Skip To Content
Tavara autot

Opelin tavara-autot

 

 

Logistiikka, kuljettaminen, jakelu? Opelin tavara-automallisto kattaa kaiken. Nyt myös koko mallisto saatavilla täyssähköisenä.

 

Luotettavuutta ja ketteryyttä
Combo Cargo
Uusi Combo on kestävä, erittäin käytännöllinen ja erittäin monipuolinen, ja se kuljettaa sekä ihmisiä että rahtia helposti. Se on täydellinen liikekumppanisi. 
Lue lisää
Vivaro

Suorita työsi tehokkaasti.

Joustavat istuimet ja liitettävyys lisäävät mukavuutta, kun taas tilava tavaratila ja iso hyötykuorma lisäävät tuottavuutta.

Uusi Vivaro on erittäin suorituskykyinen ja monipuolinen työväline – joten se on ihanteellinen valinta lähes kaikenlaiseen yritystoimintaan.

 
Lue lisää
Movano
Uudessa Movanossa näkyy Opelin kuuluisa rakentamisen laatu ja käytännöllisyys, mutta sitä on nyt parannettu entisestään uudistetulla muotoilulla ja päivitetyillä kuljettajan apuominaisuuksilla. Se on täydellinen saksalainen työkalu kaikkiin kuljetustehtäviin, ja se on rakennettu maksimoimaan tehokkuus ja vähentämään käyttökustannuksia.   
Lue lisää
Sähköistä voimaa
Combo-e Cargo
Uudessa Combo-e Cargossa on kaikki se, mikä on tunnusomaista Opelin uudessa sähkökäyttöisessä pakettiautomallistossa: Siinä yhdistyvät Opelin liiketoimintakokemus ja täsmätekniikka, jotta saadaan aikaan täyssähköinen hyötyajoneuvo, joka on optimaalisen tehokas ja tinkimättömän monipuolinen. Kompaktista koostaan huolimatta Combo Electricissä on 4,4 m³:n tilava tavaratila, jota tukevat erinomaiset kuormanhallintaominaisuudet, kuten FlexCargo®-kuormausjärjestelmä.
 
Lue lisää
Vivaro-e
Uusi Vivaro-e edustaa Opelin uuden sähköpakettiautomalliston ominaisuuksia: se on ensiluokkainen valinta yrityksille, jotka noudattavat korkeimpia ammatillisia standardeja. He vaativat kestäviä ajoneuvoja, jotka ovat erittäin monipuolisia ja sopivat saumattomasti heidän optimoituun työprosessiinsa. Tinkimättömän luonteen ja päästöttömän ajon ansiosta Vivaro-e sopii erinomaisesti kaupunkiympäristöön ja pidemmillekin matkoille. Saatavana kahtena koripituutena ja jopa 350 km WLTP toimintasäteellä 
Lue lisää
Movano-e
Maksimaalinen tuottavuus, nollapäästöt: Mikä pätee kaikkiin sähköistettyihin Opel-pakettiautoihin, pätee myös uuteen Movano-e:hen. Se on täydellinen saksalainen työkalu jokaiseen kuljetustehtävään, jossa on Opelin legendaarinen toiminnallisuus ja edistykselliset kuljettajaa avustavat ominaisuudet, jotka on rakennettu maksimoimaan tehokkuus ja vähentämään käyttökustannuksia. 
Lue lisää

Huollon palvelut
Lue lisää Opel-takuusta, -tiepalvelusta, määräaikaishuolloista ja ohjekirjoista. 
Lue lisää
Lisävarusteet
Lue lisää Opelin lisävarusteista, vanteista, renkaista ja huollon tarjouksista 
Lue lisää