Skip To Content
Määräaikaishuollot

Määräaikaishuollot

Automme ovat suorituskyvyltään ja laadultaan huippuluokkaa.Varmistaaksemme, että automme myös pysyvät huippuluokkaisina,suosittelemme, että jokainen Opelin omistaja tuo autonsa säännöllisestihuoltoon. Määräaikaishuoltovälit määräytyvät automallikohtaisesti. Moottoriöljyn/-suodattimen vaihtotarve, joka määräytyy ajo-olosuhteidenmukaan, ilmoitetaan auton huoltonäytössä ja se voi poiketa määräaikaishuoltovälistä.Kysy tarkemmin Opel-jälleenmyyjältäsi.

Määräaikaishuollot

Luotettavuus on Opelisi ominaisimpia piirteitä. Voit säilyttää luotettavuuden ammattimaisen huollon ja kunnossapidon avulla.  

 

Valtuutettu Opel-huoltokorjaamo tuntee autosi tekniikan parhaiten ja sillä on käytössään uusimmat laitteistot, joilla voidaan taata laadukkaat korjaukset kohtuulliseen hintaan. Opel suosittelee käyntiä valtuutetulla korjaamolla vähintään kerran vuodessa.

 

Opel Assistance –palvelu auttaa numerossa 0800 9 8888 

Määräaikaishuollon yhteydessä voit jatkaa autosi Opel Assistance -palvelua. Opel Assistance -palvelu on tärkeä turvaverkko toimintahäiriön varalta. Palveluun sisältyvät tiepalvelu, hinaus korjaamolle, autovuokraus sekä hotellimajoitus tai matkajärjestelyt junalla tai lentokoneella. Palvelu on saatavilla ympäri vuorokauden yli 40 Euroopan maassa.    

 

Jos matkasi keskeytyy yllättävästi, ota yhteyttä Opel Assistance -palvelunumeroon 0800 9 8888. Saat sieltä tarvittavat ohjeet. Numeroon voit soittaa sekä Suomesta että ulkomailta. Palvelunumero on maksuton soitettaessa Suomesta ja se on käytössä vuorokauden ympäri. Opel ei vastaa puhelun kustannuksista ulkomailta soitettaessa.