Opel, Onstar, Oma OnStar

MITEN ONSTAR-PALVELUITA SAA JATKOSSAKIN.

Ilman tilausta menetät kaikki OnStar1,2-etusi. Älä huolehdi: Jatkon tilaaminen OnStar-palveluille3 on helppoa. Vaihtoehtoja on kaksi:

 

Vaihtoehto 1: Kirjaudu OnStar-portaaliin tunnuksillasi ja mene OnStar Packages (OnStar-paketit) -osaan, josta voit ostaa OnStar-palvelupaketin. Tilaa OnStar-portaalin kautta nyt!

Opel, OnStar, Oma OnStar, tietoviihde

OTA KAIKKI ILO IRTI AUTOSI YHTEYKSISTÄ!

Onko autossasi jokin laadukkaista tietoviihdejärjestelmistämme? Ota kaikki ilo irti auton yhteysominaisuuksista! Napsauttamalla alla olevaa linkkiä pääset katselemaan ohjevideoitamme, joissa esitellään, kuinka helppoa on ottaa kaikki hyöty irti kaikista innovatiivisista ominaisuuksista.

Previous
 • NAVI 900 INTELLILINK

 • NAVI 900 INTELLILINK

 • Opel, OnStar, MyOnStar, How To Videos

  R 4.0 - INTELLILINK

Next

YHTEYDEN LUOMINEN ONSTARIIN


Autossasi olevat OnStar-painikkeet


Älypuhelinsovelluksesi


Yksi soitto riittää

Close
Opel OnStar - Get The Smartphone App

Älypuhelinsovelluksesi

Matkasi alkaa matkapuhelimestasi: Avaa auton ovien lukot ja tarkista öljyn käyttöikä – jo ennen kuin edes istut autossa! myOpelin OnStar-sovellus auttaa myös silloin, jos olet unohtanut, mihin pysäköit Opelisi – voit antaa ääni- ja valomerkin etänä ja antaa autosi muistuttaa sinua.

 

myOpel OnStar-sovelluksen1 avulla voit:

 

 • ottaa yhteyttä OnStariin missä tahansa
 • pyytää tärkeitä auton tietoja, kuten rengaspaineet
 • lukita tai avata autosi ovet2
 • paikantaa autosi verkossa
 • antaa valo- tai äänimerkin, jotta löydät autosi
 • lähettää määränpäiden osoitteita auton Opel-navigaattoriin3 helposti
 • voidaksesi käyttää kaikkia myOpel-sovelluksen OnStar-palveluita4 sinulle luodaan myOpel-tili rekisteröitymisen yhteydessä.

Pääset käyttämään OnStaria älypuhelimellasi helposti lataamalla myOpel-sovelluksen Google Play Storesta. Jos käytät iPhonea, löydät myOpel-sovelluksen AppStoresta.

1myOpel-sovellus vaatii aktivoidun OnStar-tilin ja sen toimivuus riippuu verkkoyhteyden ja GPS:n saatavuudesta ja laadusta. Palveluun liittyy ehtoja. OnStar-palvelut edellyttävät aktivointia ja niiden toimivuus riippuu verkkoyhteyden saatavuudesta ja laadusta. Palvelu on maksullinen maksuttoman kokeilujakson päätyttyä. OnStar-tilauspaketit voivat poiketa maksuttomaan kokeilupakettiin sisältyvistä palveluista. Jotkin ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla joihinkin automalleihin tai varustetasoihin joissain OnStar-paketeissa. Palveluun liittyy ehtoja.

2Kauko-ohjattu lukitus/avaus ei ole saatavissa Merivaan. Lisätietoja saa napsauttamalla tätä.

3Määränpään latauspalvelu edellyttää Opelin navigaattorin ja karttatiedot.

4Ilman voimassa olevaa OnStar-tilausta et voi käyttää myOpel-sovelluksen OnStar-palveluita.

Close
Opel OnStar - A direct call

Yksi soitto riittää

Paina autossasi olevaa sinistä palvelupainiketta tai soita meille, jos haluat puhua OnStar-asiakaspalvelijan kanssa.

 

OnStar on saatavilla vuorokauden ympäri monissa Euroopan maissa – ja tietenkin valitsemallasi kielellä.1

 

1Poikkeuksellisissa olosuhteissa sinut saatetaan yhdistää ensin englantia puhuvalle asiakaspalvelijalle, jotta puheluusi voidaan vastata mahdollisimman nopeasti.

Close
Opel OnStar - The OnStar Buttons in your car

Autossasi olevat OnStar-painikkeet

Yhdellä napin painalluksella: Autossasi olevat kolme painiketta ovat avain kattaviin OnStar-palveluihin. Niiden kautta olemme aina rinnallasi – paitsi jos painat mustaa painiketta ja piilotat sijaintisi.

 

Kolme ohjaamossa olevaa painiketta ovat suora linkkisi OnStar-palveluun:

 

 • Sinisen palvelupainikkeen kautta saat nopeasti yhteyden OnStar-asiakaspalvelijaan – sen kautta voit käyttää suurinta osaa OnStar-palveluista.
 • Paina hätätilanteessa punaista hätäpainiketta. Saat välittömästi yhteyden OnStar-asiakaspalvelijaan, joka toimittaa apua mahdollisimman nopeasti.
 • Jos painat mustaa Yksityisyys-painiketta noin viiden sekunnin ajan, OnStar ei voi enää määrittää autosi sijaintia – paitsi hätätilanteissa, kuten onnettomuus- tai varkaustapauksessa.

Close

Vaihtoehto 2: Paina autossasi olevaa sinistä palvelupainiketta, jotta pääset puhumaan OnStar-asiakaspalvelijan kanssa. Hän auttaa tilaamaan jatkoa OnStar-palveluille.

 

Jos valitset kuukausitilauksen, OnStar maksaa 9,95 €/kk (sis. alv:n). Vuositilauksen saa edullisesti hintaan 99,50 €/v (sis. alv:n)4.


1 Jos et osta OnStar-liittymää kokeilujakson jälkeen, et voi enää käyttää OnStar-palveluita eivätkä OnStar-toiminnot ole käytettävissäsi myOpel-sovelluksessa. Saat kuitenkin kuukausittain sähköpostilla lähetettävän ajoneuvodiagnostiikan vielä neljän vuoden ajan, jos et ole erikseen lopettanut sen tilausta, vaikka sinulla ei olisi voimassa olevaa OnStar-liittymää.
2OnStar-palvelut edellyttävät aktivointia ja niiden toimivuus riippuu verkkoyhteyden ja GPS-järjestelmän saatavuudesta ja laadusta. Palvelu on maksullinen maksuttoman kokeilujakson päätyttyä. OnStar-tilauspaketit voivat poiketa maksuttomaan kokeilupakettiin sisältyvistä palveluista. Jotkin ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla joihinkin automalleihin tai varustetasoihin. Palveluun liittyy ehtoja.
3 Jos autosi Opel-tiepalvelusuoja on voimassa ja suojan ehdot täyttyvät, OnStar voi tarjota tiepalvelua maksutta. Jos autollasi ei ole voimassa olevaa Opel-tiepalvelua tai sen ehdot eivät täyty, [LISÄÄ PAIKALLINEN TAHO, esim. AA, ADAC] voi veloittaa maksun palveluistaan.

 

VAIN VAIHEEN 2 MARKKINAT:

 

4 Hinnat ovat tällä hetkellä voimassa olevia hintoja, jotka voivat muuttua tulevaisuudessa.