Skip To Content
Ota yhteyttä & UKK

OnStar UKK

Yleistä 

Milloin OnStar-palvelut loppuvat?
Huomioithan, että kaikki OnStar- ja Wi-Fi-palvelut, jotka on otettu käyttöön OnStar-yhteyden kautta (jos ne ovat saatavilla maassasi), päättyvät 31. joulukuuta 2020 mennessä.
Tämä sisältää OnStar-telekumppanin Wifi-palvelut sekä automaattisen hätäpuhelun.
Kaikille ajoneuvoille, joissa on OnStarin ilmainen 12 kuukauden palvelukokeilu (WiFi pois lukien) voidaan aktivoida 30. marraskuuta 2019 saakka. Tämä ei ole enää mahdollista myöhemmin.
Viimeinen mahdollisuus aktivoida 3 kuukauden / 3 Gt (kumpi tulee ensin) Wifi-palvelukokeilu on 31. maaliskuuta 2020.

Tietosuoja

Mitä (henkilökohtaisia) tietoja jaetaan OnStarille ja mihin tarkoituksiin?
OnStar ei kerää tietojasi, ellet tilaa OnStar-palveluja. Tilatessasi OnStar-palveluja, kerää OnStar henkilökohtaisia tietoja mahdollistaakseen palvelujen tarjonnan. Jos haluat tarkastella OnStarin tietosuojakäytäntöä, kirjaudu sisään OnStar-portaaliin ja siirry kohtaan "Oma profiili".
 
Voinko estää OnStaria käyttämästä tietojani?
Voit pyytää tietojen poistamista. Katso lisätietoja OnStarin tietosuojakäytännöstä.
 
Entä jos OnStar seuraa minua ja tietää missä olen?
OnStar ei seuraa sinua. Voit päättää, milloin OnStar käyttää sijaintiasi. Yksityisyyspainikkeella voit peittää sijaintisi milloin tahansa. Jos muutat mieltäsi, voit painaa yksityisyyspainiketta uudelleen antaaksesi luvan sijaintitiedoillesi OnStar-palveluissa. Vain hätätilanteessa tämä kumotaan henkesi suojelemiseksi.
 
Mitä tietoja kerätään?
OnStar kerää tietoja, jotka jaat OnStarin kanssa tietosuojakäytännön mukaisesti. Näin mahdollistetaan tilaamasi OnStar-palveluiden tarjoaminen sinulle.  Asiakastiedot - kuten nimi, osoite, sähköposti, suojaustiedot, kuten PIN-koodi, hätäyhteystiedot (jos haluat, että läheiseesi otetaan yhteyttä hätätilanteessa)
 
Ajoneuvotiedot - kuten matkamittari, kilometrimäärä, rengaspaine, öljyn käyttöikä, polttoainetasot, diagnostiikka. Ajoneuvon sijainti - tarjotakseen määränpäähän ladattuja, varastetun ajoneuvon apu ja hätäpalveluja.
 
Katso lisätietoja OnStarin tietosuojalausunnosta.
 
Voinko päättää, mitä tietoja kerätään?
Kyllä voit. OnStar pyytää sinua antamaan joitain perustietoja, kun rekisteröidyt. Voit jakaa lisätietoja esim. hätäyhteystiedot suoraan rekisteröinnin yhteydessä tai myöhemmin.
 
Mistä tiedän, mitä tietoja OnStar kerää?
Kun rekisteröidyt OnStariin, sinulle annetaan mahdollisuus tarkastella OnStarin tietosuojakäytäntöä. Kirjaudu sisään OnStar-portaaliin ja siirry kohtaan "Oma profiili". Näet yksityiskohtaiset tiedot siitä, mitä tietoja kerätään ja mihin niitä käytetään.
 
Kuinka näitä tietoja käytetään?
OnStarin keräämiä tietoja käytetään vain tilattujen palveluiden toimittamiseen sinulle. Tätä ei koskaan lähetetä kolmansille osapuolille ilman suostumustasi.
 
Siirretäänkö tietoja muihin maihin?
Kaikki OnStar-palvelutiedot tallennetaan ja pysyvät palvelimilla Euroopassa. Joitakin yleisiä asiakastietoja voidaan siirtää Yhdysvalloissa sijaitsevien palvelimien kautta vain laskutusta ja maksujen käsittelyä varten. Jos haluat tarkastella OnStarin tietosuojakäytäntöä, kirjaudu sisään OnStar-portaaliin ja siirry kohtaan Oma profiili.