Skip To Content
Astra Sports Tourer

Uusi Astra Sports Tourer

Nostata tasoa

Opel Astra on rohkeaa suunnittelua parhaimmillaan, josta on saatavilla monipuolinen Sports Tourer, jossa on täysin uudet innovatiiviset säilytys mahdollisuudet. Valitse edistyneistä plug-in hybridi vaihtoehdoista tai kustannustehokkaista bensiini- tai dieselmoottoreista.

Rakenna omasi 2023

Ulkoinen muotoilu

Rohkea ja puhdas muotoilu

Moderni saksalainen muotoilu, joka tasapainottaa täydellisesti toiminnallisuutta ja monipuolisuutta modernissa elämäntyylissä niin uudesta ikonisesta Opel Vizorista® aina LED-takavaloihin asti. Veistokselliset pinnat joiden tarkat linjat antavat uudelle Astra Sports Tourerille itsevarman olemuksen, joka erottuu joukosta.

Ajokokemus

Puhdas ajonautinto

Koe edistyksellinen plug-in hybrid teknologia, jossa bensiinimoottori ja sähkömoottori toimivat saumattomasti, joka tarjoaa optimaalisen tasapainon suorituskyvyn ja tehokkuuden väliltä. Tehokas valikoima matalakitkaisia turboahdettuja bensiini- ja dieselmoottoreita varustettuna erittäin kehittyneellä vaihteistolla takaa nautinnollisen ajokokemuksen.

Sisustan muotoilu

Puhdas kokemus

Uuden Astra Sports Tourerin sisätilat ovat käyneet läpi täydellisen digitaalisen mullistuksen. Pure Panel -näyttö virtaviivaistaa ajokokemusta radikaalisti ja estää visuaalisen sotkun. Erittäin mukavat AGR-sertifioidut ergonomiset etuistuimet on viimeistelty ylellisellä Alcantara- tai Nappa-nahalla, jotka ovat hengittävät hierontaominaisuuksilla. 

 

1 Sertifikaatti on laatumerkki, jonka myöntää riippumaton testauskomitea, joka koostuu eri lääketieteen alojen asiantuntijoista. Valinnainen valituilla varustetasoilla.

Älykkäät tavaratilat

Intelli-space

Opel Astra Sports Tourerissa on älykkäämpi tavaratila Intelli-space-järjestelmän ansiosta. 1634 litran maksimikapasiteetti sisältää uusia ominaisuuksia, kuten sidontakiinnikkeet, sivuverkot, kaksitasoisen tasaisen kuormalattian, 40/20/40 taitettavat takaistuimet, takakontin rullaverhot, älykkäät lattianpohjan säilytyslokerot ja handsfree -takaluukun. Lisäksi lisävarusteena on saatavilla vetokoukku, jonka avulla tavaratilaa on mahdollista laajentaa entisestään.

Tekniikkaa ja innovaatioita

Kehittyneet kuljettajan avustimet

Hyödynnä Opelin edistyneimpiä ja innovatiivisia aputekniikoita, kuten Intelli Drive 2.0, Intellilux® LED -ajovalot ja 360 asteen Intelli-Vision-pysäköintiavustimen puoliautonomisia ominaisuuksia.