Skip To Content

Opel poikkeuksellisen vahvalla mallistolla vuoteen 2022

Opel-mallisto uudistuu vahvasti mallivuodelle 2022: vielä tänä syksynä lanseerataan uusi Opel Grandland, ainutlaatuinen täyssähköinen 7-paikkainen Opel Combo-e Life ja malliston suurin tavara-auto uusi Opel Movano, joka on saatavana sekä täyssähköisenä että dieselmoottorilla. Nyt Opel-mallistoon kuuluu jo kuusi sähköistettyä henkilöautomallia ja kolme tavara-autoa. Samalla koko malliston hinnoittelua ja varustelua on terävöitetty.

Valittavana peräti kolme uutta katumaasturia

Opelin katumaasturit ovat kaikki uudistuneet vuonna 2021. Hintaluokassaan tilava Opel Crossland hyökkää B SUV -segmenttiin poikkeuksellisen kilpailukykyisellä Comfort 110 -mallilla hintaan 18 990 euroa. Vastaava malli automaattina, 130 hevosvoimaisella bensiinimoottorilla, alkaen 21 390 euroa. Samaan segmenttiin kuuluva täysin uusi Opel Mokka on moderni, kompakti vaihtoehto tässä autoluokassa: Mokka Comfort 100 manuaalivaihteisena alkaen 20 390 euroa ja 130-hevosvoimaisena automaattina alkaen 23 390 euroa. Suuri C SUV -segmenttiin kuuluva, uudelle mallivuodelle uusiutuva Grandland tarjoaa todella hyvin varustellun Comfort-mallin manuaalina alkaen 28 390 euroa ja automaattina 30 390 euroa.

Automalli jokaiseen kokoluokkaan ja elämäntilanteeseen

Opelin laajasta henkilöautomallistosta löytyy hyvä ratkaisu kaikkiin elämäntilanteisiin. Corsan osalta Suomen tuontiohjelmassa on erittäin hyvin vakiovarusteltu Opel Corsa Innovation 75 hintaan 15 990 euroa. Corsa Innovationin vakiovarusteisiin kuuluvat mm. LED-ajovalot, 16” kevytmetallivanteet ja 7” Infotainment sisältäen Apple CarPlay ja Android Auto -valmiuden. Ennen uuden Opel Astran lanseerausta asiakkaille on tarjolla kokoluokassaan poikkeuksellisen tilava Astra Sports Tourer sekä bensiini- että dieselmoottorilla. Erittäin hyvin varusteltu Astra Sport Tourer Classic 110 hv Turbo nyt vain 20 990 euroa. Opel-malliston lippulaiva, ylellinen Insignia tarjotaan automaattivaihteisena alkaen 32 390 euroa - ja vain noin kolmen tuhannen euron lisähinnalla tarjolla on jo erittäin tasokas Executive-varustetaso. Tällöin huippuvarustellussa Opel Insigniassa on vakiona mm. AGR-nahkaverhoilut urheiluistuimet, LED Pixel -ajovalot ja erittäin kattavat kuljettajan turvallisuutta tukevat vakiovarusteet.

Huikea sähköinen mallisto

Opel on uudistanut täysin mallivuoden 2022 sähköautojen hinnoittelun. Hankintatuki ja autoverovapaus huomioiden, täyssähköisen Corsa-e:n saa omakseen nyt alkaen 27 390 eurolla – ja kompaktin katumaasturin Mokka-e:n 29 390 eurolla. Uuden Grandland lataushybridin hinnat alkavat 39 390 eurosta. Uusi Grandland on saatavissa myös nelivetona, mikä on tässä autoluokassa poikkeuksellista. Huipputehokkaan nelivetoisen 300 hv Grandlandin hinta alkaa 45 390 eurosta. Sähköisiä henkilöautomalleja täydentävät 7-paikkainen Combo-e ja 9-paikkainen Zafira-e. Tavara-automallisto tarjoaa kompaktin Combo-e Cargon, vuoden pakettiautoksi 2021 valitun Vivaro-e:n ja uudistuneen Movano-e:n.