Skip To Content
Erikoispalvelut

Tarpeittesi mukaan

Opel-erikoispalvelut

Autosi huoltamiseen

Meille Opel-huollossa autosi kunto on kunnia-asia. Haluamme, että koet Opelin omistamisen mahdollisimman vaivattomaksi ja että voit aina luottaa autoosi. Koulutetut asiantuntijamme tuntevat Opelissasi käytetyt uudet teknologiat ja ohjelmat. Digitaaliset palvelumme ovat käytettävissäsi siellä, missä olet: voit varata ajan Opel-huoltoon, vahvistaa tehtävät työt ja pysyä aina ajan tasalla siitä, mitä autollesi tehdään.

Ennen huoltoa

Ajanvaraukset kätevästi verkossa

Haluatko varata huoltoajan? myOpel-sovelluksessa ja osoitteessa opel.xx voit muutamalla klikkauksella valita lähimmän huoltokorjaamon ja ilmoittaa ajan, jolloin tuot autosi. Varaus siirtyy automaattisesti huoltamon varausjärjestelmään. 
Varaa aika
Sijaisauto
Huollon ajaksi saat halutessasi käyttöön sijaisauton. 
Varaa aika

Näinkin helppoa auton huoltaminen voi olla

MyDigitalService

Tiedä kaikki kaikesta
Kun olet toimittanut autosi valitsemaasi Opel-huoltoon, asiantuntijamme tutkivat auton ja videoivat löydöksensä. Jos he huomaavat jotakin tavanomaisesta poikkeavaa, he lähettävät sinulle videon, jossa selitetään, mitä toimenpiteitä löydös edellyttää. Videon ja annetun kustannusarvion perusteella voit joko hyväksyä tai hylätä ylimääräisen työn.

Voit luottaa meihin...

...Myös huollon jälkeen

Sähköinen huoltokirja

Huoltokirjasi sähköisessä muodossa
Tee autosi huoltamisesta ja kunnossapidosta helpompaa aktivoimalla oma sähköinen huoltokirjasi nyt. Kirjasta näet autosi huoltohistorian ja tulevat huollot yhdestä ja samasta paikasta. Sähköinen huoltokirja on käytettävissä oman myOpel-sovelluksesi kautta.

Ajoneuvon tila ja tiedot

Pidä huolta turvallisuudestasi
Sinun ei enää tarvitse miettiä, mitä huoltoja autosi tarvitsee. Opelisi tekee sen puolestasi. Etähuolto pitää silmällä autoasi ja kertoo, jos sen turvallisuudessa tai toiminnassa on ongelmia. Huoltokorjaamo, jonka olet valinnut myOpel-tilillesi, ottaa sinuun yhteyttä ja pitää huolen, että voit nauttia ajamisesta ilman huolia. Tämä Opel-palvelu on maksuton.

Opelin tienvarsipalvelu

Voit luottaa meihin
Opelin tienvarsipalvelu auttaa, jos ajoneuvo jää matkalle vian tai onnettomuuden takia. Me korjaamme auton tai hinaamme sen korjaamolle ja katsomme, että pääset jatkamaan matkaasi. Huollattamalla autosi valtuutetulla Opel-huoltokorjaamolla voit jatkaa tienvarsipalvelun käyttämistä myös tulevaisuudessa.

myOpel

Kaikki digitaaliset palvelut yhdellä koolla

Rekisteröidy nyt ja hyödynnä monipuoliset myOpel-palvelut ja räätälöidyt tarjoukset.

Ota yhteyttä Opel-huoltoon ja kysy lisää

Jätä Opel-huoltopyyntö