Skip To Content
Määräaikaishuollot

"rakastan autoani ja haluan pitää siitä hyvää huolta."

Opel-määräaikaishuollot

Oman Opel-huoltokorjaamosi tekemät säännölliset huollot ja korjaukset auttavat pitämään ajoneuvosi huippukunnossa. Huollettu moottori toimii tehokkaasti, mikä pienentää polttoainekulutusta ja hiilidioksidipäästöjä. Kulut vähenevät ja sinä voit olla varma, että Opelisi on turvallinen ja luotettava.

Hyödynnä koulutettujen asiantuntijoidemme osaaminen, Opel-alkuperäisosat, turvallisuutta parantavat maksuttomat tarkastukset, takaisinkutsut ja ohjelmistopäivitykset. Saat myös Opel-leiman huoltokirjaasi.

Kuten mikä tahansa ajoneuvo, Opelisi kaipaa säännöllistä huoltoa, jotta se pysyy kunnossa ja säilyttää arvonsa. Valtuutettu Opel-huoltokorjaamo tuntee ajoneuvosi tekniikan paremmin kuin kukaan ja hoitaa korjaukset laadukkaasti ja kohtuuhintaan erikoistyökaluja ja uusimpia diagnostiikkalaitteita käyttäen.

 

Suosittelemme auton huoltamista vuosittain tai 30 000 kilometrin välein.

Oman Opelisi huoltotarpeet selviävät omistajan oppaasta.

 

Määräaikaishuolto valtuutetussa Opel-huollossa:

 

  • Öljynsuodattimen vaihto
  • Raitisilmasuodattimen vaihto
  • Akun testaus
  • Jarrunesteen vaihto
  • Tarkastus – kori, renkaat, pakoputki
  • Tarkastus – jarrut, moottori, alusta
  • Tarkastus – valot, elektroniikka

Opel-huoltokirja nyt digitaalisena!

Sähköinen huoltokirja tarjoaa monenlaisia hyötyjä

Jotta autosi huoltaminen olisi mahdollisimman yksinkertaista, suosittelemme, että aktivoit sähköisen huoltokirjan omassa myOpel-sovelluksessasi.

 

Varmista, että olet ladannut myOpel-sovelluksen älypuhelimellesi. Kirjaudu myOpel-sovellukseen ja ota sähköinen huoltokirja käyttöön.

 

Ota yhteyttä Opel-liikkeeseen ja kysy lisää!

Jätä Opel-huoltopyyntö