja  kulumissuojaa, suojaa moottoria ja parantaa polttoainetaloudellisuutta. Parannettujen puhdistus- ja dispergointiaineiden ansiosta 5w-30 Dexos2 pitää moottorin puhtaampana ja ehkäisee karstan- ja sakanmuodostusta. Alhainen sulfaattituhka-, fosfori- ja rikkipitoisuus (SAPS) pidentää diesel- ja bensiinimoottoreiden sekä päästövähennysjärjestelmien (dpf ja cat) käyttöikää ja parantaa niiden tehoa. 5w-30 Dexos2 lisää myös polttoainetehokkuutta. 

Opelin tuulilasinpesuneste

Opelin tuulilasinpesuneste on ympärivuotiseen käyttöön sopiva puhdistusaine, jossa on tuulilasinpesujärjestelmää suojaavia jäätymistä ehkäiseviä ominaisuuksia. Se sopii kaikkiin viuhkamaisen suihkun muodostaviin pesujärjestelmiin ja tarjoaa parhaan mahdollisen puhdistustehon pienimmällä mahdollisella pesumäärällä. Se poistaa lasista lian, öljyn, dieselnoen, tiesuolain, silikonin ja jarrutuksen aiheuttaman pölyn. Samalla se suojelee herkkiä, polykarbonaatista valmistettuja ajovalojen umpioita sekä auton maalipintaa ja muovi- ja kumiosia. Korkean laatunsa ja ominaisuuksiensa ansiosta se on voittanut monia riippumattomia kuluttajatestejä. 

Jäähdytysneste

Opelin alkuperäinen Dex-Cool Longlife -jäähdytysneste suojaa jäähdytysjärjestelmää jäätymiseltä ja ylikuumenemiselta, ja ihanteellisen lisä- ja estoainepitoisuutensa ansiosta estää tehokkaasti korroosiota, syöpymistä, kerrostumia ja vaahtoa. Se suojaa kaikkia jäähdytysnesteen kanssa kosketuksissa olevia teräs-, alumiini-, kupari- ja messinkiosia sekä muita metalli- ja muovikomponentteja. Teknisiltä ominaisuuksiltaan tämä perusteellisesti testattu neste vastaa auton alkuperäisen jäähdytysnesteen ominaisuuksia. 

Jarruneste

Opelin alkuperäisen, hydraulisiin jarru- ja kytkinjärjestelmiin tarkoitetun DOT 4+ -jarrunesteen viskositeetti on matala myös hyvin kylmissä lämpötiloissa. Se on kehitetty käytettäväksi uusimmissa ABS- ja ESP-järjestelmissä, ja takaa erittäin nopean jarruvasteen. DOT 4+ -jarrunesteen kuiva kiehumispiste on vähintään 265 astetta ja märkä kiehumispiste vähintään 175 astetta. Se sisältää tehokkaita korroosion ja hapettumisen estoaineita, on erittäin lämpöstabiili ja omaa erinomaiset korroosionsuojaominaisuudet. Alhainen viskositeetti myös äärilämpötiloissa takaa, että ABS- ja ESP-jarrujärjestelmät toimivat aina moitteettomasti ja turvallisesti. 

Spraymaalit ja korjauskynät

Alkuperäiseen korinväriin sävytetyn korjausmaalin ansiosta pienet vauriot ja naarmut on helppo korjata riippumatta siitä, onko auto maalattu perus-, metalli- vai helmiäis/mica-värillä. Elastinen maali on sään- ja polttoaineenkestävää ja kiinnittyy erinomaisesti muodostaen kovan, kestävän pinnan. Tuotteet ovat ympäristöystävällisiä. Ne eivät sisällä lainkaan raskasmetalleja tai freoneja, ja pakkaukset ovat täysin kierrätettäviä. Lapsiturvallinen korkki ja itsepuhdistuva suutin takaavat, että tuotteet ovat siistejä ja turvallisia käyttää. 

Ota yhteyttä Opel-huoltoon ja kysy lisää

Jätä Opel-huoltopyyntö