Skip To Content

Opelin sähköautoille uudet houkuttelevat hinnat

Opel on uudistanut täysin mallivuoden 2022 sähköautojen hinnoittelun. Tavoitteena on saada Suomen markkinoille entistä ympäristöystävällisempiä autoja poikkeuksellisen kilpailukykyisellä hinnoittelulla. Uusi hinnoittelu tukee erinomaisesti Opelin sähköistymisen strategiaa: saksalainen autonvalmistaja on linjannut, että vuoteen 2024 mennessä kaikista malleista on tarjolla sähköistetty versio - ja vuodesta 2028 lähtien Opel tarjoaa ainoastaan täyssähköisiä autoja.

”Sähköistyminen tulee jatkumaan Suomen automarkkinoilla sekä lataushybridien että täyssähkömallien avulla. Elämme eräänlaista markkinoiden uusjakoa, jossa olemme mukana aktiivisena toimijana. Vaikka markkina muuttuu voimakkaasti, asemamme on hyvä yhdeksällä sähköistetyllä automallillamme. Lisäksi mallistomme vakiovarustelua on parannettu entisestään. Turvavarusteista kuljettajan vireystilan tunnistus, hätäjarrutus jalankulkijan tunnistuksella, kaistallapitoavustin ja liikennemerkkien tunnistus ovat nyt vakiovarusteina yhä useammassa Opel-mallissa”, toteaa Opel Suomen tuotepäällikkö Joakim Järvi.

Opelin vahvaan sähköiseen mallistoon kuuluvat Corsan ja Mokkan lisäksi 7-paikainen Combo-e Life, 9-paikkainen Zafira-e Life ja myös nelivetoisena saatavana oleva uusi Grandland PHEV -lataushybridi.