Skip To Content

Täysin uusi Opel Astra PHEV: markkinoiden kiinnostavin lataushybridi

Täysin uuden Opel Astran myynti alkaa tänään tehokkaalla 180-hevosvoimaisella lataushybridillä: mallisto alkaen 36 490 euroa; kattavalla Innovation-varustelulla. Saatavana on heti sekä tilava farmari että 5-ovinen monikäyttömalli. Modernissa, digitaalisessa ja ladattavassa Astra-mallistossa on saatavana neljä eri varustetasoa. Uusi Astra PHEV on vastuullinen valinta perheautoiluun: CO2-päästöt ovat 22-26 grammaa kilometriltä korimallista ja varustelusta riippuen, ja sähköinen toimintamatka (WLTP) jopa 60 kilometriä. Ensimmäiset uudet Astrat saapuvat Suomeen tulevana kesänä.

Opel esitteli ensimmäisen Astra-sukupolven vuonna 1992. Nyt viisi sukupolvea myöhemmin, Astroja on myyty yli 15 miljoonaa kappaletta. Astra on myös suomalaisten suosikki: yli 10 000 suomalaista on valinnut Astran autokseen viimeksi kuluneen viiden vuoden aikana. Täysin uudella, ladattavalla Astralla Opelin tavoite on nousta jälleen yhdeksi Suomen suosituimmista perheautoista. Uuden mallin tekniset ominaisuudet, varustelu sekä hinnoittelu ovat poikkeuksellinen yhdistelmä Suomen automarkkinoilla – ja tekevät Astrasta myös halutun yritysauton. Uusi Astra on saksalainen design-tuote, joka valmistetaan Opelin kotikaupungissa Rüsselsheimissa.

Tänään lanseerattavassa Astra PHEV -mallistossa vakiovarustelu on Opelin strategian mukaisesti todella runsas: vakiona on muun muassa pysäköintitutka eteen ja taakse, LED-ajovalot, Pure Panel 10” -diginäyttö Apple CarPlay / Android Auto -liitettävyydellä, mukautuva vakionopeudensäädin (ACC) ja MyOpel-etäohjaus älypuhelinsovelluksella, jolla ohjataan myös vakiona olevaa seisontalämmitystä. Kuljettajan istuin on PHEV-malleissa aina 10-suuntaisesti säädettävä AGR-erikoisistuin, joka tarjoaa harvinaisen istuinmukavuuden. Myös turvallisuusvarustelu on kattava. Lisää hienouksia etsiville Innovation Plus, GS Line ja Executive -varustetasot tarjoavat lisää varusteita, urheilullisuutta ja mukavuutta maltillisella lisähinnalla. GS Line -varusteltu Astra on urheilullinen; Executiven valitseva saa ylellisen, teknisesti edistyksellisen perheauton muun muassa LED Pixel -ajovaloilla ja osanahkaverhoilulla.

Teknisesti täysin uusi Astra PHEV on luokassaan poikkeuksellinen: 180 hevosvoiman moottoriteho, 360 newtonmetrin vääntö, 22-26 gramman CO2-päästöt sekä 60 kilometrin sähköinen toimintamatka (WLTP) ovat yhdistelmä, johon kilpailijat yltävät tyypillisesti vasta kalliimmissa hintaluokissa. Ajokokemus on laadukas ja miellyttävä. Ladattavat Astrat toimitaan Suomessa aina tehokkaalla 7,4 kWh:n sisäisellä laturilla, joka mahdollistaa nopeat latausajat ja parantaa sähköisten ominaisuuksien hyödynnettävyyttä.

 

Opel Astra plug-in lataushybridimallisto:

Astra 5-ovinen

Innovation                  180 A   36 490€

Innovation Plus          180 A   38 490€

GS Line                     180 A   39 490€

Executive                   180 A   40 490€