Skip To Content

Uusi Opel Vivaro-e on Kansainvälinen Vuoden Pakettiauto 2021

• Asiantuntijaraati: kansainvälinen 24-jäseninen raati valitsi voittajaksi Opel Vivaro-e:n

• Toinen voitto kahden vuoden sisällä: Opel Combo voitti Vuoden Pakettiauto -palkinnon vuonna 2019

• Opelin pakettiautojen sähköistyminen jatkuu: Combo-e ja Movano-e seuraavat ensi vuonna


Uusi Opel Vivaro-e on Kansainvälinen Vuoden Pakettiauto 2021 (International Van of the Year 2021). Saksalaisen autonvalmistajan täysin sähkökäyttöisen pakettiauton valitsi voittajaksi arvostettu kansainvälinen 24 toimittajan asiantuntijaraati, joka edustaa riippumattomia tavara-autojulkaisuja.

Uusi Vivaro-e tarjoaa ammattikäyttöön paljon eri ratkaisuja – päästöttömyydestä tinkimättä. Asiakas voi valita sopivan akkuvaihtoehdon tarpeidensa mukaisesti 230 kilometrin toimintamatkan (WLTP) tarjoavasta 50 kWh versiosta aina 330 kilometrin toimintamatkan (WLTP) tuovaan 75 kWh versioon. Koripituuksia on tarjolla kolme, joten myös kuljetuskapasiteetti on valittavissa juuri asiakkaan vaatimusten täyttämiseksi.

"Olemme erittäin ylpeitä siitä, että uusi Vivaro-e on valittu Kansainväliseksi Vuoden Pakettiautoksi 2021", kertoo Opelin toimitusjohtaja Michael Lohscheller, " ja haluaisin lausua suuren kiitoksen International Van of the Year 2021 -tuomariston asiantuntijoille. Tämä palkinto on suurin, josta voi haaveilla hyötyajoneuvojen ryhmässä. Vivaro-e asettaa uudet standardit markkinasegmentilleen ja näyttää tietä Opelin tavara-autojen sähköistymiselle. Ensi vuonna on tulossa myös Combo-e ja Movano-e, mikä tarkoittaa kokonaan sähköistettyä tavara-automallistoa ennen vuoden 2021 loppua! Opel sähköistää koko mallistoaan nopealla tahdilla, ja viisi mallia on jo saatavana joko täyssähköisenä tai lataushybridinä. Vuoteen 2024 mennessä meillä on tarjolla sähköistetyt versiot koko henkilöauto- ja tavara-automallistoomme."

Uusi Vivaro-e tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman kuljettajaa avustavia järjestelmiä - kuten IVOTY-tuomaristo totesikin. Tuulilasin heijastusnäytön lisäksi Vivaro-e:hen on saatavana muun muassa kaistallapitoavustin, liikennemerkkien tunnistus, vireystilanvaroitin, törmäysvaroitin ja automaattinen hätäjarrutus.

Opel voitti Kansainvälisen Vuoden Pakettiauto -palkinnon Astra Vanilla vuonna 1999, ensimmäisen sukupolven Vivarolla vuonna 2002 ja Combolla vuonna 2019.