MyOnStar

MITEN ONSTAR-PALVELUITA SAA JATKOSSAKIN.

Ilman tilausta menetät kaikki OnStar 1,2 -etusi. Älä huolehdi: Jatkon tilaaminen OnStar-palveluille 3 on helppoa. Vaihtoehtoja on kaksi:

Hinnoittelu.

Jos valitset kuukausitilauksen, OnStar maksaa 9,95 €/kk (sis. alv:n). Vuositilauksen saa edullisesti hintaan 99,50 €/v (sis. alv:n) 4 .

Vaihtoehto 1.

Kirjaudu OnStar-portaaliin tunnuksillasi ja mene OnStar Packages (OnStar-paketit) -osaan, josta voit ostaa OnStar-palvelupaketin. Tilaa OnStar-portaalin kautta nyt!

Vaihtoehto 2.

Paina autossasi olevaa sinistä palvelupainiketta, jotta pääset puhumaan OnStar-asiakaspalvelijan kanssa. Hän auttaa tilaamaan jatkoa OnStar-palveluille.

 

1 Jos et osta OnStar-liittymää kokeilujakson jälkeen, et voi enää käyttää OnStar-palveluita eivätkä OnStar-toiminnot ole käytettävissäsi myOpel-sovelluksessa. Saat kuitenkin kuukausittain sähköpostilla lähetettävän ajoneuvodiagnostiikan vielä neljän vuoden ajan, jos et ole erikseen lopettanut sen tilausta, vaikka sinulla ei olisi voimassa olevaa OnStar-liittymää.


2OnStar-palvelut edellyttävät aktivointia ja niiden toimivuus riippuu verkkoyhteyden ja GPS-järjestelmän saatavuudesta ja laadusta. Palvelu on maksullinen maksuttoman kokeilujakson päätyttyä. OnStar-tilauspaketit voivat poiketa maksuttomaan kokeilupakettiin sisältyvistä palveluista. Jotkin ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla joihinkin automalleihin tai varustetasoihin. Palveluun liittyy ehtoja.


3 Jos autosi Opel-tiepalvelusuoja on voimassa ja suojan ehdot täyttyvät, OnStar voi tarjota tiepalvelua maksutta. Jos autollasi ei ole voimassa olevaa Opel-tiepalvelua tai sen ehdot eivät täyty, [LISÄÄ PAIKALLINEN TAHO, esim. AA, ADAC] voi veloittaa maksun palveluistaan.

 

VAIN VAIHEEN 2 MARKKINAT:

 

4 Hinnat ovat tällä hetkellä voimassa olevia hintoja, jotka voivat muuttua tulevaisuudessa.

ONSTAR-TILI.

TIETOVIIHDEJÄRJESTELMÄ.

OTA KAIKKI ILO IRTI AUTOSI YHTEYKSISTÄ!

Onko autossasi jokin laadukkaista tietoviihdejärjestelmistämme? Ota kaikki ilo irti auton yhteysominaisuuksista! Napsauttamalla alla olevaa linkkiä pääset katselemaan ohjevideoitamme, joissa esitellään, kuinka helppoa on ottaa kaikki hyöty irti kaikista innovatiivisista ominaisuuksista.

YHTEYDEN LUOMINEN ONSTARIIN.